18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Policjanci próbują zatrzymać odpada społecznego.

Pan twierdzi, że stał niewinny jak baranek boży a zomowcy podeszli do niego i rzucili się i kuć poczęli bez powodu za żywota

Komentarze do filmiku to czyste złoto
Największa beka z komentarzy patoli.

O na koniec najlepszy

Znalezione na FB.
Źródło
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
krasnal_hałabała 2019-06-07, 16:53 3
Nie mogli go zastrzelić?

Przecież widać że mają pistolety...
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2019-06-07, 17:09 2
DzikiNapinacz napisał/a:

Najebany patus, na którego wystawiony jest nakaz zatrzymania z prokuratury się stawia, a reszta patoli traktuje go jak męczennika.
Wpiszcie sobie w google "Strzegom interwencja policji" wyskoczy wam artykuł o całej akcji.

Dzięki.

Nawet bez nakazu nie powinien się szarpać z Policją. Wszystko można kulturalnie wyjaśnić... Oczywiście jak się nie jest patusem.
Zgłoś
pve11 2019-06-07, 17:25 1
Przecież nie ma na nagraniu całości zajścia. Teraz pytanie do sadoli, na jakiej podstawie twierdzicie, że tu policja ma rację? Nie twierdzę, że nie, ale z tego filmu nie można takiego wniosku wyciągnąć.
Zgłoś
Niedzwiadek 2019-06-07, 17:37 1
polski smietnik w chuj
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-06-07, 18:09 4
RudeBoy69 napisał/a:

Co jak co ale wyszkolenie polskiej policji jest dramatyczne. Opanowanie kilku skutecznych dzwigni to 2 miesiące cwiczeń

To tak nie jest tylko w Policji,ale wszędzie w państwówce dalej jest kryterium kumoterstwa.Myślisz że w Polsce np zrobisz odpowiednią szkołę z wyróżnieniem i zostaniesz kimś tam bez pleców?W prywacie możesz tak robić i tak wielu robi,ale za to płaci to ich kosztuje,bo nikt z budżetu nie dosypie.Dla jednych to jest wyścig szczurów dla innych profesjonalizm.Jeszcze kiedyś sport był jedynym sektorem,że wynik decydował kto gdzie stoi na pudle,dzisiaj nawet to jest fikcją
Zgłoś
PixLord 2019-06-07, 18:21 1
Ten filmik ma już chyba z rok.
Zgłoś
freddy.krueger 2019-06-07, 18:33 1
Kurwa no tak na logikę po chuj on stawia opór i tak im nie spierdoli i tak mu nie odpuszczą ... zamiast jak człowiek pojechać się zbadać czy co tam to oni od niego chcą to się patusowi przy kontakcie wzrokowym jp załączyło i ofiarę z siebie robi ...
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2019-06-07, 18:40 1
thcthc napisał/a:

na czym kurwa?

W sumie to rzeczywiście ostro skatowali w tych komentach... nasz język ojczysty...
Zgłoś
Dent 2019-06-07, 18:50 1
Piwo za materiał własny
Zgłoś
B................� 2019-06-07, 19:40 1
nie rozumiem na chuj stawiać opór w takich sytuacjach, mógł wsiąść do radiowozu bez kajdanek ale nie ja jestem Kozak
Zgłoś
barszczzuszkami 2019-06-07, 20:23 2
Kurwa we dwóch z jednym gościem sobie nie mogą dać rady
Zgłoś
artiee 2019-06-07, 20:50 1
Panowie, pierdolicie tak o patoli. Czy nie myśleliście kiedyś, że takie sebki też idą do policji? Na własnym przykładzie wiem że idą. Pokłóciłem się w zasadzie byłą żoną (bez rękoczynów, tylko słowa), ta ździra zadzwoniła na milicję. Przyjechał milicjant sebek z irokezem na głowie i bez zadnych pytań wyjebał gazem po oczach a następnie powykręcał ręce skuł i wywiózł. Drugi słuchał ściem żony. Jak mu powiedziałem że złożę skargę i mu nawrzucałem od różnych ten chuj wyłączył kamerkę i zaczął normalnie śmiać mi się w oczy. Mówi - oj bateryjka padła. Myślałem że otrzymam wpierdol, ale jakoś nie.
Zgłoś
MadDave 2019-06-07, 20:59 2
#bekazpatoli
Swoje już żyje sporo też odjebałem po pijaku głównie ale na trzeźwo też i kurwa nigdy. Ale to nigdy nie miałem problemu z policją. Zawsze udało się ugadać, załagodzić sytuacje czy w inny sposób załatwić temat i wyjść z twarzą.
Ale nie kurła jest to pokolenie jp co się będzie szarpać z pałami co z jednej strony jest dla mnie jedną z największych zagadek ludzkości. Bo kurwa no jaki to ma cel? żeby dostać dodatkowe zarzuty za atak na funkcjonariusza, no najwidoczniej. Jeśli jest tutaj ktoś kto mi to potrafi wytłumaczyć to słucham.
Zgłoś
azerbejdzanification 2019-06-07, 22:21 3
Uwielbiam to patolskie poczucie sprawiedliwości. Se kurwa stał i się do niego niewdzięczne psy przyjebały. Jak żyje kurwa nigdy do mnie Policja bez powodu nie podeszła. Co najwyżej jak browarka 10 lat temu się piło gdzieś na boisku. Ale jakoś zawsze kulturalnie, jak do ludzi. Czasami wjebali mandat bo musieli ale zero pretensji taką mają robote, a pić w takich miejscach nie wolno. Ale nigdy prze nigdy żaden Policjant spiny nie miał, a tym bardziej takie akcje. Więc patolu jeden z drugim nie pierdol, że to za nic bo na bank coś za brudnymi uszami masz..
Zgłoś
mieszalniapasz 2019-06-07, 22:29 1
"Panowie ja tu śtałem i widziałem fśyśko"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem