Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niestety takie są fakty- mając w miarę szybki samochód z dobrymi oponami, motocyklistę można dojechać bez problemu. Ten film jest jednym z przykładów
Ale dlaczego niestety? Przecież wyszło jak trzeba
bullshit tyczy sie tylko takich jegomości jak z filmu , bo na zakretach objezdzasz puszke az milo fizyki nie oszukasz . Inna sprawa ze tylko debile uciekaja przed psami i tylko debile ganiaja motocyklistów po ulicach w dobie powszechnych kamer i monitoringu narazajac wszystkich do okola .
Fakt debile i przestępcy uciekają przed psami( zresztą często jedno z drugim idzie w parze). A co do drugiej części twojej wypowiedzi to pomyśl zanim coś pierdolniesz. Skoro ucieka to znaczy że ma coś na sumieniu, możliwe że pijany , naćpany , kradziony samochód, wiezie narkotyki, porwał kogoś i chce zgwałcić albo zamordować oraz inne możliwości. Po pierwsze to nie wszędzie jest monitoring, po drugie nie zawsze da się kogoś rozpoznać i zajmuje to czas, po trzecie uciekinier może pozbyć się dowodów. Gonić należy natychmiast , do skutku i jak najszybciej , łącznie z odjebaniem uciekiniera ( uciekając może spowodować wypadek i zginie ktoś niewinny). Jak nie umiesz myśleć logicznie to nie odzywaj się za często
Na zakrętach puszka pojedzie bokiem, gdy straci przyczepność. Motorynka się wtedy akurat wypierdala. Jeśli nie złożysz się do zakrętu na czas, to chuja tam polecisz. Jak będzie szykana do pokonania, to Daewoo Tico cię dojedzie! Właśnie gdybyś na wspomnianą przez siebie fizykę uczęszczał, to byś o tym wiedział.
Z resztą... i tak już się wygadałeś, że jesteś motopizdą, więc twoje zdanie się nie liczy, bo każdy z was to skończony debil.
Skąd wiem? Jeździcie na jednośladach po drogach na których są równie debilni kierowcy, co wy, a każdy z nich jest cięższy i twardszy od was.
skończ pierdolić jełopie xd
Ogar 205
Wsk 125
Mz 251
Suzuki gs 500
Yamaha xj 600
Suzuki gsxr 600
Honda cb 450
Tyle do dnia dzisiejszego przerobione
Dobry chłopak był i mało pił.
¯\_(ツ)_/¯
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów