Udając Rosjanina
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up Ta, jak wszyscy pospierdalają z Polski tak jak mówisz, to bylibyśmy "niezniszczalni" w chuj...
Puknij się w łeb.
Puknij się w łeb.
Nie wiem w jakim stanie on zyje, ale jest sporo stanow gdzie Amerykanie wiedza, ze "dziekuje" jest polskim slowem i nie dadza sie nabrac, ze to Rosjanin.
Ogolnie moim zdaniem gosc sie przeliczyl i takie struganie glupa nie jest ani zabawne, ani nie pokazuje nas w dobrym swietle.
Ogolnie moim zdaniem gosc sie przeliczyl i takie struganie glupa nie jest ani zabawne, ani nie pokazuje nas w dobrym swietle.
mowi do baby po polsku, ma czapke z napisem polska, ale udaje rosianaina
Johnedeliver
Masz male pojecie o wolnosci w stanach.
Co innego pokazac na blogu zycie z tej dobrej strony co innego zyc w innym kraju.
Sam mieszkam za granica juz wiele lat wiec znam to z autopsji.
Dla turysty pieknie,pristo i latwo inaczej jak zaczyna sie zeczywistosc.
Masz male pojecie o wolnosci w stanach.
Co innego pokazac na blogu zycie z tej dobrej strony co innego zyc w innym kraju.
Sam mieszkam za granica juz wiele lat wiec znam to z autopsji.
Dla turysty pieknie,pristo i latwo inaczej jak zaczyna sie zeczywistosc.
powinno byc spasiba jak coś, pozatym akcent mocno gówniany -czyli polski.
ruskie nie zmiekczają az tak bardzo, po prostu "łac jor nejm" anie "łoć łojm nejm"
ruskie nie zmiekczają az tak bardzo, po prostu "łac jor nejm" anie "łoć łojm nejm"
gdyby głąb chociaż podstawy rosyjskiego znał..."dziękuje"
To jest ten ziomek dzięki, któremu wiecie jak łatwo kupić broń w Ameryce.
Z głupszych rzeczy na tej stronce robicie wielkie WOW, więc darujcie sobie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów