67 latek umówił się z 7 i 11 latką. Na miejscu zamiast dzieci czekali policjanci
67 latek umówił się z 7 i 11 latką. Na miejscu zamiast dzieci czekali policjanci
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale teraz się zastanawiam, skoro typ stawił się na spotkanie to albo był bardzo głupi i zdesperowany albo nie raz na takich spotkaniach bywał i ruchał dzieci. Dzieci które poznał w necie i które raczej wiedziały na co się piszą. Bo jeśli ktoś oglądał np. To Catch a Predator to wie, że oni często te gnoje nie kryją się z zamiarem stosunku. Do tego w USA jest masa dzieciaków praktycznie nie wychowywanych przez rodziców, żyjących w gettach itd. Pedochuje pewnie mają tam raj. Ciekawe jak u nas, czy jedenastoletnie Julki po propagandzie silnych niezależnych feministek nie spotykają się za kasę z starymi dziadami jak matka ma na popołudnie do pracy. Trochę ciary po plecach przechodzą
Pomijając niewybredny żart, ale nie wiem czy kojarzysz że pocisk nie jest zbudowany tylko z ołowiu? Płaszcz nie jest toksyczny. .
Nie wiem czy miałeś kiedyś pocisk 9mm para w dłoni, ale w jego dolnej części nie ma płaszcza.
Kurwa, a jak to był listonosz?
Listonosz zawsze puka 2 razy. Raz w odbyt, raz w cipkę.
Stary pedofil jebany z pistoletem gotowy był, że dorosły otworzy a nie dziecko.
Akcja prima sort. Jednego degenerata mniej.
Był przygotowany na taki bieg wydarzeń i sam sobie strzelił w klatę...
Nie wiem czy miałeś kiedyś pocisk 9mm para w dłoni, ale w jego dolnej części nie ma płaszcza.
Miałem taki ale nie wiem jak się nazywają bo są dość duże.
I Mikołaj był nawet, ale skubany gapa zapomniał że coś zgubił.
Też chcę takiego Mikołaja!
Jakie wyżywanie? Facet gnata wyciągnął i strzelił. Policjant przytomny i odciągnął lufę na bok. W polsce policjanci, gdyby w ogóle taką akcję zorganizowali, to czekaliby na zgodę komendanta, a ten na telefon od prokuratora
A tu zgody nie ma bo pedofil to obecny minister...
Kurwa, a jak to był listonosz?
Listonosz zawsze strzela dwa razy.
Ten strzelił tylko raz.
Miałem taki ale nie wiem jak się nazywają bo są dość duże.
I nadal chcesz wciskac kit, ze jestes znafco i ze plaszcz ma jakies wieksze znaczenie? Widziales kiedys grubosc tego plaszcza? Czy kiedykolwiek przy elaboracji podajesz do obliczen grubosc plaszcza? Takze te hamerykanskoenobrazki wsadz senw dupe. I poza tym badziewiem z lewej(mozliwe), na tym obrazku nie ma nic na 7,62x54.
CMJ tez mozna kupix. Wtedy masz plaszcz na calym pocisku. A mysliwskie, karabinowe, maja plaszcz naciagany od dupy strony. Wtedy robiac polplaszcz, olow jest odsloniety od przodu pocisku.
I nadal chcesz wciskac kit, ze jestes znafco i ze plaszcz ma jakies wieksze znaczenie? Widziales kiedys grubosc tego plaszcza? Czy kiedykolwiek przy elaboracji podajesz do obliczen grubosc plaszcza? Takze te hamerykanskoenobrazki wsadz senw dupe. I poza tym badziewiem z lewej(mozliwe), na tym obrazku nie ma nic na 7,62x54.
CMJ tez mozna kupix. Wtedy masz plaszcz na calym pocisku. A mysliwskie, karabinowe, maja plaszcz naciagany od dupy strony. Wtedy robiac polplaszcz, olow jest odsloniety od przodu pocisku.
Powaznie nie ma? Ale nie kojarzę ze napisałem nigdzie czy płaszcz ma znaczeni, może palto lub kurtka ma? (Niemożliwe) To ten czarny po prawej nie jest 7,62x54? Może dla tego nie wchodzi. To po lewej jejku…. ale strasznie wylatuje z rąk.
Łał ale Ty jesteś mądry. Całe życie myślałem ze to pierwsze zdjęcie to do karabinu się wkłada ale skoro nie ma płaszcza od dupy strony to ma może kurtkę lub palto i ładuje się to do kuszy? Ale (możliwe że) to wyjaśnia czemu do tego czarnego po prawej nie wchodzi. Za duże choć główka takiej samej średnicy. Mądrego to fajnie się czyta! Dzięki Brajan.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów