18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cashec 2014-02-04, 19:24 1
On chyba nie wie o tym że uściska dłoń zdrajcy narodu.
Zgłoś
WAT 2014-02-04, 19:33 1
3:24 Donald Tusk, ministerialny Kurwa ;D
Zgłoś
P................8 2014-02-04, 20:20 7
Jechałem kiedyś z rodzicami do Hiszpanii na wczasy z samochodem i zatrzymaliśmy się we Francji na parkingu,żeby się kimnąć a tam spotkaliśmy Węgra,którzy jak zobaczył Polskie blachy to od razu rzucił się z powitaniem.Wyściskał,wycałował jak rodzinę albo starych znajomych.Nikt z nas nie znał Węgierskiego ani angielskiego a on nie znał Polskiego ale wyciągnąl wódkę z bagażnika i pomimo tego,że nikt nic nie rozumiał to na migi dogadywali się zajebiście.

Od tamtej pory wiem,że Węgrzy to chyba jedyny naród,który nas na prawdę szanuje.Pomimo tego,że rudy nie liże im dupy ani nie wysyła im kasy.Nawet nie utrzymuje zbytnich kontaktów.

Polska powinna utrzymywać jak najbliższe kontakty z Węgrami!Takich towarzyszy warto mieć przy sobie cały czas,którzy nas przede wszystkim szanują!
Zgłoś
Faith955 2014-02-04, 21:36 2
1:50 "chodź wówczas przeciętny zarobek polaka wynosił tylko 1000 złotych"
Wiele się nie zmieniło w tej kwestii
Zgłoś
Cossmos 2014-02-04, 21:44 2
Szkoda, naprawdę szkoda, bo widać ewidentnie, że Węgrzy znają doskonale swoją historię. I co ważne, nie mają nam za złe krzywd, które im wyrządzono z naszego powodu (choćby lisowczycy Zygmunta Wazy, którzy najechali Budapeszt w trakcie powstania Bethlena Gabora). Mamy wspólną, wieloletnią historię (od XIV wieku zaczynając), a mimo to... Wycieczka z mojego, byłego już, LO pojechała sobie na Węgry i zobaczyła coś ciekawego- ambasada polska: kompletna nieznajomość historii Węgrów, obyczajów i kultury. Personel polskiej ambasady nie ma pojęcia gdzie jest, wie tylko, że Unia Europejska ma jakiś tam fundusz i coś tam coś tam.
Za to Węgrzy - Polak jak rodak, zdarzają się nawet osoby, które trochę coś tam po polsku mówią. A wspomnijcie o Bemie na przykład i macie ich zaufanie. Pomniki wybitnych Polaków stoją na obczyźnie, a my mamy tęczę. Ten kraj, mimo że kocham, szanuję i poznaję jego historię... Polska niestety, to taki grajdołek, który przez chwilę miał coś do powiedzenia, a później sami Polacy to wszystko rozjebali. Historia lubi zataczać koła. My znowu jesteśmy w XVIII wieku niestety.
Zgłoś
panmorda 2014-02-04, 22:00
Gówno wiecie o politycy i o tym co dzieje sie za kurtyną... Nie wiecie co robicie Polaczki! Zawsze podłożą nogę albo cali się podłożą byleby drugiemu sie nic nie udało. Byleby nie zrobić czegoś porzytecznego! Lepiej sie bałwochwalić! Pustota i ciemnota!
Zgłoś
L................a 2014-02-04, 22:49
Zapomniał dodać jak to żołnierze polscy walczyli ramię w ramię z żołnierzami węgierskimi podczas II Wojny Światowej. A nie, chwileczkę...

Bardzo miło ze strony pana premiera Węgier, że tak słodzi Polakom i łechce polską próżność. Jednak zamiast tego wolałbym posłuchać czegoś bardziej konkretnego, może o wymianie handlowej, jakichś wspólnych inwestycjach, polityce w ramach członkowstwa w UE. No, ale powiedzmy sobieszczerze - to nie dziwi. Wszak Orban to prawak, ultrakatol, zjeb o mentalności Kaczyńskich (o pardon - Kaczyńskiego), żyjący wyłącznie przeszłością, pomnikami i powstaniami (choć trzeba uczciwie przyznać, że Węgrzy tych udanych powstań mieli jednak trochę więcej).
Zgłoś
vrider 2014-02-05, 0:15 1
piwko dla Węgrów ... a ryżemu chuj w dupe
Zgłoś
S................e 2014-02-05, 0:58 1
Hauer88 napisał/a:

Na Węgrzech mają bynajmniej o tyle lepiej że trzecią siłą w parlamencie jest nacjonalistyczny Jobbik. A w Polsce na analogicznym stanowisku znajduje się partia ze starym komuchem przerobionym na "kobietę", pedały i inne temu podobne wynalazki.

jobbik.com/

Bynajmniej =/= przynajmniej.
Zgłoś
bahama_mama 2014-02-05, 12:24
Hauer88 napisał/a:

Na Węgrzech mają bynajmniej o tyle lepiej że trzecią siłą w parlamencie jest nacjonalistyczny Jobbik. A w Polsce na analogicznym stanowisku znajduje się partia ze starym komuchem przerobionym na "kobietę", pedały i inne temu podobne wynalazki.

jobbik.com/

bynajmniej=/=przynajmniej. Niby '88 a taki niedouczony.
Zgłoś
Tassadar 2014-02-05, 18:18
Już mogli lepiej mnie tam wysłać zamiast tego cygana. Wszyscy byli by zadowoleni, a ja po drodze do domu wypisałbym nas z unii

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
o................n 2014-02-06, 6:25
Orban... Orban... to ten prawicowy oszołom z którego cała Unia się śmieje a żydzi uciekają bo "nie czują się bezpiecznie"?

Heuer88 (88 mi bardziej jebie naziolstwem niż rocznikiem, ale nie wnikam) - nacjonaliści to te same czerwone kurwy jak to wy lubicie ich nazywać i są najgorszym możliwym wyborem, bo się skupiają na pseudopatriotycznych pierdołach, a nie na rzeczach ważnych. Chuj mnie boli, czy rządzi nami kobieta, gej czy transwestyta. Ważne, żeby dokonywali właściwych decyzji zgodnych z wynikającymi potrzebami. A to nawet Tusk robi (choć zbyt dużym kosztem).
Zgłoś
Hauer88 2014-02-06, 11:31
DUST DEVIL napisał/a:

[...]

88: 8 litera alfabetu = H
2xH = Heil Hitler!

Pamiętajcie o tym przechodząc obok mieszkań z numerem 88, kupując produkty w cenie 14,88, lub wybierając numer telefonu zaczynający się na 88! Nieświadomie przyczyniacie się do promocji nazizmu!

Zgłoś
o................n 2014-02-06, 16:29
Hauer88, no z tym teledyskiem to już dojebałeś do pieca aż zgasł -_- Co wy macie z tymi salutami pierdolonymi?! No i kurwa tych "artystów" - mają ból pizdy o to, że im nie pozwalają wykorzystywać symboliki i gestów, które nie mają historii i tradycji w Polsce (to, że jeden regient strażaków w 1920 zasalutował to nie oznacza, że jest za tym jakaś głębsza tradycja). Ból pizdy narodowskie ścierwo ma o gesty i symbole bez tradycji w Państwie Polskim i zachowuje się tak, jakby zabrali im orła z herbu.
Zgłoś
Hauer88 2014-02-06, 19:05
Oj nie ma tradycji, nie ma

Cytat:

zawsze słyszę tę samą, płaczliwą odpowiedź: „No dobrze, ale co z tego, skoro wszystkim ten gest kojarzy się jednoznacznie?”. Cóż, w takim razie kojarzy się błędnie i czas już najwyższy, by przestał się tak kojarzyć. Mnie rzymskie pozdrowienie kojarzy się bardzo pozytywnie: z integryzmem religijnym, bojowym antykomunizmem, porządkiem autorytarnym, sprzeciwem wobec partyjnictwa, silnym państwem etc. Na próby moralnego szantażu z Hitlerem w tle najlepszej odpowiedzi udzielił zaś prezes Organizacji Monarchistów Polskich p. Adrian Nikiel, kiedy – polemizując z pewnym „antyfaszystą” – napisał: „Jeżeli p. Lechicki tak obawia się określonych ruchów ręką, informuję, że np. Hitler podawał rękę na powitanie, a zatem Autor musi się tego wystrzegać, bo zostanie nazistą”.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem