Piosenka o diecie doprowadza do łez ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa mać, widziałem wcześniej ten filmik i nawet próbowałem interprentować tekst, ba nawet go zinterpretowałem, niezwykle poruszyłem się głębią i w ogóle... a tu wychodzi na to, że jestem idiotą , ach my humaniści...
Haha, nawet jak by tak bylo to bardzo realne, że wlasnie tak jury by powiedzialo
Najnowsze "hity" angielskie/amerykańskie mają podobny (bez)sens.
Dubbingotroll jak najbardziej udany. Piwo Cezik, ale i tak jestes ciota
Najnowsze "hity" angielskie/amerykańskie mają podobny (bez)sens.
Dubbingotroll jak najbardziej udany. Piwo Cezik, ale i tak jestes ciota
Obejrzałem filmik, odrazu połapałem sie że Cezik nas trolluje, w zasadzie wogóle tego nie ukrywał. Powiedział, że to troll, a wiara i tak to łyknęła. Obnarzył poziom ludzi Polaków, jakos tępej sieczkarni, ludźmi się tak łatwo manipuluje, że az nie mozna w to uwierzyc
Ah ten Cezik
"Obnarzył poziom ludzi Polaków, jakos tępej sieczkarni" (...)
To, że napisałeś "Polaków" wielką literą, nie poprawi byka z pierwszego wyrazu...
To, że napisałeś "Polaków" wielką literą, nie poprawi byka z pierwszego wyrazu...
W sumie gdyby Polacy startowali w zagranicznych idolach i mam talentach to może zachód miałby o nas lepsze zdanie.
Obejrzałem moze z 5 razy z rzedu bo mi sie spodobalo, nawet nie pomyślałem że to moze być fake. Z reszta kto zna jakąś cebule cezika
PS : zmontowane pięknie! a najbardziej mi sie chce śmiać z tych co dzisiaj poznali tego autora całego utworu i pisza w komentarzach ( przecież to cezik! haha daliście sie ztrollować ! ) PIWO
PS : zmontowane pięknie! a najbardziej mi sie chce śmiać z tych co dzisiaj poznali tego autora całego utworu i pisza w komentarzach ( przecież to cezik! haha daliście sie ztrollować ! ) PIWO
Już czwarty raz obejrzałem i to nie może być fake,nie rozumiem tego jak to możliwe
ci jurorzy to jakieś cioty są , nie rozumieją o czym śpiewał i płaczą co za tępi brytole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów