Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widzialem juz sporo psow ktore uczepia sie ofiary, jak masz przy sobie tylko gołe ręce to co najlepiej zrobic? kopac w jaja? wydlubac oczy? kopac w nos?
serio pytam.
mam male dzieci i mieszkam w warszawie gdzie jest ostatnio jakis wysyp idiotow z tymi zjebanymi pitbulami wiec pewnie to kwestia czasu
Jak masz taką kurwe na ręce to przełóż go między nogi, połóż się na ziemi i jego łeb między nogi i norzycami zaciśnij mu szyje. Przydusisz go w ten sposób i w końcu puści jak to skutecznie zrobisz. Jak nie masz tyle siły w nogach to mozesz jeszcze spróbować tak chuja przełożyć żebyś jego szyje kolanem do ziemi docisnął.
Na psa który trzyma czy to rękę, nogę, dziecko czy jakieś inne zwierze nie działa zadawanie bólu w postaci kopania, dźgania czy palec w dupie. Najlepiej jak masz przy sobie pasek od spodni zakładasz chujowi na szyje i go dusisz, kwestia parunastu sekund i albo zjedzie albo puści z niedostatku tlenu.
widzialem juz sporo psow ktore uczepia sie ofiary, jak masz przy sobie tylko gołe ręce to co najlepiej zrobic? kopac w jaja? wydlubac oczy? kopac w nos?
serio pytam.
mam male dzieci i mieszkam w warszawie gdzie jest ostatnio jakis wysyp idiotow z tymi zjebanymi pitbulami wiec pewnie to kwestia czasu
Pozbądź się dzieci jak najszybciej i wyprowadź z Warszawy.
Chłop krwawi, a ona drze japę, że podłogę myła i jej brudzi. Dobrze, że jej wyjebał.
Trochę się zagubiłeś w czasoprzestrzeni
serio pytam.
W przypadku pitbulla, pies może do śmierci trzymać, duszenie to jedna z opcji, ale na zakapiora nie pomoże a tak serio to tylu znawców piesełków tutaj i nikt nie powiedział z breaking sticku, jest to narzędzie do "odblokowania" psiego zacisku.
Na końcu filmiku przybiegła suka z stickiem, ale trochę późno jak na miejsce z k9.
Breaking stick kosztuje u nas 20 złotych i każdy kto posiada psa 20kg+ powinien taki posiadać.
Ktoś się zna?
Co za kurwa jebane cioty. Zakładasz takiemu psu duszenie, blokujesz uścisk, przygniatasz ciałem i pies odpuszcza po maksymalnie kilkunastu sekundach bez tlenu
I można dłużej przytrzymać ucisk bo i tak na chuj komuś w policji taki kundel który się nie słucha
Napierdalać w nos ile fabryka dała - najczulszy punkt tych kundli. Jak nie pomoże, to przydusić w pizdu. Innej opcji nie widzę poza zabiciem...
widzialem pelno tych filmow jak polewają wrzątkiem, walą długim na 1.5 metra prętem metalowy przez plecy. moze zaczac noz nosic przy sobie bo naprawde jakis jebany wysyp psow sie zrobil w warszawie.
Co za kurwa jebane cioty. Zakładasz takiemu psu duszenie, blokujesz uścisk, przygniatasz ciałem i pies odpuszcza po maksymalnie kilkunastu sekundach bez tlenu
myślisz że o tym nie wiedzą?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów