18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Poland? Yes!
Ciuchcia • 2013-01-01, 17:29
Ostatnio pojawiło się dużo filmów o tym jak o nas mówią w innych krajach. Zazwyczaj są to filmy ukazujące nas jako alkoholików i rasistów. Ten przedstawia nas w lepszym świetle.
Angielski wymagany
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
m................i 2013-01-01, 23:28
bloodwar napisał/a:

@Echis - jeżeli którykolwiek z obcokrajowców który obejrzy filmik ma choćby odrobinkę oleju w głowie, od razu zauważy że filmik to czysta propagandówka bo NIE MA OPCJI żeby zapytać X osób pod rząd o jakiś kraj/narodowość i KAŻDA mówiła o nim tylko w superlatywach. Dlatego wolę już filmy w których najeżdza się na typowo "polaczkowe" przywary (kradzieże, awanturnictwo, brak kultury osobistej, nieumiarkowanie w piciu, rasizm) które to cechy niby reprezentuje jakiś znikomy procent Polaków a reszta jest w porządku, ale przynajmniej wiadomo, ze opinie te są szczere. A nie jakiaś przypudrowana propaganda, jeżeli gówno pokryjesz nawet 10 warstwami pudru to dalej to będzie gówno

To że wolisz krytykę, zawsze, wobec wszystkich i każdą to już wynika z mentalności.
Zgłoś
L................a 2013-01-01, 23:29 1
A co mieliby powiedzieć? Ci wszyscy celebryci byli w Polsce albo kręcić swoje multimilionowe filmy, albo na dobrze zaplanowanej wycieczce otoczeni przez armię ochroniarzy, przewodników, doskonale karmieni i na każdym kroku zabawiani. Ludzie dobrze wiedzą, że w dzisiejszych czasach jedno słowo "gwiazdy" może zdziałać więcej niż kosztowna kampania reklamowa. Ktokolwiek zaprosił tych ludzi do Polski na pewno dobrze się postarał, żeby ich nie okradziono, żeby taki Morgan Freeman nie spotkał łysoli - "prawdziwków", a reszta żeby się nie zatruła pierogami albo innym bigosem.

Spotkałem całkiem wielu ludzi, którzy Polskę odwiedzili i wszyscy bez wyjątku byli Polską zachwyceni, urzekła ich nasza gościnność, wylewność i łatwośc znajdowania wspólnego języka nawet pomimo barier językowych. Jedna z tych osób ze względów zawodowych mieszkała w Polsce przez kilka miesięcy. I po pewnym czasie w Polsce i Polakach się odkochała. Zaczęła zauważać chamstwo, buractwo, powszechną wrogość i inne skrzetnie ukrywane przed turystami wady narodowe. Po zakończeniu kontraktu niemal z ulgą wróciła do swojego kraju. Teraz na pytanie o Polskę odpowiada - na wycieczkę wybiorę się bardzo chętnie, do pracy przenigdy.
Zgłoś
j................1 2013-01-01, 23:37 3
Czekałem tylko aż Morgan Freeman powie, że ma polskie korzenie
Zgłoś
K................a 2013-01-01, 23:45 2
@Loaloa

Powiem Ci, że nawet nie byłem tak świadomy buractwa, kołtuństwa i mentalnej polaczkowatej chujozy moich rodaków do momentu, aż moją byłą sąsiadkę - mulatkę wychowaną w Polsce, jebane w dupę, patriotyczne chuje zamieściły na Redwatch. Przecierałem oczy ze zdumienia, że normalna dziewczyna została tam zamieszczona jako wróg narodu za sam kolor skóry. Dlatego jestem tak cięty na te wszystkie faszyzujące ścierwa oraz ich popierdoloną propagandę.
Zgłoś
stahkh 2013-01-02, 0:11
Niezależnie od tego co myślą naprawdę, dobrze żeby ludzie na świecie oglądali filmy o takiej wymowie. Szczególnie Hamburgery.
Zgłoś
WiemWszystkoNajlepiej 2013-01-02, 6:49 1
Ostatnio...no kurwa, rzeczywiście. A na filmie Leslie Nielsen.
Zgłoś
mazin 2013-01-02, 11:50 1
Mieszkałem za granicą (Holandia i UK) na wiele lat przed wejściem Polski do UE. Byłem też kilkukrotnie w USA i w Australii, wszędzie tam spotykałem się z Polonią. Obraz Polaka w europejskich krajach nie był zły, myśleli o nas mniej więcej tak jak my o Estończykach czy Finach - generalnie niewiele o nich wiemy, prawda? Oczywiście, w Stanach jakieś tam stereotypy krzewione przez żydostwo i kłamliwe pierdoły były, ale w 90-95% byliśmy postrzegani pozytywnie. Teraz to zmieniło się i w Europie, głównie za sprawą odrodzenia się nastrojów nacjonalistycznych i w Holandii i w UK, do czego przyczynili się nasi rodacy. Ale w "moich" czasach, Polacy w angielskim miasteczku byli zamożni, mieli swoje kluby, gdzie piwo kosztowało pięć razy drożej niż w miejscowym pubie, spotykali się i bawili w swoim gronie, ich córki były najładniejszymi dziewczynami w promieniu stu mil.
W Stafford, gdzie byłem dwa albo trzy razy, na głównej ulicy były dwa zakłady jubilerskie. Jeden nazywał się ORZEŁ a drugi ŚLIWIŃSKI. Co więcej, Polacy tam pomagali sobie wzajemnie, w przeciwieństwie do tych w USA, którzy patrzą głównie, jak "wyruchać" rodaka.
W każdym razie, wyleczyłem się z kompleksów narodowych, zarówno Holendrzy jak i Angole są różni - spotykałem się i z tymi na poziomie jak i z blokowym bydłem, którego i u nas przecież nie brakuje. Ale nie mamy powodów do wstydu, wielu Polaków pracując za granicą jako specjaliści, sprawdzają się bardzo dobrze, są szanowani i znani w swoich społecznościach. A o Polsce nikt nigdy źle tam nie mówił, jeśli już coś o niej wiedział, to zawsze pozytywnie (np. usłyszałem wykład Walijczyka o husarii, Irlandka opowiadała o pomocy udzielonej przez Polaków w czasie wielkiego głodu, w Ameryce Kościuszko, Pułaski i Wałęsa. Wszyscy się ożywiali, kiedy słyszeli, że jestem "świeżo" z Polski, (a nie miejscowym Polakiem) - bo byłem tam zaraz na początku lat dziewięćdziesiątych - i wypytywali mnie o komunizm, o to jak się żyje itp. Wspominam odbiór mnie - jako Polaka - bardzo pozytywnie.
Zgłoś
m................m 2013-01-02, 14:23
bloodwar napisał/a:

Cyganie? "Tak kocham Cyganów, mają wspaniałą kulturę i sztukę".

Czekaj, czekaj, kulturę, sztukę? Cyganie? Chyba, że uznamy gruz za pewna formę animacji kultury. Nota bene.

A mnie tam się podoba, nawet jeśli jest to ustawione. Przynajmniej na zachodzie, bliższym, dalszym ktoś coś wie o naszym kraju
Zgłoś
arekwroclaw 2013-01-02, 19:58
"Zazwyczaj są to filmy ukazujące nas jako alkoholików i rasistów."

Czytając forum sadistica wydaje się, że w Polsce są tylko alkoholicy i rasiści
Zgłoś
bebzal 2013-01-03, 14:00
Danny DeVito był w Polsce i dobrze się bawił wiem bo pracowałem obok magazynu ekipy filmowej
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem