📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@Err501
W bawełnianym oplocie? hmm. to na bogato, o ile mnie pamięć nie myli to kabel był ale miedziany w papierowym oplocie a całość w ołowianej mufie ale co ja tam wiem chyba że 3 klasa.
W bawełnianym oplocie? hmm. to na bogato, o ile mnie pamięć nie myli to kabel był ale miedziany w papierowym oplocie a całość w ołowianej mufie ale co ja tam wiem chyba że 3 klasa.
Jeżeli coś w Internecie było przed laty lepsze, to to, że dostępu nie miał do niego każdy, tylko ten kto chciał i kto się trochę znał. Obecnie każde dziecko w każdym nawet tanim smartfonie ma bezpłatny dostęp do Internetu. Wi-fi na każdej uczelni, w każdym hotelu, w każdej pizzerii... Jestem użytkownikiem Internetu od ładnych kilkunastu lat i jedno mogę powiedzieć - świat realny jest dużo lepszy od wirtualnego, ale komputery i Internet to duże ułatwienie dla ogarniętych ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów