📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po "Knołedż" mi bębenki uszne poszły i dalej nie słuchałem
Goł bak tu skul :F
Tyle lat nauki angielskiego miałem w całej edukacji. Tyle godzin odsłuchanych kaset z wypowiedziami prawdziwych herbaciarzy. Filmy z napisami i bez.
I wszystko w pizdu, bo ni chuja nie rozumiem co ona mówi...
I wszystko w pizdu, bo ni chuja nie rozumiem co ona mówi...
Widać że pani nie wie o czym mówi Naumiała się na pamięć i chuj, powtarza Ale po sposobie wypowiadania i akcencie widać że nie bardzo ogarnia o czym mówi
@ReDD1791, czyli hardkor negołsjejtors też jest git?
I tak zna go lepiej niż większość z was.
Undrgrnd napisał/a:
@Ramsey007
Może i bym się zdziwił....z całym szacunkiem do Ciebie (tak, dalej na sadolu jesteśmy;p), mam dziewczynę na CMUJu i jak słyszę co tam się dzieję, to chyba lepsze ksw. Ja jednak zostanę na AGHu, bo nie mam na co narzekać ;p
Ja z kolei dziewczynę mam na AGH i z tego co widzę, to macie tam wypas. Pojechała na praktyki do Ekwadoru kurwa mać, ja zaś miałem wyjazd naukowy do Buzka Zdroju... Niewiele taniej.
Kraków przeprasza, za to babsko ze wsi
Ło kurwa! Teraz wiem że mam zajebisty akcent
niech ktoś ten tekst zrobi w Ivonie, porównamy jak wypada
No nasze Ikarusy z public transport wogóle CO2 nie produkują. Lepiej by było ten public transport zlikwidować i pozwolić ludziom samochodami jeździć.
Mniejsza z jej angielskim, mnie bardziej wkurwia, że pierdoli głupoty o tym CO2. Jebana eko-propaganda.
Przecież ona albo to czyta albo się wyuczyła na pamięć. Ona zapewne nawet nie rozumie tego co wypowiada. Naprawdę, naprawdę nie mieli tam kogoś, kto umie angielski, a nie udaje, że umie? To jest żałosne, powinna najpierw się nagrać i się posłuchać, a potem decydować, czy iść przed kamerę czy nie. Nic nie usprawiedliwia czegoś takiego. Nie umiesz? Nie rób. Straszne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów