Dziewczyny także potrafią! Najwięcej witaminy mają Polskie dziewczyny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnio tak skakałem jak mi się 220V zaczepiło na palcu
4:56
niedzielna szkółka rubika
niedzielna szkółka rubika
A tu zbiorowy jumpstyle ze stepowaniem z bardziej przyjazną muzyką
Chciałbym być tolerancyjny, ale jak wy to nazywacie tańcem to się nieda.
Wygląda to troche tak, jakby nie było ich stać na skakanke i tak napierdalają raz w góre raz w dół na 1 nóżce.
Wygląda to troche tak, jakby nie było ich stać na skakanke i tak napierdalają raz w góre raz w dół na 1 nóżce.
Ale macie zajebiste ksywki...
teraz taka moda ze im bardziej pojebana ksywa tym lepsza? bo ja nie kumam
Ja pierdole hahahah, to jest taniec? Ja tak napierdalam jak próbuję zrzucić klapki albo odkleić gówno z podeszwy.
Ten taniec mi się kojarzy z Bawarczykami w zamszowych porteczkach i kapeluszach z piórkiem, którzy takie ugi bugi wywijają do akordeonowej muzyki
amsterdream napisał/a:
DNB dużo lepsze.
No i Polina ma przynajmniej jakieś cycki :d
Piwo za urodę, bardzo ładna jest.
Wiochmen napisał/a:
Ale macie zajebiste ksywki...
no ty masz kurwa wyjebaną w powietrze ksywę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów