📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
🔥
Black Friday
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
o kurwa. pierwszy raz dindu naffin faktycznie zrobil dindu naffin. tzn. nic nie zrobił. chcial sie kłasć i w tej sekundzie dostal kulke:D no beko
Nic w ręce nie miał. To co spada to telefon powieszony na szyi. Schylał się bo chciał się położyć zgodnie z tym co policjant do niego krzyczał. Tak jak nie przepadam za ciemnymi to on tu nic nie zrobił i powinni psa za do wyjebac z roboty i dojebać grzywnę.
Już widzę co by się działo jakby nasi policjanci mieli takie prawa jak w USA. Tam czasem zdarzy się pomyłka albo upośledzenie policjanta jak na tym filmiku. U nas co chwilę ktoś by ginął bo pił piwko pod chmurką, a brązowa butelka z daleka wygląda jak broń...
Już widzę co by się działo jakby nasi policjanci mieli takie prawa jak w USA. Tam czasem zdarzy się pomyłka albo upośledzenie policjanta jak na tym filmiku. U nas co chwilę ktoś by ginął bo pił piwko pod chmurką, a brązowa butelka z daleka wygląda jak broń...
hmm ciekawe czy przedziurawi dach tymi kulami? system PVC nie jest tani.....
Black Snake napisał/a:
Nic w ręce nie miał. To co spada to telefon powieszony na szyi. Schylał się bo chciał się położyć zgodnie z tym co policjant do niego krzyczał. Tak jak nie przepadam za ciemnymi to on tu nic nie zrobił i powinni psa za do wyjebac z roboty i dojebać grzywnę.
Pierdolicie Hipolicie, u nas kiedyś może nie policja ale milicja miała więcej uprawnień niż amerykańscy policjanci i nikt nie strzelał do ludzi z piwkiem, oczywiście nie bronię milicji bo miała dużo za uszami ale jeśli ktoś nie był politycznie podejrzany i robił to co partia kazała to istniało tylko i aż 50 procent szans że zabiją go albo w inny sposób zniszczą mu życie, słowem było gorzej niż w USA ale za picie piwka pod blokiem nikt nie karał, ba! władze komunistyczne cieszyły się że ludzie dużo piją alkoholu bo alkohol ogłupia.
Z jednej strony kontrowersyjne, z drugiej na fotelu przed kompem inaczej się ocenia stację, i myślę, że ja bym nie strzelił, ale z niezaprzeczalnie do poleceń się nie zastosował, kozakował to na co kurwa liczył. poza tym nie wiemy jak wyglądała sytuacja wcześniej, więc jestem po stronie policjanta. skoro strzelił to miał powód. A i tak zachował się po dżentelmeńsku bo mógł zabić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów