A tutaj numery boczne radiowozu:
A tutaj numery boczne radiowozu:
Kierowcę radiowozu zmyliły pojazdy ruszające za przejściem dla pieszych.
Żal mi osób wstawiających takie filmiki (jak chcesz im wpierdolić to idź z tym gdzie trzeba), jest znacznie więcej pojebów którzy jeżdżą jak w gta i nic kurwa z tym nie robicie.
Także kurwa piwa nie będzie.
Policjant wymusił pierwszeństwo.
Mandatem został ukarany policjant, który w sobotę około godziny 17 doprowadził do zderzenia z innym pojazdem
Szkoda czasu na wasze komenty. placzecie ze im nie wolno a tak robia a sami robicie to samo, nawet i gorzej. Wielcy znawcy sprzed monitora, gimbaza itp. Bo w profilu wklei sobie ze ma powyzej 18 to czuje sie dorosly. Tak samo wielki placz o fotoradary. Po co? NA CO? Jezdzic przepisowo to zdjec dostawac nie bedziecie.
Tylko kurwa mać idioto jak my tak robimy to dostajemy mandat!
Myślisz jakby zamienili się miejscami tzn. policja na lewym a kolega który zrobił zdjęcia na prawym to policjanci by to olali?
Weź skończ być śmieszny.
Z resztą ty pewnie nawet prawka nie masz a wielce dyskutujesz
20 letni mistrz kierownicy
Nie daję piw fantastico.No ku**a, może się zagapił i przejechał. Po ch*j nagłaśniać takie sprawy, chyba tylko trole internetowe się cieszą, bo mogą komuś dojechać i się dowartościować. Nie nie mam rodziny ani znajomych w policji, piszę tak, bo każdy niezależnie o zawodu popełnia błędy. W końcu jesteśmy ludźmi Oo
To teraz zrób prawko i tak przejedz, a potem powiedz policji ze się zagapiłeś i co myślisz ze ich to będzie obchodzić ? I tak ci wpierdolą mandat, a takie rzeczy trzeba nagłaśniać bo im się kompletnie w dupach popierdoli chociaż i tak już się pewnie czuja bezkarni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów