zajebane z tvn...
zajebane z tvn...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
uciekała to ma za swoje
nastepny wtorny analfabeta ktorego mam okazje spotkac na sadolu. sfora jak juz cos.
cocaine.animals,
i bardzo dobrze ze wjebali jej/jemu mandat. każdy pies bez względu na rozmiar i rase jest potencjalnie niebezpieczny. nie mówiac o możliwości bycia pogryzionym przez takiego psa dochodzi sprawa ewentulanego zakażenia (psy przenosza tysiace batkeri i wirusów w pysku) przy nawet niegroźnym ugryzieniu. powinno się karać ogromnymi mandatami jebanych bezmózgów, co chodzą z psami bez kaganców i smyczy, bo "ślepy, stary i przy nodze grzecznie chodzi" - chuj mnie to interesuje, karac wszystkich, bez wyjątku.
pierdolisz takie głupoty że aż witki opadają..
Nakaz jest do psów. Nie ważne jakiej rasy czy wieku. I nie ważne czy może was uszczypnąć, czy połknąć w całości. A To że babka zachowuje sie jak tak jak zachowuje tylko pogarsza sprawę.
Mandat + jakaś kara za ten wózek się należą
Policjanci przyjebań bo o jamnika sapią... Ona przyjebania bo się rzuca jak wściekła. Cały ten kraj na każdym kroku jest przejebany. Na chuj jakiemukolwiek psu smycz czy kaganiec? niech właściciel pilnuje, a jak nie upilnuje i pies coś zrobi to go zastrzelić a właścicielowi grzywnę.
Mhm...
A później jak koleś umiera od jakiś tam zakażeń czy powikłań od ugryzienia to widocznie pecha miał?
W ogóle zauważyliście jakie środki są stosowane wobec takich kurwa pierdół, jak chodzenie z psem bez kagańca?
Niedługo będą trepy strzelać kurwa do ludzi, bo ktoś szedł z cziłała bez kagańca i smyczy.
Jak jesteś taki wielki obrońca zwierząt to dla przykładu zaraź się wścieklizną czy jakimś innym choróbskiem, tak dla przykładu. Życzę długiej kuracji.
Co z tego że stary, zęby ma, ba już ślina wystarczy, tak więc puki Cie nie znam to nie chcę być dotknięty psem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów