Bardo ciekawy odcinek. Polecam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Samael89,
Przemoc, wypadki i nagość w ilości satysfakcjonującej "prawdziwych sadoli" jest tylko na Hardzie.
Musisz się niestety pogodzić z tym, że wystarczy piętnastu absolwentów szkoły przedlicealnej, by jakieś chujowe coś znalazło się na Głównej ( i nie mówię w tej chwili o tym filmiku, ale ogólnie).
Sadol zmienia się w Kwejka, to fakt, ale na pewno nie przez filmiki takie jak ten powyższy. Bardziej przez popularność samego portalu.
Przemoc, wypadki i nagość w ilości satysfakcjonującej "prawdziwych sadoli" jest tylko na Hardzie.
Musisz się niestety pogodzić z tym, że wystarczy piętnastu absolwentów szkoły przedlicealnej, by jakieś chujowe coś znalazło się na Głównej ( i nie mówię w tej chwili o tym filmiku, ale ogólnie).
Sadol zmienia się w Kwejka, to fakt, ale na pewno nie przez filmiki takie jak ten powyższy. Bardziej przez popularność samego portalu.
Pierdole, jak widzę Polimaty czy inne Polipy TV odruchowo ignoruje. Pedryl znalazł sobie sposób na wyciąganie od ludzi kasy za wiedzę ogólno dostępną, wystarczy zapoznać się z jego stawkami na miesiąc, śmiech i kpina.
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Pedryl znalazł sobie sposób na wyciąganie od ludzi kasy za wiedzę ogólno dostępną
Jeżeli on nagrywa filmiki i każe sobie płacić to rzeczywiście przegina pałę.
Wystarczy kupić książkę o mowie ciała za 20-30 złotych, albo zajrzeć do darmowej Wikipedii i ma się wiedzę większą niż po obejrzeniu takiego krótkiego filmiku. Broniłem gościa w tym temacie, bo myślałem, że on tak bezinteresownie nagrywa dla ludzi.
Pan kapitan, On nie każe nikomu za to płacić. Filmy są za darmo (najwyżej jakaś reklama na jutubie, która nikogo nic nie kosztuje i można ją wyłączyć Adblockiem)
po prostu mowi w jakis taki nie meski sposob... a Ty spinaj dalej moze dostaniesz jakies piwo ...
Masz ode mnie bedzie Ci sie lepiej spalo...
Masz ode mnie bedzie Ci sie lepiej spalo...
wojtermak, oj, a coś Ty taki obrażalski?
.:., bo nie lubie gejow i chuj koniec dla mnie to nienaturalne. A ze chlopak sie ubiera w "gustowny" plaszczyk i do tego mowi jak by nie mial jaj to dla mnie cos nie tak
jak tylko właczyłem filmik już wiedzialem, że jakiś zakompleksiony typ będzie próbował odkryć w prowadzącym rzekomego geja
kuzax napisał/a:
Pan kapitan, On nie każe nikomu za to płacić. Filmy są za darmo (najwyżej jakaś reklama na jutubie, która nikogo nic nie kosztuje i można ją wyłączyć Adblockiem)
Nie chodzi o kanał na youtube, tylko o to:
polimaty.pl/
Ale koleś ma włosy dziwne 0.o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów