Ktoś zarobi na matolach niezłą kaskę
Ktoś zarobi na matolach niezłą kaskę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dziennikwschodni.pl/kraj-swiat/nagrywal-policjanta-na-sluzbie-teraz-mu...
No dobra naoglądaliście się amerykańskich filmów ale teraz pora powrócić do Polskich realiów
Wyrok był za upublicznienie wizerunku, a nie sam fakt nagrywania działań milicji.
No dobra naoglądaliście się amerykańskich filmów ale teraz pora powrócić do Polskich realiów
No, fajnie, tylko że to nie jest wyrok za nagrywanie, tylko za puszczanie tego live, a co za tym idzie upublicznianie wizerunku policjanta. Gdyby nagrał, zamazał facjatę i wrzucił do neta, to wszystko byłoby legalnie
Z tego co piszą gość pozwał policjantów. Tego pierwszego policjanta jedynie zdegradowali z sierżanta do oficera, ale po roku znów może ubiegać się o stopień sierżanta.
Zdegradowali z sierżanta na oficera?
Przecież to awans.
Jak to jest, że jak ktoś jest wporządku do Policji, to policja jest wporządku do tej osoby, a zgrywasz grypsującego śmiecia i nie szanujesz policji od samego początku
i WIELCE ZDZIWIONY ZE ONI CIEBIE NIE SZANUJĄ XD skąd ja to znam ? czarni w USA vs społeczęństwo? podobne mają problemy, zamkniesz w końcu tą morde ?
Już samo te twoje "XD" mnie obraża kurwiorzu cygański.
Nakryłeś swoją matkę jak sie rucha całym furgonem policjantów na dożynkach, czy o co chodzi? Patrząc na Twój wysryw, też ich przewyższasz w zjebaniu umysłowym. Także szybciutko sie zawijaj, nieudaczniku.
Bakej jaja
Nakryłeś swoją matkę jak sie rucha całym furgonem policjantów na dożynkach, czy o co chodzi? Patrząc na Twój wysryw, też ich przewyższasz w zjebaniu umysłowym. Także szybciutko sie zawijaj, nieudaczniku.
Bakej jaja
Wszystkie psy to niedowartościowane kurwy
O psach prawdziwych, to ty chłopaczku-rurkowcu masz takie pojęcie jak o astronimii.
O psach prawdziwych, to ty chłopaczku-rurkowcu masz takie pojęcie jak o astronimii.
No o astronimii to chyba tylko ty masz pojęcie deklu
Wszystkie psy to niedowartościowane kurwy
Nie wszystkie ale ten pierwszy to na 100%. Nie ma tak że uda się oczyścić kazde towarzystwo ze zjebow, to niemożliwe ale miejmy nadzieję że ten człowiek już nie pracuje w Policji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów