📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dziwne myślałem że w Usa to Murzynowo killim od ręki. Ta dupa była słaba chyba że straży miejskiej
hehe pewnie głupia cipa już odjebała kogoś to klamkę zabrali , tasera też bo raziła nim kolegów a nie zatrzymanych no to został już tylko baton
Podoba mi sie końcówka..
O right, o right juz go oklepalam pałką alright
O right, o right juz go oklepalam pałką alright
Ten policjant wsadził mu chyba palec w oko albo coś w tym stylu bo w pewnym momencie napastnik odpowiada ok ok i ustępuje - a ta babka mam wrażenie że pomyślała że to dzięki niej xD
Coordinator napisał/a:
A najgorsze, ze trzeba na nie wydawać pieniądze z budżetu, zamiast inaczej je zagospodarować
dodajmy ze TAKIE SAME pieniądze jak na tego policjanta co tam się siłował z gościem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów