📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Shadow napisał/a:
@Hornet ciekaw jestem jakbyś się zachował jakbyś dorwał kolesia, który potrącił Ci parę minut wcześniej kumpla i spierdalał... bądźmy realistami, podobnie jak ja, czy panowie policjanci, napierdalałbyś go i patrzył tylko czy równo puchnie, a to czy jest przytomny czy nie, byłoby drugorzędną sprawą.
Jeśli koniecznie chcesz wiedzieć to stanąłbym obok i zadzwonił po pogotowie. Nie wiem jak trzeba mieć zrytą psychikę aby nie zdawać sobie sprawy że ktoś ledwo żyje i jeszcze go okładać. Zapewniam Cię że to że jest nieprzytomny nie byłoby dla mnie sprawą drugorzędną.
No ale cóż w juesej policja ma zupełnie inne prawa i czasem można im za wiele. Tu mamy zwyczajny przykład zagalopowania się panów z policji.
Myśle ze przeciętny polski dres nie jest takim skurwysynem jak większość z nich.
Postawmy sprawę inaczej - zgwałcił i pobił wam dziewczynę, ba, przynajmniej potrącił nowo poślubioną żonę. Nie zachowalibyście się tak samo? Dla nich jest to podobna sprawa...
Zabawne, że Ci, którzy krytykują policjantów, co jakiś czas piszą o zabijaniu/wybijaniu popierdoleńców.
Zabawne, że Ci, którzy krytykują policjantów, co jakiś czas piszą o zabijaniu/wybijaniu popierdoleńców.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów