18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
P................n 2012-09-16, 21:57
Samael89,
Przemoc, wypadki i nagość w ilości satysfakcjonującej "prawdziwych sadoli" jest tylko na Hardzie.

Musisz się niestety pogodzić z tym, że wystarczy piętnastu absolwentów szkoły przedlicealnej, by jakieś chujowe coś znalazło się na Głównej ( i nie mówię w tej chwili o tym filmiku, ale ogólnie).
Sadol zmienia się w Kwejka, to fakt, ale na pewno nie przez filmiki takie jak ten powyższy. Bardziej przez popularność samego portalu.
Zgłoś
Z................y 2012-09-16, 22:15 1
Pierdole, jak widzę Polimaty czy inne Polipy TV odruchowo ignoruje. Pedryl znalazł sobie sposób na wyciąganie od ludzi kasy za wiedzę ogólno dostępną, wystarczy zapoznać się z jego stawkami na miesiąc, śmiech i kpina.
Zgłoś
P................n 2012-09-16, 22:28
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

Pedryl znalazł sobie sposób na wyciąganie od ludzi kasy za wiedzę ogólno dostępną

Jeżeli on nagrywa filmiki i każe sobie płacić to rzeczywiście przegina pałę.
Wystarczy kupić książkę o mowie ciała za 20-30 złotych, albo zajrzeć do darmowej Wikipedii i ma się wiedzę większą niż po obejrzeniu takiego krótkiego filmiku. Broniłem gościa w tym temacie, bo myślałem, że on tak bezinteresownie nagrywa dla ludzi.
Zgłoś
kuzax 2012-09-16, 22:35 1
Pan kapitan, On nie każe nikomu za to płacić. Filmy są za darmo (najwyżej jakaś reklama na jutubie, która nikogo nic nie kosztuje i można ją wyłączyć Adblockiem)
Zgłoś
wojtermak 2012-09-16, 22:49 1
nie lubie tego geja ....
Zgłoś
.................. 2012-09-16, 22:52 4
wojtermak napisał/a:

nie lubie tego geja ....

A jakiego geja lubisz? Chłopaka swojego?
Zgłoś
wojtermak 2012-09-16, 22:58
po prostu mowi w jakis taki nie meski sposob... a Ty spinaj dalej moze dostaniesz jakies piwo ...

Masz ode mnie bedzie Ci sie lepiej spalo...
Zgłoś
.................. 2012-09-16, 23:03
wojtermak, oj, a coś Ty taki obrażalski?
Zgłoś
wojtermak 2012-09-16, 23:08
.:., bo nie lubie gejow i chuj koniec dla mnie to nienaturalne. A ze chlopak sie ubiera w "gustowny" plaszczyk i do tego mowi jak by nie mial jaj to dla mnie cos nie tak
Zgłoś
eteryk 2012-09-16, 23:16 1
jak tylko właczyłem filmik już wiedzialem, że jakiś zakompleksiony typ będzie próbował odkryć w prowadzącym rzekomego geja
Zgłoś
P................n 2012-09-16, 23:21
kuzax napisał/a:

Pan kapitan, On nie każe nikomu za to płacić. Filmy są za darmo (najwyżej jakaś reklama na jutubie, która nikogo nic nie kosztuje i można ją wyłączyć Adblockiem)

Nie chodzi o kanał na youtube, tylko o to:
polimaty.pl/
Zgłoś
W................s 2012-09-17, 0:06
Ale koleś ma włosy dziwne 0.o
Zgłoś
susquatch 2012-09-17, 1:20
ale może się mylę
[
Zgłoś
Coliber 2012-09-17, 1:39
Żarty prowadzącego na poziomie
Zgłoś
Sapthor 2012-09-17, 14:04
Odkąd postawili tą Finlandie mogłem się skupić
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów