W tłumaczeniu są błędy, dla usprawiedliwienia dodam że polskie napisy podstawił Węgier.
W tłumaczeniu są błędy, dla usprawiedliwienia dodam że polskie napisy podstawił Węgier.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od tamtej pory wiem,że Węgrzy to chyba jedyny naród,który nas na prawdę szanuje.Pomimo tego,że rudy nie liże im dupy ani nie wysyła im kasy.Nawet nie utrzymuje zbytnich kontaktów.
Polska powinna utrzymywać jak najbliższe kontakty z Węgrami!Takich towarzyszy warto mieć przy sobie cały czas,którzy nas przede wszystkim szanują!
Wiele się nie zmieniło w tej kwestii
Za to Węgrzy - Polak jak rodak, zdarzają się nawet osoby, które trochę coś tam po polsku mówią. A wspomnijcie o Bemie na przykład i macie ich zaufanie. Pomniki wybitnych Polaków stoją na obczyźnie, a my mamy tęczę. Ten kraj, mimo że kocham, szanuję i poznaję jego historię... Polska niestety, to taki grajdołek, który przez chwilę miał coś do powiedzenia, a później sami Polacy to wszystko rozjebali. Historia lubi zataczać koła. My znowu jesteśmy w XVIII wieku niestety.
Bardzo miło ze strony pana premiera Węgier, że tak słodzi Polakom i łechce polską próżność. Jednak zamiast tego wolałbym posłuchać czegoś bardziej konkretnego, może o wymianie handlowej, jakichś wspólnych inwestycjach, polityce w ramach członkowstwa w UE. No, ale powiedzmy sobieszczerze - to nie dziwi. Wszak Orban to prawak, ultrakatol, zjeb o mentalności Kaczyńskich (o pardon - Kaczyńskiego), żyjący wyłącznie przeszłością, pomnikami i powstaniami (choć trzeba uczciwie przyznać, że Węgrzy tych udanych powstań mieli jednak trochę więcej).
Na Węgrzech mają bynajmniej o tyle lepiej że trzecią siłą w parlamencie jest nacjonalistyczny Jobbik. A w Polsce na analogicznym stanowisku znajduje się partia ze starym komuchem przerobionym na "kobietę", pedały i inne temu podobne wynalazki.
jobbik.com/
Bynajmniej =/= przynajmniej.
Na Węgrzech mają bynajmniej o tyle lepiej że trzecią siłą w parlamencie jest nacjonalistyczny Jobbik. A w Polsce na analogicznym stanowisku znajduje się partia ze starym komuchem przerobionym na "kobietę", pedały i inne temu podobne wynalazki.
jobbik.com/
bynajmniej=/=przynajmniej. Niby '88 a taki niedouczony.
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverHeuer88 (88 mi bardziej jebie naziolstwem niż rocznikiem, ale nie wnikam) - nacjonaliści to te same czerwone kurwy jak to wy lubicie ich nazywać i są najgorszym możliwym wyborem, bo się skupiają na pseudopatriotycznych pierdołach, a nie na rzeczach ważnych. Chuj mnie boli, czy rządzi nami kobieta, gej czy transwestyta. Ważne, żeby dokonywali właściwych decyzji zgodnych z wynikającymi potrzebami. A to nawet Tusk robi (choć zbyt dużym kosztem).
[...]
88: 8 litera alfabetu = H
2xH = Heil Hitler!
Pamiętajcie o tym przechodząc obok mieszkań z numerem 88, kupując produkty w cenie 14,88, lub wybierając numer telefonu zaczynający się na 88! Nieświadomie przyczyniacie się do promocji nazizmu!
zawsze słyszę tę samą, płaczliwą odpowiedź: „No dobrze, ale co z tego, skoro wszystkim ten gest kojarzy się jednoznacznie?”. Cóż, w takim razie kojarzy się błędnie i czas już najwyższy, by przestał się tak kojarzyć. Mnie rzymskie pozdrowienie kojarzy się bardzo pozytywnie: z integryzmem religijnym, bojowym antykomunizmem, porządkiem autorytarnym, sprzeciwem wobec partyjnictwa, silnym państwem etc. Na próby moralnego szantażu z Hitlerem w tle najlepszej odpowiedzi udzielił zaś prezes Organizacji Monarchistów Polskich p. Adrian Nikiel, kiedy – polemizując z pewnym „antyfaszystą” – napisał: „Jeżeli p. Lechicki tak obawia się określonych ruchów ręką, informuję, że np. Hitler podawał rękę na powitanie, a zatem Autor musi się tego wystrzegać, bo zostanie nazistą”.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów