Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jestem mądrzejszy a chciałbym. Ponizej moje efekty po podlewaniu podpałką bezpośrednio na ogień. Nie polecam ogólnie.
Łóżeczka pomyliłeś czy dzis spisz u rodziców w nogach?
Chińczycy używają takich bądź podobnych podgrzewaczy od jebanych tysięcy lat.I nadal mają problem z przystosowaniem.
Nie ilość a jakość mocium Panie.
Spirytusowe podgrzewacze od tysięcy lat mają?
Łóżeczka pomyliłeś czy dzis spisz u rodziców w nogach?
Jak widzisz jełopie leżę na materacu a łóżko mojej córki jest w tle. Wiem, że kojarzenie faktów jest trudne ale staraj się, ćwicz i bądź dzielny w swoim wysiłku. Prawdopodobnie nadaremno, ale przynajmniej zawsze sobie możesz powiedzieć, że się starałeś.
Jak widzisz jełopie leżę na materacu a łóżko mojej córki jest w tle. Wiem, że kojarzenie faktów jest trudne ale staraj się, ćwicz i bądź dzielny w swoim wysiłku. Prawdopodobnie nadaremno, ale przynajmniej zawsze sobie możesz powiedzieć, że się starałeś.
po co idiotom odpisujesz,
olej ciepłym moczem,
zresztą ranę też, podobno lepiej się goi
ps.
teoretycznie, nie powinno się bąbli przekłuwać, ale jak miałem podobnie, poprzekłuwane bąble goiły się szybciej
Nie jestem mądrzejszy a chciałbym. Ponizej moje efekty po podlewaniu podpałką bezpośrednio na ogień. Nie polecam ogólnie.
Musiałeś być narąbany bo nie widzę innego wytłumaczenia dla tego typu działania
Nie, nie piję prawie. Po prostu chciałem rozpalić niewielkiego grilla (taki okragły jakieś 45 cm). Mały płomień więc chciałem podsycić. Polałem podpałką w płynie. Zassało płomień w butelkę a ta pod wpływem gazów pękła. Część płonącej podpałki oblała mi nogę. Ot, zwykła rzecz jaką robiłem w życiu wielokrotnie okazała się chujowym pomysłem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów