Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@hfbnmiuytp Nie po to mam tora za vpnem i dodatkowo zespoofowanym dnsem, żeby kasować jakieś głupie posty.
jasne że nie wracają,
ale ja znam za to takich którzy pracują pięć dni w tygodniu, potem przepierdalają kasę w dwa dni wolne,
mówią jak jest zajebiście, czasem przylecą do Polski do rodziny jak ktoś zafunduje,
a jak się ich pytasz ile zaoszczędzili to wystarczy ich wyraz na twarzy
crystaldragon
jasne że nie wracają,
ale ja znam za to takich którzy pracują pięć dni w tygodniu, potem przepierdalają kasę w dwa dni wolne,
mówią jak jest zajebiście, czasem przylecą do Polski do rodziny jak ktoś zafunduje,
a jak się ich pytasz ile zaoszczędzili to wystarczy ich wyraz na twarzy
Czyli żyją normalnie? Dlaczego każdy uważa, że pracując za granicą trzeba zrec konserwy i kisic kasę w skarpecie?
gratuluję, z takim gównianym podejściem do życia na pewno możesz założyć rodzinę, a nawet jak nie zamierzasz to gratuluję wyobraźni,
ps.
czy ja mówiłem coś o konserwach i skarpetach
piotrFr
gratuluję, z takim gównianym podejściem do życia na pewno możesz założyć rodzinę, a nawet jak nie zamierzasz to gratuluję wyobraźni,
ps.
czy ja mówiłem coś o konserwach i skarpetach
Gówniane podejście do życia? Napisałeś, że 5 dni pracują a w wolne dni wydają pieniądze. Tak żyją ludzie normalni. Nie widziałem nic, że tyraja, by chlac cały weekend. To jak to powinno wyglądać? 5 dni w pracy a weekend na kanapie? Pracuje 3,5 dnia w tygodniu, pozostałe dni jeżdżę gdzieś z dzieciakami i wydaje pieniądze które zarobiłem, bo mam już rodzinę i nieźle się nam żyje. Do Polski jadę raz na parę lat. Czyli wg twoich standardów jestem nienormalny
Gówniane podejście do życia? Napisałeś, że 5 dni pracują a w wolne dni wydają pieniądze. Tak żyją ludzie normalni. Nie widziałem nic, że tyraja, by chlac cały weekend. To jak to powinno wyglądać? 5 dni w pracy a weekend na kanapie? Pracuje 3,5 dnia w tygodniu, pozostałe dni jeżdżę gdzieś z dzieciakami i wydaje pieniądze które zarobiłem, bo mam już rodzinę i nieźle się nam żyje. Do Polski jadę raz na parę lat. Czyli wg twoich standardów jestem nienormalny
Tobie naprawdę gratuluję i tak naprawdę nie zdziwiła mnie bardzo ta odpowiedz, spodziewałem się jej
jednak żal mi tych wielu Polaków na emigracji którzy pracuję pięć dni w tygodniu , aby w pozostałe dwa przepić co zarobili, jednak
Polskę mógłbyś odwiedzać częściej, choćby dlatego że urodziłeś się tutaj,masz też mniej lub bardziej bliskich, ale nie mi to oceniać,
pozdrawiam
Tobie naprawdę gratuluję i tak naprawdę nie zdziwiła mnie bardzo ta odpowiedz, spodziewałem się jej
jednak żal mi tych wielu Polaków na emigracji którzy pracuję pięć dni w tygodniu , aby w pozostałe dwa przepić co zarobili, jednak
Polskę mógłbyś odwiedzać częściej, choćby dlatego że urodziłeś się tutaj,masz też mniej lub bardziej bliskich, ale nie mi to oceniać,
pozdrawiam
Może i bym mógł ale znajomi czy rodzina przyjeżdżają do mnie. Jak masz pracujesz to nie masz dużo czasu a w urlop wolisz odpocząć. Wyjazd do Polski to wieczne załatwianie itp. Kwestia powodu emigracji, w moim wypadku nie chodziło o pracę ani pieniądze, bo pod tym względem w Polsce nie narzekalem. Żyje tam gdzie mi dobrze i to jest klucz do wszystkiego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów