📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam ten dzwiek po którym skurwiony psychicznie przez właściciela kejter wędróje za tęczowy most.
Skurwysyn miał szczęście że do gardla mu się nie dobrał ten kundel ciekawe czy jak by mu zajebac cegłówka to by odpuścił ale raczej nie
siewie napisał/a:
Skurwysyn miał szczęście że do gardla mu się nie dobrał ten kundel ciekawe czy jak by mu zajebac cegłówka to by odpuścił ale raczej nie
Cegłówką nie, ale nożem w gardło to co innego.
psyhepl napisał/a:
Te skurwiałe jebane pitbule powinny być zakazane w hodowli
Tak , niech żyją na dziko!
psyhepl napisał/a:
Powinni też zakazać twojej starej płodzić takich ludzi jak ty
Piotr1234567qwerty napisał/a:
Za późno, od razu kula w łeb
Lepiej w brzuch żeby kundel zrozumiał swoje zachowanie
LukaResoviak napisał/a:
Powinni też zakazać twojej starej płodzić takich ludzi jak ty
ble ble ble ble? zrobiłeś już kupę do nocnika?
Fx12 napisał/a:
I tak długo się z nim pier... zważywszy że prawą miał wolną i broń w kaburze po tej samej stronie
Jakby puścił prawą to dałby mu chwile na poszarpanie głową na boki więc moim zdaniem bardzo mądrze go trzymał bo tak ma rane tylko od ścisku szczęk a tak by mu ją całą poszarpał może by nawet palce stracił. Tak mi się wydaje ale specjalistą nie jestem przynajmniej nie w tej dziedzinie... w sumie to chyba nie jestem specjalista w żadnej dziedzinie. Jestem piwniczakiem jedyne co robie to przeglądam sadistica od 10 lat ale mam dopiero 30 więc może jeszcze wyjde na ludzi. Miłego dnia.
psyhepl napisał/a:
Masz rację nawet smalcu z tego wytopić się bardzo nie da bo za mało tłuste🤣
Ty tylko strzał ratuje sytuację bo na nic innego nie będzie reagował
W takiej sytuacji najlepiej psu wsadzić palec w oko i od razu powinien spokornieć.
ale go wyprostowało, jak świniaka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów