18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
manek141 2012-10-09, 22:24 1
ten w busie to Ebi Smolarek
Zgłoś
o................c 2012-10-09, 22:24 1
heh wielcy biznesmeni kurwa jada lizac dupe szwabom za pare zl wiecej niz w polsce a naprawde zakurwiaja po prostu jako ich murzyni. Moze i robie za dyche na godzine ale przynajmniej nie wyciagam reki po pieniadze do szwaba ktory ma mnie za gówno i najchetniej wymazałby cała Polske z mapy. Wstyd kurwa sprzedac swoja Polską krew za pare euro
Zgłoś
Kine 2012-10-09, 22:25 3
Cytujac pewnego wybitnego filozofa: ,,Aaaaa, polakhi robakhi kuuuuhrwa!"
Zgłoś
Roszp 2012-10-09, 22:29 1
Ślązacy! Klejnot Polskiej emigracji!
Zgłoś
tigerqaz 2012-10-09, 22:35
3:23 " Jak się czujesz w Niemczech???
Pompki napierdalam sobie i jest cool
Zgłoś
FryzjerZG 2012-10-09, 22:37 10
hahah pierdola tylko CI ktorzy boja sie, lub nie maja jak robic u szwabow. Na budowie zarabialem pensje tygodniowe lepsze niz porzadna miesieczna w POlsce. Robilem to samo co w PL, szpachlowanie, plyty g-k i ogolnie wykonczeniowka. Zarabialem kilkakrotnie wiecej. Dziewczyny ktore sprzataja w domach, najczesciej emerytow, zarabiaja po 10 euro za godzine w samym Berlinie. A im dalej na zachod tym wiecej. Wiec skonczcie pierdolic, ze nigdy byscie nie pojechali do Niemcow czy za granice, a siedzicie tutaj, bez kasy, bez roboty i na garnuszku starych.
Zgłoś
s................6 2012-10-09, 22:46
kufel01 napisał/a:

A ty kurwa kim jesteś dumny poloczku na garnuszku u mamy? pomiocie! Jak jest ci wstyd to za 300 euro mozesz sie zrzec obywatelstwa i być dumym czechem albo holendrem! Bedziesz miał kiedyś na utrzymaniu rodzine to będziesz inaczej tykał małolacie jebany.. i przypomnij mamie zeby ci na jutro do szkoły koszulke wyprasowała i śniadanie zrobiła

Mam powyżej 30 lat. Mam na utrzymaniu rodzinę i nieźle mi całkiem idzie. Ostatnio zabrałem ją na wakacje do Singapuru tam nie ma etykiety polak= pijak, złodziej. Natomiast gdy byłem na początku roku w Amsterdamie ze starszym synem to było mi trochę wstyd.
Ale gratuluję Tobie zaciekłości i madrosci Za 300 E można pracowac ale po co ? Można być wykształconym człowiekiem ) (teraz mi dosraj, ze kształciłem się za pieniądze państwa )

kufel01 napisał/a:

A ty kurwa kim jesteś dumny poloczku na garnuszku u mamy? pomiocie! Jak jest ci wstyd to za 300 euro mozesz sie zrzec obywatelstwa i być dumym czechem albo holendrem! Bedziesz miał kiedyś na utrzymaniu rodzine to będziesz inaczej tykał małolacie jebany.. i przypomnij mamie zeby ci na jutro do szkoły koszulke wyprasowała i śniadanie zrobiła

Ps kufelku01 patrząc na nick już wiem czemu Ciebie tak rozjuszyłem. Występujesz jako aktor na tym filmie? Byłeś wylewać beton u Niemców? A mam mówiła ... "Ucz się kufel"
No i patrząc na metryczkę jesteś młodszy o kilka lat. Więc całuj pana w pierścień i sio do chlewu.
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2012-10-09, 22:49
kufel01 napisał/a:

Ma racje, ja w będąc w Niemczech wstydziłem się przyznać, że jestem Polakiem, słysząc co o nas wygadują. Na początku myślałem, że może to garstka Niemieckich głupków, ale zmieniłem zdanie gdy zobaczyłem polaków w Niemczech. Wstyd i jeszcze raz wstyd.
Zgłoś
spyyd3r 2012-10-09, 22:52 3
a ten kurwa kamerzysta to pewnie abstynent i nigdy sie nie napierdolil siedzac w niemczech i pic z polakami . Nagrac swojego rodaka i wrzucic w internet z niego to kurwa patriota dopiero. Kozak z kamerą kazdy za granice jedzie za kasą a że sie koles najebal a drugi juz luz to po huj najezdzac na niego koles w aucie ogarniety , rozumie niemca nagrac i wrzucic w neta ale swojego? tak jak polak polaka wychuja za granicą to normalne czy niemcy anglia jeden huj
Zgłoś
servus124 2012-10-09, 23:27
Mieszkam w dojczach i taki widok w weekend to normalka Pół kilometra ode mnie jest hotel robotniczy w ktorym obecnie jest około 200 polaków.
Policja nawet nie musi szukać kto powybijał szyby, nakradł ze sklepu piwo w plastiku czy tam 2 paczki tytoniu.
A najśmieszniejsze jest to, że non stop napierdalają się między sobą
Zgłoś
eirelim 2012-10-09, 23:53 5
swinia pierdolona zamiast pomoc facetowi polozyc go niech wytrzezwieje to go nagrywa lachmyta jestes jak to ty nagrywales i wrzuciles to, przypierdolil bym ci jak bym to widzial idiota
Zgłoś
cjo 2012-10-09, 23:58
ktos tam napisal, ze to slazacy... slazacy maja inny akcent
Zgłoś
N................6 2012-10-10, 0:06
od 3:50 - Modły do Allaha
Zgłoś
s................k 2012-10-10, 0:24
straatveger

OK obejrzalem cale, moze uswiadomisz mnie gdzie ty tu widzisz Slazaka? Nikt po slasku nie mowi. Operator kamery ma raczej malopolski akcent. Szefu cos z Czecha zalatuje. Takze wnioskuje, ze nie byles na Gornym Slasku nigdy co? Nie spotkales nigdy Slazaka co?
Zgłoś
HudyWP 2012-10-10, 0:36 1
straatveger napisał/a:

Co wy pierdolicie przecież to śląsk. Polacy w Polsce to są psuje nam opinie - ja pierdole, w busie siedzi największy narkoman nawet nie wie jaki dzisaij dzień, nagrywa cwel bez wykształcenia podstawowego nawet drutu nie umie skręcić porządnie, a najebany stasiu specjalista od szpachli nie zdąrzył nawet wytrzeźwieć. A ja muszę wozić te kurwy po katowicach

Jaki numer busa ? może mnie do roboty wozisz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem