Fiat 126p w akcji
Fiat 126p w akcji
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zrozumcie kurwa ze na sniegu to nie Drift... chyba ze hamburgery film kreca to jeszcze opony beda sie palic
Cud techniki kurwa...
Czy to maluch czy bmw czy nawet kurwa szambiarka, chodzi o opanowanie, decyzje kiedy można pójść bokiem szerzej, bliżej, dalej, mocniej, wolniej, zredukować bieg jak trzeba.
99% was prostaków nawet by 126p nie opanowało, pierdolicie że piłowany na ręcznym audi 80 to drift, proszeeee was przestańcie pierdolić głupoty na temat którego w ogóle się nie znacie!
Miałem maluchów w chuj w życiu i byście zmieniali majtki po tym jak bym was przewiózł w zime, wielcy znawcy!
ps. wrzucę swój film z 126p i zobaczycie że to też jest frajda!
ps. hejterom którzy pierdolą farmazony na Maluszka wielka murzyńska pała w srake!
Aż się kurwa zalogowałem i dam komentarz do waszych bredni!
Czy to maluch czy bmw czy nawet kurwa szambiarka, chodzi o opanowanie, decyzje kiedy można pójść bokiem szerzej, bliżej, dalej, mocniej, wolniej, zredukować bieg jak trzeba.
99% was prostaków nawet by 126p nie opanowało, pierdolicie że piłowany na ręcznym audi 80 to drift, proszeeee was przestańcie pierdolić głupoty na temat którego w ogóle się nie znacie!
Miałem maluchów w chuj w życiu i byście zmieniali majtki po tym jak bym was przewiózł w zime, wielcy znawcy!
ps. wrzucę swój film z 126p i zobaczycie że to też jest frajda!
ps. hejterom którzy pierdolą farmazony na Maluszka wielka murzyńska pała w srake!
Dokładnie. Jak słyszę/czytam teksty o pseudo drifcie przednionapędowymi gównami, to mi się rzygać chce.
@ mp0011 Następnym razem wstaw filmik z szambowozem, kurwa jego mać...
A proszę Cię bardzo:
sadistic.pl/drift-szambiarka-vt57520.htm
@ mp0011 Następnym razem wstaw filmik z szambowozem, kurwa jego mać...
Prosze torche nie udany ale byl
I zeby kartofle z dupy wypadly masz Konia
Cud techniki kurwa mać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów