18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Polityczna schizofrenia
KillerLaugh • 2018-01-24, 12:17
Jestem głęboko zaniepokojony aktami supremacji nazizmu i kultu Adolfa Hitlera, które ostatnimi czasy miały miejsce w Polsce- powiedział londyński imam na zakończenie modlitwy poświęconej zabijaniu niewiernych.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór 2018-01-24, 19:17 2
Tajemnicą poliszynela jest, że kościół katolicki popierał Adolfa Hitlera, przemilczał holocaust... bo wiadomo. Hajs się musi zgadzać.
Jakoś żaden katol nigdy nie miał z tym problemu
Zgłoś
KillerLaugh 2018-01-24, 19:31 1
Abraxus napisał/a:

Tajemnicą poliszynela jest, że kościół katolicki popierał Adolfa Hitlera, przemilczał holocaust...

To taka tajemnica, że nikt poza tobą o tym nie słyszał.
Abraxus napisał/a:

bo wiadomo. Hajs się musi zgadzać. Jakoś żaden katol nigdy nie miał z tym problemu

Akurat pazernosc i bogacenie się na ludzkiej tragedii jest domeną żydowską. Zresztą żydzi musza być bardzo zli, skoro ktoś tak zły jak Hitler ich nienawidził.
Zgłoś
PierreDolish 2018-01-24, 19:43 1
Najpierw europejscy lewacy oskarżają nas Polaków o szerzenie faszyzmu na obchodach patriotycznych, teraz nagle opinia publiczna w całej Europie widzi w telewizji kult nazizmu w Polsce... Jak myślicie co wywnioskują z tego?

Chyba "dobra zmiana" zagląda komuś baaardzo głęboko do kieszeni, albo robi coś co jest nie na rękę naszym zachodnim arabskim sąsiadom... Pozwolę sobie przytoczyć fragment:
"Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz,
Ni dzieci nam germanił."
Zgłoś
Dżimi_Geburstag 2018-01-24, 20:51 3
banerr napisał/a:

Teraz zacznie się nagonka dla zamydlenia oczu. Będą o tym trąbić długo i głośno a boczkiem przejdzie coś co nam się później odbije czkawką.
Nie zdziwiłbym się gdyby próbowali się też dobrać do Sadola.

Co władza to mydlenie oczu, tematy zastępcze, ośmiorniczki, misiewicze. Jak kurwa żyć w tym Państwie? Pytam całkiem serio. Może by tak wyjebać wpizdu ten sejm? Brunon K.
Zgłoś
głest 2018-01-24, 23:50 2
KillerLaugh napisał/a:

Akurat pazernosc i bogacenie się na ludzkiej tragedii jest domeną żydowską. Zresztą żydzi musza być bardzo zli, skoro ktoś tak zły jak Hitler ich nienawidził.

chyba umarłem...

Głębia przemyśleń, które prowadzą do Twojej wypowiedzi jest tak porażająca i nowatorska zarazem, że spowoduje na pewno nowy przewrót kopernikański. Pora zebrać wszystkie mądre księgi, traktaty filozoficzne, kompendia historyczne w jedno miejsce i spalić, niczym starożytną Bibliotekę Aleksandryjską.

Ja wiem, że historii uczą ludzie różnych opcji i z różnych podręczników. Potem jednak człowiek kończy szkołę i sam powinien dokonywać subiektywnej oceny dziejów i czasów swych przodków. Jednakże, jeśli kobieta oddająca się za pieniądze innemu mężczyźnie nazwana być może dziwką/prostytutką a robiąca to dla przyjemności - kurwą - jak nazwać człowieka wyzbywającego się obiektywizmu - raz z własnej woli a innym razem - wskutek skołtunienia...

janlew napisał/a:

Nie zesraj się w obronie icków, dowiedz się czemu Adolf to zrobił.

Sam go o to zapytaj. Ja nie mam z tym problemu.

janlew napisał/a:

Ja nienawidzę nazistowskich kurew, i bolszewickim hazarskich kurew, dokładnie tak samo. Za to że mordowali Polaków.

O ukraińskiej swołoczy zapomniałeś... A nie - nie zapomniałeś. Masz cholerne braki w elementarnej wiedzy historycznej. Albo udajesz. I traktujesz je wybiórczo. Ja dokładnie pamiętam co moim przodkom zrobili Rosjanie (łagry i Ostaszków), hitlerowcy oraz Ukraińcy (Wołyń) - ale i niestety polska bezpieka po '45.

janlew napisał/a:

Prawda jest taka że jedynym narodem, które ucierpiał niewinnie, i to najbardziej, a do tego z obydwu stron, są Polacy.

Cierpiał Prometeusz, który wykradł ogień bogom, cierpiał Hiob, kiedy stracił zdrowie, majątek i bliskich; cierpiał Kochanowski, szukając ukojenia w Trenach, cierpiał Werter i bohaterowie II i III cz, "Dziadów". Ale czas II W.Ś. to nad wyraz nieromantyczny a wręcz tragiczny okres ludzkiego cierpienia. Wszędzie byli bohaterowie i kapo, mężowie stanu i nikczemnicy, ludzie potrafiący przystosować się do trudnych okoliczności, przeczekać najgorsze - i wycofana spierdolina.
Czy nam, Polakom, należy się większe współczucie niż innym? Nie mnie oceniać. Wiem natomiast tyle, że ten kociołek ze smołą sami sobie szykujemy i regularnie odgrzewamy...
Zgłoś
poligon6 2018-01-30, 9:43
W przedwojennej Polsce zydzi mieli takie "niepisane" prawo że mogli prowadzić interes na danym terenie, np skupowanie płodów rolnych od chłopów. Miało to dwojakie skutki, poszczególni kupcy nie wchodzili sobie w droge, drugi, mieli monopol i mogli dyktować ciemnemu polskiemu chłopstwu ceny.

Prawa te były przedmiotem handlu, dziedziczenia, dawano je w posagu. W Polsce tak zwany "antysemityzm" miał podłoże ekonomiczne i społeczne.Na wsi i małych miasteczkach ekonomivczne, w wiekszych miastach społeczne. Wynikało to ze stosunku zaborców do Polaków. Działali oni w/g zasady dziel i rządź. Faworyzowali wiec żydów na uczelniach. Rosjanie specjalnie na wschodnich kresach osiedlali żydów z całego imperium by rozmyć zywioł polski.

Warto wiec zastanowić skąd wziął sie ten antysemityzm, bo raczej nie z powietrza, był to dość długi proces historyczny.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem