📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pokornyGNO napisał/a:
A kto ci takich bzdur naopowiadał? Oczywiście, że jest do kupienia w sklepie, dla "zwykłego" użytkownika
Chłopak chciał zabłysnąć. Miał być niby taki przepis (z tymi fakturami), bo białym podobno trudniej się zatruć czy coś w tym stylu. Nie wiem, nie wnikałem nigdy w szczegóły, bo tego gówna nie piję.
Tak czy inaczej, wystarczy pojechać do pierwszej lepszej wsi i zajrzeć do spożywczaka. Fioletowa denatura sprzedaje się w najlepsze, a menele zarzekają się, że białej nigdy by nie kupili.
Od kiedy mana jest fioletowa ?
Mana od zawsze była koloru niebieskiego .
Pisarz fantasy Larry Niven w swojej noweli z 1978 roku The Magic Goes Away opisuje "manę" jako jeden z zasobów naturalnych, który jest używany przez magów do rzucania zaklęć. Nawet w książce jest opisane że po wypiciu niebiańskiego napoju mieli zajebiste moce (po czym uznali że ot ta niebiańska ciecz będzie niebieskiego koloru).
Więcej lektur , już prędzej gumisowy sok chociaż byś musiał dolać jeszcze czerwonej porzeczki bo to był fiolet ale bardzo ciemny .Bujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bitch
Mana od zawsze była koloru niebieskiego .
Pisarz fantasy Larry Niven w swojej noweli z 1978 roku The Magic Goes Away opisuje "manę" jako jeden z zasobów naturalnych, który jest używany przez magów do rzucania zaklęć. Nawet w książce jest opisane że po wypiciu niebiańskiego napoju mieli zajebiste moce (po czym uznali że ot ta niebiańska ciecz będzie niebieskiego koloru).
Więcej lektur , już prędzej gumisowy sok chociaż byś musiał dolać jeszcze czerwonej porzeczki bo to był fiolet ale bardzo ciemny .Bujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bitch
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów