Brak więcej info poza tytułem.. ale na pościgi, zamieszki i do prowadzenia radiowozu w sam raz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chciałbym widzieć jak jakaś baba z policji przymusem bezpośrednim zatrzymuję faceta... Nawet jakiegoś naleśnika do 65kg powiedzmy...
@rocknroll No to niezłe masz braki jak wystarczy Ci zdjęcie stóp aby stwierdzić że dziewczyna jest ruchable.
Po sluzbie do drugiej roboty. Do tego dokladnie w tym samym stroju, plus, bo oryginalny a nie jakieś podrabiańce. Tylko, że druga robota za goDZIWe pieniadze
Byłoby do reszty komicznie, jakby jeszcze to zielsko w kadrze było konopiami Spodnie dziwnej marki sugerują długie i zapewne zgrabne nogi, oraz całkiem fajny tyłek
Od kobiet w mundurach bardziej śmieszy mnie jedynie Monty Python.
HAL9000/2 napisał/a:
nie mam nic przeciwko kobietom w policji ale kurwa w biurze.
i co znów kolejna biórwa, która będzie wyć w tvn że, kurwa jej stawki są mniejsze niż mężczyzn,
dla mnie takie, aby zarabiać powinny kopać dołki w wydobyciu węgla,
na akord, może w końcu by coś zrozumiały
ale żądzą lewacy w Europie, na szczęście obecnie rządzący zjebom się nie poddają jak poprzednie partie kombinatótów,
Policja jeszcze powinna przejść restrukturyzację
Ja pierdolę... Nie wiem o co kaman... Ale to nie wydaje się możliwe. Nie wierzę w to co widzę.
Może ona w ogóle w służbie nie jest? Ale jeśli jest...
Kto odprawę robił? Huj wie. Ale ma przejebane. Ona, drugi policjant, przełożony który robił odprawę...
Generalnie - to nie jest godne Policji.
Z drugiej strony zauważcie - jak bardzo się dzisiaj Policja zmienia w porównaniu do tego jak było za MO.
Nie ma kurwa lipy
(znaczy jest, to jest lipa, ale generalnie jej nie ma, jeśli z takiej pierdoły robi się aferę, to znaczy, że jest dobrze i nie ma się o co specjalnie więcej przypierdolić).
Kto odprawę robił? Huj wie. Ale ma przejebane. Ona, drugi policjant, przełożony który robił odprawę...
Z drugiej strony zauważcie - jak bardzo się dzisiaj Policja zmienia w porównaniu do tego jak było za MO.
Nie ma kurwa lipy
(znaczy jest, to jest lipa, ale generalnie jej nie ma, jeśli z takiej pierdoły robi się aferę, to znaczy, że jest dobrze i nie ma się o co specjalnie więcej przypierdolić).
UBcjaPOLSKA napisał/a:
Ja pierdolę... Nie wiem o co kaman... Ale to nie wydaje się możliwe. Nie wierzę w to co widzę.
Nie ma kurwa lipy
Masz wyżej napisane, że to z jakiegoś planu filmowego. Film kręcili, czaisz? Aktorzy to są, nie było odprawy, komendant ma wyjebane
Qunda napisał/a:
Nie ładne stopy. Laska może i być ładna, ale tutaj odpada.
Nie pierdol że byś nie wąchał
Może trochę za późno, bo przeglądam kilka stron w tył, ale:
Dam trochę info - To jest ze Szczecina.
Nie ma za co chujki
Dam trochę info - To jest ze Szczecina.
Nie ma za co chujki
To nie jest śmieszne, tylko smutne. Policja jest tak zaniedbana w tym kraju, że ręce opadają. Wszelki osprzęt muszą kupić sobie sami, z mundurówki, tylko że jak nie zrobią durnych statystyk dla wojewódzkiej, to mundurówkę mają obciętą. Później mamy takie kwiatki.
Policja, zamiast robić dobrą robotę i łapać przestępców, ma za zadanie łapać bogu ducha winnych obywateli za jakieś pierdoły, żeby statystyki się zgadzały i były wpływy z bzdurnych mandatów. Budżet jest robiony z góry na rok i trzeba go za wszelką cenę zrealizować.
Radiowozy to w większości ruina, brak treningów strzeleckich, brak wyposażenia taktycznego, znikome wynagrodzenia za bardzo ryzykowne, ale niezwykle korzystne społecznie operacje, to wszystko obraz polskiej policji. Tam nie ma sensu starać się być dobrym gliną, żeby uczynić ten kraj bezpieczniejszym. Jeśli chcesz wyżywić rodzinę, lepiej siedzieć cicho i odpierdalać robotę głupiego.
Póki nie wyginie komunistyczny beton i jego spuścizna na wysokich stanowiskach, póty nic się nie zmieni. To komunistyczne ścierwo tworzy raz za razem komórki od przetargów na jakieś niewarte tych pieniędzy gówno, obsadza w tych komórkach wysoko postawionych ubeków, czy obecnie ich synalków, i na to idą publiczne pieniądze. Na konkretną policyjną robotę tych pieniędzy już nie ma.
Policja, zamiast robić dobrą robotę i łapać przestępców, ma za zadanie łapać bogu ducha winnych obywateli za jakieś pierdoły, żeby statystyki się zgadzały i były wpływy z bzdurnych mandatów. Budżet jest robiony z góry na rok i trzeba go za wszelką cenę zrealizować.
Radiowozy to w większości ruina, brak treningów strzeleckich, brak wyposażenia taktycznego, znikome wynagrodzenia za bardzo ryzykowne, ale niezwykle korzystne społecznie operacje, to wszystko obraz polskiej policji. Tam nie ma sensu starać się być dobrym gliną, żeby uczynić ten kraj bezpieczniejszym. Jeśli chcesz wyżywić rodzinę, lepiej siedzieć cicho i odpierdalać robotę głupiego.
Póki nie wyginie komunistyczny beton i jego spuścizna na wysokich stanowiskach, póty nic się nie zmieni. To komunistyczne ścierwo tworzy raz za razem komórki od przetargów na jakieś niewarte tych pieniędzy gówno, obsadza w tych komórkach wysoko postawionych ubeków, czy obecnie ich synalków, i na to idą publiczne pieniądze. Na konkretną policyjną robotę tych pieniędzy już nie ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów