Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hipokryzja jest sportem narodowym polakow ,wiec ja trenuje nieprzerwanie
@hardowski
hipokryzja jest sportem narodowym polakow ,wiec ja trenuje nieprzerwanie
On pisał o amerykanach, a nie o tobie, wszo
nic dziwnego że mają o nas takie zdanie, ubrał się jak wieśniak, po twarzy widać, że z myśleniem ma niewiele wspólnego, i jeszcze daje się obrażać przez prowadzącego
Amerykanie, w przeciwieństwie do ciebie, nie doszukują się w innych osobach elementów dzięki którym można by im dojebać. Tacy jak ty generują złe stereotypy o Polakach, "zgnoić drugiego bo wyszedł przed szereg".
mika006 oraz Icap, staracie się pokazać "cebulowatość polaczków", a tak naprawdę to wy jesteście tego przykładem... Coraz więcej tego robactwa na sadolu, skąd żeście przyleźli?
ale przepraszam bardzo, ewidentnie go obraża, pomijając wygląd, nie zachowuje się tak jak powinien, i nie wiem co ma wychodzenie przed szereg do tego
Przeczytaj komentarze na YouTube, NIKT spośród prawie 170 komentujących nie napisał niczego złego o Polakach, jest nawet dyskusja o tym, że wcale nie wyśmiano Polski a raczej to, że koleś nie był "tutejszy".
Tak w ogóle mógł powiedzieć, że jest z "Warsaw" to by go spytali czy z Indiany czy Dakoty.
Btw tak w ogóle: pl.wikipedia.org/wiki/Hrabstwo_Kosciuszko
Jest też wiele innych smaczków: en.wikipedia.org/wiki/Transylvania_University
kłamczuszku wydaje mi sie ze zerznales to z joe a nie "natkneles" sie na to na jutubie
Przeglądałem youtuba przez joemonstera
Nie przeglądam joemonstera a ten filmik znalazłem jak przeglądałem profil na youtube tego programu
No wiesz nie licząc prezydenta to nasz gramatyka jak i całą edukacja stoi na dobrym poziomie, tylko Ci w na wiejskiej nam staty obniżają :/
"...Poland! Haha, huehue, skąd ten pajac wytrzasnął ten kraj!?"- pomyślał pan hamburger. Tępe dzidy nawet nie wiedzą, że taki kraj istnieje a co dopiero, gdzie leży. Oni wyginą zaraz po ciapatych. A nasz "bohater" to ciota, bo pozwolił wyśmiać swój kraj.
a ty geniuszu zapewne potrafisz bez zastanowienia wskazac palcem na mapie gdzie lezy na przyklad Bhutan.. otoz wyobraz sobie, ze przecietny amerykanin ma polske tak gleboko w dupie jak kowalski Bhutan.
może wam to uśmierzy trochę buludupy i wyjawię wam pewien fakt: w USA istnieje stereotyp "dumb polack", dlatego wywołało to salwę śmiechu, bo to był zwyczajnie dobry żart sytuacyjny o ironicznym zabarwieniu. Szczerze mówiąc to był jedyny moment, kiedy się śmiałem
ale kiedy to wcale nie jest stereotyp..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów