Oceńcie sami
Oceńcie sami
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nareście spełnia się ich powołanie, bycie błaznem narodu
wyjmij tego chuja z dupy.
Realizuja czynności służbowe na mocy ustawy której nie złamali, nie złamali też zasad etyki zawodowej i moralności. W mojej ocenie nie naruszyli też tzw. dobrych obyczajów a to że puścili głośniej muzykę i chwile się poruszali (dla jakichś dzieci jak zrozumialem z tego filmiku na yt) nie jest niczym złym.
Kurwa, naprawdę policjant musi być burakiem który na każdym kroku będzie Cię gnoił?
Ni chuja nie zrozumiem takiego podejścia....
linda miał racje w jednym takim filmie o polakach..
Rację to miał Piłsudski:
Naród wspaniały tylko ludzie kurwy
wyjmij tego chuja z dupy.
Realizuja czynności służbowe na mocy ustawy której nie złamali, nie złamali też zasad etyki zawodowej i moralności. W mojej ocenie nie naruszyli też tzw. dobrych obyczajów a to że puścili głośniej muzykę i chwile się poruszali (dla jakichś dzieci jak zrozumialem z tego filmiku na yt) nie jest niczym złym.
Kurwa, naprawdę policjant musi być burakiem który na każdym kroku będzie Cię gnoił?
Ni chuja nie zrozumiem takiego podejścia....
Jak Igora Stachowiaka posłali do piachu to stałeś po drugiej strony barykady. Zapewne sturmowałeś komisariat we Wrocławiu.
To może włóż tego chuja z powrotem do dupy
I za taką Polske nic nie robiłem.
Normalnie aż muszę się napić, tak mi humor naprawili
Szacunek się należy o piwie już nawet nie wspomnę.
A Janusze Jp 100% jak zwykle doszukują się negatywy. Pamiętajcie, że jak wam coś się dzieje to pierwszi wciskacie 998
Pozdro i leci piwko
Ups mały błąd po szybkim pisaniu pierwsi wciskacie 997*
MENEL Z CIEBIE tfu alkohol
Tylko ja płace im podatki,żeby trzymali polacki alkoholicki kurwidoł za pysk i napierdalali z gnata do złodziei,kryminalistów i bezdomnych!Kurwa płace to wymagam!!!!
Policjanci też płacą podatki, więc idąc Twoim tokiem rozumowania tak jakby są samozatrudnieni, więc mają Twoje gadanie w dupie...
Jak Igora Stachowiaka posłali do piachu to stałeś po drugiej strony barykady. Zapewne sturmowałeś komisariat we Wrocławiu.
To może włóż tego chuja z powrotem do dupy
Widzę że ktoś Ci kiedyś pokazał kotki w piwnicy przez co proponujesz ludziom wsadzanie sobie przedmiotów w odbyt.
I za taką Polske nic nie robiłem.
Normalnie aż muszę się napić, tak mi humor naprawili
Szacunek się należy o piwie już nawet nie wspomnę.
A Janusze Jp 100% jak zwykle doszukują się negatywy. Pamiętajcie, że jak wam coś się dzieje to pierwszi wciskacie 998
Pozdro i leci piwko
Ups mały błąd po szybkim pisaniu pierwsi wciskacie 997*
Od tego kurwa są oplacani z naszych podaykow woec kurwa naród nie placi im za odbierdalanie cyrku tylko pilnowanie porzadku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów