📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Macie ropę?Zaraz obalimy wasz totalitarny reżim!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Lord910 - i o czym to ma świadczyć? Jak Polak popierasz jakiegoś debila co nie potrafi rozróżnić flag państwowych?
@Ja-ah-qu-ub-el i @Ork.Fajny - nie każdy, kto ma inne poglądy niż wy jest "lewakiem". Zawiść istnije przede wszystkim po stronie prawicowej, tradycyjnie konserwatywnej i mocno związanej z wiarą, co jest dodatkowo szokujące. Tacy jak wy innych utopiliby w łyżce wody..
Gardzę śmieciami, którzy nie potrafią uszanować swojej flagi i godła i jeszcze się z tego cieszą.. Dno!
@Ja-ah-qu-ub-el i @Ork.Fajny - nie każdy, kto ma inne poglądy niż wy jest "lewakiem". Zawiść istnije przede wszystkim po stronie prawicowej, tradycyjnie konserwatywnej i mocno związanej z wiarą, co jest dodatkowo szokujące. Tacy jak wy innych utopiliby w łyżce wody..
Gardzę śmieciami, którzy nie potrafią uszanować swojej flagi i godła i jeszcze się z tego cieszą.. Dno!
atreidespl napisał/a:
@Lord910 -
Zawiść istnije przede wszystkim po stronie prawicowej, tradycyjnie konserwatywnej i mocno związanej z wiarą, co jest dodatkowo szokujące.
Tak, a większość lewaków to pedały na chuj mieszasz tu wiarę? Bo to modne? Jeszcze pojedź po księżach, to już w ogóle będziesz mainstreamowy!
atreidespl napisał/a:
Tacy jak wy innych utopili by w łyżce wody..
!
Co by kurwa zrobili?
atreidespl napisał/a:
Gardzę ścierwem, które nie potrafi napisać tak prostego wyrazu, jak "utopiliby" i w ten sposób pokazuje poziom poszanowania języka polskiego + nie zapoznał się z tematem, a opiniuje.
BTW: co innego przedstawić Polskę w sposób kuleczki z odwróconymi kolorami, a co innego wywiesić flagę (w dodatku o prawidłowych wymiarach) do góry nogami, gdziekolwiek. Ale widzę, że nie odróżniasz tak podstawowych rzeczy. W jaki więc sposób ma istnieć satyra?
Jakiś szwab pluje nam w twarz a lemingi się przy tym masturbują. Nic nowego.
misiorysio napisał/a:
jakim trzeba być nie wiem aż boje się tego słowa użyć w dziejszych czasach, "Polakiem" by wrzucać coś takiego? Masz tak niskie mniemanie o własnej ojczyźnie?
Tu chodzi o pokazanie prawdy.
Gdybyśmy mieli ropę, zresztą podobna sytuacja była już gazem który u nas odkryli. Zgadnij co rząd wymyślił w tej sprawie?
Że sprzeda złoża gazu zagranicznej firmie i ona sobie niech go u nas wydobywa bo nas na wydobycie nie stać i się to JAK WSZYSTKO OD JAKIEGOŚ CZASU "NIE OPŁACA", że niby osprzęt za drogi itd. Jakbyśmy nawet zaciągnęli kredyty na ten osprzęt i zaczęli wydobycie, które by trwało kilkadziesiąt lat to nie uzależnieni byśmy byli od ruskich stać nas by było na spłatę wszystkich długów w tym publicznych. Wyszlibyśmy na prostą.
Taka była mowa kiedyś a teraz nie wiem czy te złoża jednak zostają "u nas" czy co. Nie wiem.
misiorysio napisał/a:
jakim trzeba być nie wiem aż boje się tego słowa użyć w dziejszych czasach, "Polakiem" by wrzucać coś takiego? Masz tak niskie mniemanie o własnej ojczyźnie?
Jako dumny ze swojej narodowości Polak, o poglądach prawicowych zabieram głos:
Ty i tobie podobni tutaj pierdoleni hipokryci, wypisujecie tutaj takie głupoty, że czytać się tego nie da.
Zacznijmy od samego rysunku:
- Przedstawia on Polskę jako kraj który znalazł na swoim terenie złoża ropy, oraz reakcję USA na ten fakt (oczywiście trochę ironicznie wyolbrzymioną). Sens tego rysunku-komiksu jest taki, że USA wpierdziela się wszędzie tam, gdzie jest ropa dorabiając sobie do tego ideologię niesienia pokoju i demokracji, żeby wszystko ładnie wyglądało a tak naprawdę do oni są tu tym czarnym charakterem.
Druga sprawa dotyczy innych tego typu komiksów czy dowcipów: Nam śmiać się z: Czarnych, Ruskich, Żydów, Niemców, Amerykanów itd. wolno do woli, ale już o Nas, jako Polakach to w życiu, jakim prawem...???
Dystansu trochę do kurwy nędzy... do siebie, do kraju a przede wszystkim do internetu. Jak już Cię to w jakiś sposób poruszyło, to odpowiedz w taki sam sarkastyczny sposób. W ten sposób pokaż jaki z Ciebie kozak.
Sam lubię mocne rasistowskie dowcipy, ale potrafię się zaśmiać z dobrego o Polakach, dlatego, że nie biorę ich na poważnie.
Trzecia sprawa: Kto tu o czym ma niskie mniemanie? Jeżeli Ciebie i Tobie podobnych porusza byle rysunek narysowany, przez von chuj wie kogo, to jak wielkie trzeba mieć kompleksy wobec siebie i swojej ojczyzny???
Sprawa czwarta i ostatnia: Sam krytykujesz, ale jak powie już to ktoś inny to wróg. Bądź dumny, ze swojego kraju (nie polityków) jaki by on nie był i kochaj go jak członka swojej rodziny, nie denerwuj się, jeżeli ktoś mówi, źle o nim, tylko daj argumenty, żeby zmienił swój tok myślenia i pokaż, że nie masz się czego wstydzić i o co się denerwować, bo to on jest tym stereotypowym zaściankowcem który mało wie o świecie.
Twoimi nerwami, tylko potwierdzasz czyjeś stereotypy.
może długie, ale kurwa PRZECZYTAJ to jeden z drugim i zastanów się, nad tym jakie sam dajesz świadectwo Polsce, czy to w kraju czy za granicą.
fityrose napisał/a:
kurwa to jest Monako, nie Polska
Ale może autor miał na myśli, że Polska to kraj odwrócony do góry nogami
To całe gówno z polandballem to lewactwo, a jaranie się tym to ciota i chuj.
P.S. nie, nie jestem nowy w internetach
P.S. nie, nie jestem nowy w internetach
Jakby tak to miało być zgodne z prawdą to polska musiała by być w lufie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów