Czarnoskóry zostaje podpięty do prądu i tańczy. Dostaje pociskiem od paralizatora:)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a ty bys ryzykowal w robocie ze jakis bambo ci wpierdoli tam pelno pojebow zreszta widac po nim ja tez bym czekal az murzynek sie wytanczy i zmeczy
bambo w tle krzyczy żeby dali mu mleka zamiast zakładać kajdanki, znaczy to mniej więcej tyle, że wszyscy czarnoskórzy sądzą wciąż ze policja traktuje ich gorzej niż białych a jak dadzą mu mleka to się w jakiś magiczny sposób wybieli i nie będzie już potrzebna interwencja policji
haha policja z USA zawsze rozpierdala, taka akcja zeby jednego murzyna zlapac..
w Rosji dostałby pałą, kurwa, dwa razy przez łeb i chuj, do kabaryny, jedziemy na komende gdzie czeka drugi wpierdol.
Cytat:
haha policja z USA zawsze rozpierdala, taka akcja zeby jednego murzyna zlapac..
ja tam też bym mu z Tasera zajebał ... pchać się z łapami do czarnego, który jest agresywny (nie podporządkowuje się poleceniom), który będzie stawiał opór przed zatrzymaniem i który może nosić w sobie setki chorób ... później nieświadomy zarażenia jakimś paskudztwem zaniesiesz to do domu i zarazisz żonę, dzieci ... powodzenia. Poza tym w stanach taka sytuacja bardzo łatwo może się obrócić przeciwko interweniującemu policjantowi - tłum się rozzłości i rzuci na niego. Będzie musiał strzelać, a później "zły pies postrzelił niewinnego czarnoskórego" - po co więc takie sytuacje prokurować? Jest ich kilku to i sytuacja inaczej wygląda i potencjalnym napastnikom odchodzi ochota na konfrontację. Wystarczy trochę pomyślunku
Dostał paralizatorem i włączyło mu się "you can dance" , tak się tam odkrywa talenty:D
W Polsce to by pół dnia czekali aż się zmęczy bo baliby się konsekwencji użycia paralizatora na niewinnym przestępcy/pijaku/itd.
Naoglądał sie Adrenaliny i myślał, że to mu da kopa
kurde... ziomek najwidoczniej ma cukrzyce, cukrzyk przy niedocukrzeniu potrafi mieć ciężkie banie, że np. tańczy sobie na środku drogi, ktoś tam krzyczał żeby dali mu mleka, a kogut tylko walną mu prądem w klate, na koniec tylko azjato-pączkojad powiedział, tylko że zawiozą go do szpitala, brawurowa akcja policji.....ach jułesej
co to ma być ? paralizator ? to policja już niema ostrej amunicji ?
Widać u kilku zawodowców Do policji nie pójdą ale sami by takiego goryla załatwili w pojedynkę wyśmiac kazdy potrafi idźcie do policji i walczcie z takimi
Piwo dla JURIJ_77,
Piwo dla JURIJ_77,
zoo ma chyba za słabe zabezpieczenia ......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów