Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
M................w 2017-11-03, 15:06 10
-_BrD_- napisał/a:

@hfbnmiuytp Nie po to mam tora za vpnem i dodatkowo zespoofowanym dnsem, żeby kasować jakieś głupie posty.

Zgłoś
e................s 2017-11-03, 19:33
crystaldragon
jasne że nie wracają,
ale ja znam za to takich którzy pracują pięć dni w tygodniu, potem przepierdalają kasę w dwa dni wolne,
mówią jak jest zajebiście, czasem przylecą do Polski do rodziny jak ktoś zafunduje,
a jak się ich pytasz ile zaoszczędzili to wystarczy ich wyraz na twarzy
Zgłoś
piotrFr 2017-11-03, 20:44 1
elfis napisał/a:

crystaldragon
jasne że nie wracają,
ale ja znam za to takich którzy pracują pięć dni w tygodniu, potem przepierdalają kasę w dwa dni wolne,
mówią jak jest zajebiście, czasem przylecą do Polski do rodziny jak ktoś zafunduje,
a jak się ich pytasz ile zaoszczędzili to wystarczy ich wyraz na twarzy

Czyli żyją normalnie? Dlaczego każdy uważa, że pracując za granicą trzeba zrec konserwy i kisic kasę w skarpecie?
Zgłoś
e................s 2017-11-04, 8:55 1
piotrFr
gratuluję, z takim gównianym podejściem do życia na pewno możesz założyć rodzinę, a nawet jak nie zamierzasz to gratuluję wyobraźni,
ps.
czy ja mówiłem coś o konserwach i skarpetach
Zgłoś
hfbnmiuytp 2017-11-04, 10:19
@BrD, mój post to był taki sarkazm względem tych, którzy myślą i żyją info z TV śniadaniowych
Zgłoś
piotrFr 2017-11-04, 10:41
elfis napisał/a:

piotrFr
gratuluję, z takim gównianym podejściem do życia na pewno możesz założyć rodzinę, a nawet jak nie zamierzasz to gratuluję wyobraźni,
ps.
czy ja mówiłem coś o konserwach i skarpetach

Gówniane podejście do życia? Napisałeś, że 5 dni pracują a w wolne dni wydają pieniądze. Tak żyją ludzie normalni. Nie widziałem nic, że tyraja, by chlac cały weekend. To jak to powinno wyglądać? 5 dni w pracy a weekend na kanapie? Pracuje 3,5 dnia w tygodniu, pozostałe dni jeżdżę gdzieś z dzieciakami i wydaje pieniądze które zarobiłem, bo mam już rodzinę i nieźle się nam żyje. Do Polski jadę raz na parę lat. Czyli wg twoich standardów jestem nienormalny
Zgłoś
e................s 2017-11-04, 15:58
piotrFr napisał/a:

Gówniane podejście do życia? Napisałeś, że 5 dni pracują a w wolne dni wydają pieniądze. Tak żyją ludzie normalni. Nie widziałem nic, że tyraja, by chlac cały weekend. To jak to powinno wyglądać? 5 dni w pracy a weekend na kanapie? Pracuje 3,5 dnia w tygodniu, pozostałe dni jeżdżę gdzieś z dzieciakami i wydaje pieniądze które zarobiłem, bo mam już rodzinę i nieźle się nam żyje. Do Polski jadę raz na parę lat. Czyli wg twoich standardów jestem nienormalny

Tobie naprawdę gratuluję i tak naprawdę nie zdziwiła mnie bardzo ta odpowiedz, spodziewałem się jej
jednak żal mi tych wielu Polaków na emigracji którzy pracuję pięć dni w tygodniu , aby w pozostałe dwa przepić co zarobili, jednak
Polskę mógłbyś odwiedzać częściej, choćby dlatego że urodziłeś się tutaj,masz też mniej lub bardziej bliskich, ale nie mi to oceniać,
pozdrawiam
Zgłoś
piotrFr 2017-11-04, 18:25 1
elfis napisał/a:

Tobie naprawdę gratuluję i tak naprawdę nie zdziwiła mnie bardzo ta odpowiedz, spodziewałem się jej
jednak żal mi tych wielu Polaków na emigracji którzy pracuję pięć dni w tygodniu , aby w pozostałe dwa przepić co zarobili, jednak
Polskę mógłbyś odwiedzać częściej, choćby dlatego że urodziłeś się tutaj,masz też mniej lub bardziej bliskich, ale nie mi to oceniać,
pozdrawiam

Może i bym mógł ale znajomi czy rodzina przyjeżdżają do mnie. Jak masz pracujesz to nie masz dużo czasu a w urlop wolisz odpocząć. Wyjazd do Polski to wieczne załatwianie itp. Kwestia powodu emigracji, w moim wypadku nie chodziło o pracę ani pieniądze, bo pod tym względem w Polsce nie narzekalem. Żyje tam gdzie mi dobrze i to jest klucz do wszystkiego.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem