Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
"Polak polakowi polakiem"
gringo303 • 2013-10-26, 2:02
"Jak widzę kolejną batalię Ślązacy kontra reszta Polski to płakać aż się chce... Polak Polakowi Polakiem."
"Brawo dzielmy się dalej ku uciesze wrogów, brawo kurwa, brawo "

Tymi słowami Panowie Sadole Muzz i Zawulon trafnie podsumowali bezsensowny atak w komentarzach na Ślązaków pod filmem z o zgrozo...naszym Hymnem, Mazurkiem Dąbrowskiego.

Sadolki i Sadole nigdy nie zapominajcie krzywd, ale pamiętajcie o zasługach i bohaterskich czynach ludzi z Górnego Śląska!

"Naród, który nie sza­nuje swej przeszłości nie zasługu­je na sza­cunek te­raźniej­szości i nie ma pra­wa do przyszłości" J. Piłsudski.

A oto trochę zdjęć z Katowic:
pomnik Józefa Piłsudskiego znajdujący się na placu Bolesława Chrobrego, przed frontonem gmachu Śląskiego Urzędu Wojewódzkiego w Katowicach

Pacyfikacja kopalni „Wujek” miała miejsce w KWK Wujek w związku z wprowadzeniem w Polsce stanu wojennego.'Pomnik.

Pomnik Powstańców Śląskich w Katowicach − pomnik upamiętniający trzy wystąpienia zbrojne ludności śląskiej przeciwko władzom niemieckim, mające na celu wywalczenie powrotu Śląska do Polski.

Pomnik Żołnierza Polskiego

Pomnik Ofiar Katynia w Katowicach

Za wolność "Naszą" i "Waszą" ginęli...na Wasze durne komentarze nawet by nie spojrzeli.

Cześć i Chwała Bohaterom.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sayagin666 2013-10-26, 9:41 25
Ja pierdole - napiszę to raz i niech każdy NIE SLAZAK ZAPAMIETA !

Na Śląsku 99% ludzi jest, było i bedzie polakami, było, jest i bedzie polakami. 99% czuje sie POLAKAMI i nie myśli o autonomii. 99% niechce oderwania od Polski itd. Jest napewno mała grupka idiotów i zakamuflowanych starych niemców. To jest margines za ktory wstydzi się reszta. Tak samo jak za 1% pedałów/tranzystorów i inne wynalazki wstydzi się reszta normalnych ludzi

Wychowałem się na ślasku i wiem o czym mówie. Nigdy nie byłeś na ślasku ? To kurwa nie wierz telewizorowi czy jakimś jebanym newsom na necie. Jeśli już ktoś naprawdę chce oderwania czegokolwiek od Polski to w równym stopniu jak Krakowianie, Kaszubi czy Poznaniancy - z powodu syfu jaki robią politycy - zamieniają Polskę w tak zjebany kraj ,ze ludziom się odechciewa...

Wyjątek oczywiście stanowi sosnowiec - gdzie reszta Polski chce by była to autonomia :]
Zgłoś
azerbejdzanification 2013-10-26, 9:44 7
My na kaszubach też gineliśmy za wolność i suwerenność naszej Polski,ale jakoś nie przypominamy o tym wszystkim na każdym kroku.
Zgłoś
tr3mm0r 2013-10-26, 9:48 5
SQT napisał/a:

Mam nadzieję że dożyję dnia kiedy Śląsk otrzyma autonomię i będziemy mieli na Śląsku trochę więcej swobody i niezależności od cebulandu.

Jako Zielonogórzanin ( czyt. Gorol ) mam wielka nadzieje, iż gdy już sie od Polski odłączycie to sprawicie by wiatr u was wiał w kierunku Czech co by kwaśne deszcze w Polsce nie padały.

Obrażasz Polske to żegnam. Tęsknic nikt nie bedzie.
Zgłoś
Mati113 2013-10-26, 9:51 12
Jestem Ślązakiem lecz wpierw Polakiem.
Zgłoś
McMenel 2013-10-26, 9:53 4
Autonomia dla Śląska to najlepsza rzecz która może się Polsce przytrafić. Bo rządy Warszawy i zakompleksionych ludzi nic nie wnoszą w rozwój kraju. Śląsk ma najlepsze szkoły w Polsce ma najlepsze i najbardziej innowacyjne firmy w środkowej europie. I przez śląsk mam na myśli zarówno Górny Dolny oraz Opolski. Te trzy rejony trzymają jeszcze jako tako ten kraj kupie. Bez nich ekonomicznie i technologicznie Polska przypominała by Białoruś.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-10-26, 9:55 7
Problem ze "współczesnymi" ślązakami szczególnie na tym portalu polega na tym, że wywyższają siebie ponad innych, coś jak Niemcy hitlerowskie "deutchland deutchland uber alles". Ciągle napierdalają, że gdyby nie śląski węgiel to byśmy chujem w piecu palili itd. Problem w tym, że więcej węgla importujemy z Chin czy chuj wi skąd, a nasz idzie na eksport.
Kreowana jest wizja ślązaka-bohatera bez którego ten kraj by upadł. No i ta "odwieczna" walka ślązaków z tzw. gorolami. Jestem niemal pewien, że 99% obecnych tu wojujących ślązaków nawet nie ma pojęcia skąd się wzięła wzajemna nienawiść na lini Śląsk - Zagłębie.
Znam wielu ludzi ze śląska, którzy mają kompletnie wyjebane na podział ślązak - zagłębiak i uważają właśnie tych wojowników za umysłowe spierdoliny, które niszczą reputację normalnym ślązakom, którzy nie wrzucają na resztę narodu bez powodu.
Zgłoś
zonk 2013-10-26, 10:10
Sayagin666 napisał/a:

Ja pierdole - napiszę to raz i niech każdy NIE SLAZAK ZAPAMIETA !

Na Śląsku 99% ludzi jest, było i bedzie polakami, było, jest i bedzie polakami. 99% czuje sie POLAKAMI i nie myśli o autonomii. 99% niechce oderwania od Polski itd. Jest napewno mała grupka idiotów i zakamuflowanych starych niemców. To jest margines za ktory wstydzi się reszta. Tak samo jak za 1% pedałów/tranzystorów i inne wynalazki wstydzi się reszta normalnych ludzi

Wychowałem się na ślasku i wiem o czym mówie. Nigdy nie byłeś na ślasku ? To kurwa nie wierz telewizorowi czy jakimś jebanym newsom na necie. Jeśli już ktoś naprawdę chce oderwania czegokolwiek od Polski to w równym stopniu jak Krakowianie, Kaszubi czy Poznaniancy - z powodu syfu jaki robią politycy - zamieniają Polskę w tak zjebany kraj ,ze ludziom się odechciewa...

Wyjątek oczywiście stanowi sosnowiec - gdzie reszta Polski chce by była to autonomia :]

Coś Ci się synek podupiło bo 99% nas chce autonomi. Co z tego że się wychowałeś. Rodowici Ślązacy z dziada pradziada, którzy od początku tu mają swoje korzenie chcą autonomi.
Zgłoś
kiraftw 2013-10-26, 10:11 2
Ślązak to taka kanalia, że jak dobrze było w Polsce to on jest Polakiem, teraz jak jest dobrze w niemczech to on jest szwabem, jestem z Opola i do tego ewangelikiem, więc proniemieckich ślązaków to znam całą mase
Zgłoś
jakuzapk 2013-10-26, 10:14 1
Śląsk -górny dolny ,
Pomorze czy Zachodniopomorskie
Mazowieckie czy Podkarpackie
To jest Polska !
Nasi dziadowie walczyli o nią nie patrząc czy to Śląsk czy to Pomorze a może Mazowsze !
Jesteśmy POLAKAMI .
uNia eUropejska nas łajdaczy a chcemy się dzielić ?!
Muslimy nadciągają chińczycy już nas chcą kupić a my dyskutujemy nad przynależnością Śląska do Polski ?!
Troche-nie dużo ale troche-racjonalizmu i patriotyzmu.
Zgłoś
Sparkus666 2013-10-26, 10:19 2
Chwała bohaterom ! Nie rozumiem was,spinacie dupy o byle co.POLAK dla POLAKA zawsze będzie bratem,nawet jak za chlebem wyjedzie.Dzieci z kwejka i innego chu*ostwa odnalazły nasz portal i trollują jak tylko się da,olejcie ich.
Zgłoś
bravoteampolska 2013-10-26, 10:20
SQT napisał/a:

Coś Ci się synek podupiło bo 99% nas chce autonomi. Co z tego że się wychowałeś. Rodowici Ślązacy z dziada pradziada, którzy od początku tu mają swoje korzenie chcą autonomi.

Jaja niemolą chcecie lizać , czyżby Kaczyński miał rację o zakamuflowanej opcji niemieckiej .

Jeśli tak to wykurwiać do Niemiec , bo Polska ziemia zostanie w Polsce
Zgłoś
____ 2013-10-26, 10:40
Dziel i rządź (łac. divide et impera) – stara i praktyczna zasada rządzenia polegająca na wzniecaniu wewnętrznych konfliktów na podbitych terenach i występowaniu jako rozjemca zwaśnionych stron. Jako pierwsi zastosowali ją Rzymianie na Półwyspie Apenińskim (podpisywali umowy między podbitymi ludami, zwanymi odtąd "sprzymierzeńcami", a sprzymierzeńcom nie wolno było podpisywać umów między sobą, przez to prowincje nie mogły się zjednoczyć, aby pokonać Rzymian).

Mamy taką współczesną odmianę tej zasady w Polsce, chodzi właśnie oto żeby Polacy nie mogli się zjednoczyć, od wielu lat mamy zasady: młodzi przeciwko starszym, rolnicy przeciwko przedsiębiorcom, pis przeciwko po, sztuczne podziały terytorialne itd.
Zgłoś
sard 2013-10-26, 10:42 1
Te kłótnie to takie typowo Polskie popierdalanie po miejscu skąd się pochodzi i wstyd mi za to...
Szczególnie gdzieś na wakacjach zaraz pada hasło skąd jesteś... a potem jakieś kurwa pociski na temat miejsca pochodzenia... inne nacje nawet kurwa ciapate potrafią się trzymać razem. My z Polski zawsze musimy sobie dojebać. I tu trzeba przyznać ruskim skurwysynom - UDAŁO SIĘ WAM! Teraz Polak Polakowi cebulakiem, każdy jeździ po każdym, nienawiść rozbite poczucie Polskości... Udało się tym skurwielom przez lata wpoić nam nienawiść do brata...
Dobrze że moi dziadkowie nie żyją... bo by im było kurewsko wstyd, że teraz w połowicznie wolnej Polsce ludzie do się tak dopierdalają.
Zgłoś
przemolinko 2013-10-26, 10:49 3
I wszystko w temacie.

Zgłoś
dozek 2013-10-26, 10:55 2
Jesteśmy narodem tak skłóconym że tylko czekać na rozbicie dzielnicowe. Każde województwo będzie oddzielnym Państwem. Z czasem inne państwa zaczną nas wchłaniać. Powstanie 4 rozbiór polski lecz z niego już się nie odrodzimy. Staniemy się narodem bez państwa tak jak kurdowie. Utracimy naszą historię, dumę, Honor. Stopniowo tracimy naszą Polskość. Jeśli tego nie zatrzymamy, śmierć naszych przodków w wielu wojnach pójdzie na marne. Odparliśmy krzyżaków pod grunwaldem, odparliśmy szwedów, pokonaliśmy turków pod wiedniem. Nasza husaria siała postrach w europie. Przetrwaliśmy rozbiory z których się odradzaliśmy. Przetrwaliśmy obie wojny. Udało nam się pokonać komunizm. Teraz nie potrafimy się zjednoczyć. Kiedys byliśmy potęgą "od morza do morza", teraz jesteśmy nic nie znaczącym w europie krajem.

Czy o taką polske walczyli nasi przodkowie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem