@up na nas srają przez takich ćwoków jak ty co myślą, że szacunek się wymusza siłą albo ustawowo.
W tym, że wjebali tylko Polakowi widzisz spisek ale spisku żadnego nie ma. Dlaczego ZNOWU wpierdol dostał tylko Polak? Bo Niemiec, francuz hiszpan albo jakiś ciemny jakby im policjant powiedział, że nie ma przejścia i proszę się cofnąć to oni by zrozumieli. Dla nich zakaz to zakaz. Kumają.
Polaczek oczywiście zaczął burczeć pod nosem, przepychać się i napinać.
Przyjechał z dzikiego kraju pasterskiego i myślał, że sobie podyskutuje z policjantem jak u siebie i że w Danii też będzie mógł nasrać na prawo jak u siebie.
No to się kurwa zdziwił. Pan władza nie podjął z nim dyskusji na temat interpretacji przepisów tylko mu złamał tonfę na pustym łbie.
Na zachodzie nikt nie kuma tych dzikich zwyczajów z barbarzyńskiej Polski. Dymił to mu wjebali. Mieli wyjebane po całości, że jest "dumnym szanowanym Polakiem".
Wszędzie kurwa widzicie spiski przeciwko Polsce i Polakom a przyczyn takiego stanu rzeczy nie jesteście w stanie dostrzec.
Zachowujcie się bydalki na zachodzie to nie będziecie mieli problemów!
Jak byłem we Francji na wakacjach to jak myślicie kto się z kim napierdalał i kogo musiała pałować policja? Oczywiście Polacy napierdalali się z murzynami tak, że w powietrzu latały noże i kamienie a matki z dziećmi uciekały z krzykiem. Spotkały się dwa dziki ludy.
Policja wszystkim wjebała i wszystkich zawinęli do suk i wywieźli do lochów.
Jak to się stało, że ja Polak nie zostałem zawinięty? Rozwiążesz tę zagadkę?
Podpowiem Ci. Siedziałem sobie na balkonie delektując się wódą na myszach z colą i patrzyłem jak banda kretynów tarza się w rynsztoku z małpoludami.