@Ja-ah-qu-ub-el i @Ork.Fajny - nie każdy, kto ma inne poglądy niż wy jest "lewakiem". Zawiść istnije przede wszystkim po stronie prawicowej, tradycyjnie konserwatywnej i mocno związanej z wiarą, co jest dodatkowo szokujące. Tacy jak wy innych utopiliby w łyżce wody..
Gardzę śmieciami, którzy nie potrafią uszanować swojej flagi i godła i jeszcze się z tego cieszą.. Dno!
kurwa to jest Monako, nie Polska
ale jak ewoluuje to stanie się Polską
Tacy jak wy innych utopili by w łyżce wody..
!
Co by kurwa zrobili?
Gardzę śmieciami, którzy nie potrafią uszanować swojej flagi i godła i jeszcze się z tego cieszą.. Dno!
Gardzę ścierwem, które nie potrafi napisać tak prostego wyrazu, jak "utopiliby" i w ten sposób pokazuje poziom poszanowania języka polskiego + nie zapoznał się z tematem, a opiniuje.
BTW: co innego przedstawić Polskę w sposób kuleczki z odwróconymi kolorami, a co innego wywiesić flagę (w dodatku o prawidłowych wymiarach) do góry nogami, gdziekolwiek. Ale widzę, że nie odróżniasz tak podstawowych rzeczy. W jaki więc sposób ma istnieć satyra?
kurwa to jest Monako, nie Polska
fityrose, taki nowy...
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.jakim trzeba być nie wiem aż boje się tego słowa użyć w dziejszych czasach, "Polakiem" by wrzucać coś takiego? Masz tak niskie mniemanie o własnej ojczyźnie?
Tu chodzi o pokazanie prawdy.
Gdybyśmy mieli ropę, zresztą podobna sytuacja była już gazem który u nas odkryli. Zgadnij co rząd wymyślił w tej sprawie?
Że sprzeda złoża gazu zagranicznej firmie i ona sobie niech go u nas wydobywa bo nas na wydobycie nie stać i się to JAK WSZYSTKO OD JAKIEGOŚ CZASU "NIE OPŁACA", że niby osprzęt za drogi itd. Jakbyśmy nawet zaciągnęli kredyty na ten osprzęt i zaczęli wydobycie, które by trwało kilkadziesiąt lat to nie uzależnieni byśmy byli od ruskich stać nas by było na spłatę wszystkich długów w tym publicznych. Wyszlibyśmy na prostą.
Taka była mowa kiedyś a teraz nie wiem czy te złoża jednak zostają "u nas" czy co. Nie wiem.
jakim trzeba być nie wiem aż boje się tego słowa użyć w dziejszych czasach, "Polakiem" by wrzucać coś takiego? Masz tak niskie mniemanie o własnej ojczyźnie?
Jako dumny ze swojej narodowości Polak, o poglądach prawicowych zabieram głos:
Ty i tobie podobni tutaj pierdoleni hipokryci, wypisujecie tutaj takie głupoty, że czytać się tego nie da.
Zacznijmy od samego rysunku:
- Przedstawia on Polskę jako kraj który znalazł na swoim terenie złoża ropy, oraz reakcję USA na ten fakt (oczywiście trochę ironicznie wyolbrzymioną). Sens tego rysunku-komiksu jest taki, że USA wpierdziela się wszędzie tam, gdzie jest ropa dorabiając sobie do tego ideologię niesienia pokoju i demokracji, żeby wszystko ładnie wyglądało a tak naprawdę do oni są tu tym czarnym charakterem.
Druga sprawa dotyczy innych tego typu komiksów czy dowcipów: Nam śmiać się z: Czarnych, Ruskich, Żydów, Niemców, Amerykanów itd. wolno do woli, ale już o Nas, jako Polakach to w życiu, jakim prawem...???
Dystansu trochę do kurwy nędzy... do siebie, do kraju a przede wszystkim do internetu. Jak już Cię to w jakiś sposób poruszyło, to odpowiedz w taki sam sarkastyczny sposób. W ten sposób pokaż jaki z Ciebie kozak.
Sam lubię mocne rasistowskie dowcipy, ale potrafię się zaśmiać z dobrego o Polakach, dlatego, że nie biorę ich na poważnie.
Trzecia sprawa: Kto tu o czym ma niskie mniemanie? Jeżeli Ciebie i Tobie podobnych porusza byle rysunek narysowany, przez von chuj wie kogo, to jak wielkie trzeba mieć kompleksy wobec siebie i swojej ojczyzny???
Sprawa czwarta i ostatnia: Sam krytykujesz, ale jak powie już to ktoś inny to wróg. Bądź dumny, ze swojego kraju (nie polityków) jaki by on nie był i kochaj go jak członka swojej rodziny, nie denerwuj się, jeżeli ktoś mówi, źle o nim, tylko daj argumenty, żeby zmienił swój tok myślenia i pokaż, że nie masz się czego wstydzić i o co się denerwować, bo to on jest tym stereotypowym zaściankowcem który mało wie o świecie.
Twoimi nerwami, tylko potwierdzasz czyjeś stereotypy.
może długie, ale kurwa PRZECZYTAJ to jeden z drugim i zastanów się, nad tym jakie sam dajesz świadectwo Polsce, czy to w kraju czy za granicą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów