Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja jakos ku...a nie rozpieprzam sklepow w sobote.
Tylko wzialem fuche of klienta co ekstra dodatkowo placi za robote
i na jutro bedzie mial. won czarnuchom.
.
Bez sensu. Mogą rowy kopać, pola orać, asfalt kłaść, albo nawet węgiel kopać
Przecież oni do pracy się nie nadają. Tylko socjal, opierdalanie się i demonstracje im w głowie.
Tak jak ktoś wspomniał - skuteczność mają praktycznie zerową. Wbiegnie 100 do galerii handlowej, wyniesie telewizory, komórki czy inną elektronikę, a policja może paru pałkami po nogach czy plecach walnie, zatrzyma może 5. Sklep zrabowany, szyby zbite, a oni aresztują kilku przy czym wypuszczą ich po 48h bo albo nieletni, albo trudno będzie udowodnić że akurat ten coś tam zrobił.
Tych co uciekli i tak z monitoringiem nie namierzą, bo część z nich to pewnie duchy bez dokumentów, z nieznanym wiekiem i narodowością. Albo część okaże się "16 latkami" o wyglądzie 35 latka, bo to będą mieli w podrobionych papierach. Nieważne co we Francji będą z tym robić, niczego już nie odkręcą. O 30 lat za późno na jakiekolwiek działania. Od dawna siedzą na tykającej bombie, która będzie regularnie wybuchać.
Zarówno Francja jak i Niemcy to na tyle silne i poważne państwa, że sobie ze smoluchami poradzą w 2-3 dni jak tylko zajdzie taka potrzeba. Ty się martw lepiej o własne podwórko bo przykładowo szwaby zaczęły już otwarcie bez skrępowania faworyzować jebane PO. Są na tyle uczciwi, że chociaż jawnie odsłonili karty.
Dopiero się chłopaki rozkręcają, daj im parę dni. Muszą znaleźć jakiś skuteczny sposób na te karaluchy.
Siatka. Sprawdzona, niezawodna xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów