18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Mom and Death 2020-06-07, 11:21 1
NataliaW napisał/a:

zymianami

andrzejrobert75 napisał/a:

inszynier

Ludzie czy was pojebało?

Zgłoś
dantee 2020-06-07, 11:24 2
jebać, dobrze że zdechł
Zgłoś
Quassar 2020-06-07, 11:40
ph5i5 napisał/a:

Skoro w Mineapolis wybierają takich ludzi na burmistrzów to popieram BLM w dązeniach do rozpierdolenia miasta, zadźgania białych paniczy z iPhonami co to im się rewolucja śni po nocach i zarażenia HIV wszystkich cipek niewydymek z dorbych domów, którym to na widok brudasa zapala się w mózgach lampka z napisem "z dupy do ust".

BLM dąży do samo niszczenia.. jak złodziej złodzieja okrada sie 5s po napadzie...
Gdy zwolennicy BLM atakują siebie na wzajem podczas protestu... wystarczy sie skitrać i przeczekać teraz BLM wyeliminują się na wzajem a resztę zrobi 2 fala uderzeniowa COVID gdzie 1 pierwszej była już niezła czystka bo debile olewali sprawe.

Tak że dobre infect party

Zgłoś
Insaner 2020-06-07, 11:42 16
Zwykły bandzior z kilkukrotną odsiadką w więzieniu na koncie. Na liście przestępstw kradzieże, rozboje, włamanie z bronią do czyjegoś domu, handel narkotykami. Takiej osobie wyprawia się teraz pogrzeb w złotej trumnie, transmituje na żywo różnymi kanałami, zapewnia obstawę chóru i państwowych urzędników... świat stanął na głowie i widzę, że niestety ale epidemia w USA niczego nie naprostowała.

Jestem w stanie się zgodzić, że samo oburzenie ludzi zachowaniem policji w stanach jest słuszne i ci, którzy już obezwładnionego bandytę po prostu celowo zabili w trakcie interwencji (jeszcze na widoku dziesiątek kamer...) powinni dostać dożywocie.
Z drugiej strony gloryfikowanie przestępcy i próba "wybielania" go (fajnie brzmi w kontekście tego wydarzenia) po śmierci jest kompromitacją dla kraju w którym to się dzieje. Do tego happeningi polegające na całowaniu butów i klękaniem przed czarnymi...
Zgłoś
polakwrocek 2020-06-07, 11:50
Kto wie może po tym jak już Ameryka upadnie czeka ją kolejny renesans ? A może rozpad :/
Zgłoś
edmund 2020-06-07, 13:10 1
przestępca, a chowany jak bohater, tfu
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-06-07, 13:14 1
Mom and Death napisał/a:

Ludzie czy was pojebało?

Wiesz co to sarkazm?
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-06-07, 13:51 2
wertuqq napisał/a:

- Hołownia lubi to -

Ha ha

Hołota Hołownię hołubi dosłownie.
Hołownię hołubić to Polskę zgubić !

A żeby nie było przypinania mi czasem łatki pisowca to:

Andrzej Juda - antynacjonalista , żydofil i taki zabawny służalczy Toudie u boku księciunia Trumpa.
-----------------------------------------------------
Odbyto-centrysta Biedroń gej kałowy
Wuj mu w dupę do połowy
----------------------------------------------
Wykidajło Błońska bez niej lepsza będzie Polska!
-----------------------------------------------------------------
Koświniak Kamysz do koryta darować się ma zamysł
------------------------------------------------------------------
Trzaskowski Rafał Rabiejowi dupy dawał
A gej kałowy Rabiej zaraża Hivem najsłabiej.
------------------------------------------------------------------
Wolę Bosaka , Żółtka albo Tanajno
Reszta to podstawione systemowe łajno.

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Silverface 2020-06-07, 13:53
Chcę gościu na drugą kadencję sobie zasłużyć, a kilka łez, w te czy w tamte poleci, zależnie jak zawieje wiatru...

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
tranek 2020-06-07, 14:13 2
W sumie to gość wygrał ma pogrzeb z honorami, a w innym wypadku zgniłby w więzieniu jako ćpun albo by go zmiotło z planszy i pochowali na jakimś podrzędnym cmentarzu
Zgłoś
Profx5015 2020-06-07, 14:23
Trzeba miec bardzo długi język, żeby tak głęboko w dupę włazić wyborcom
Zgłoś
Belweder 2020-06-07, 15:27
Kurwa jaka szopka... dziwne, że tak nie płaczą nad tysiącami rodzin, które amerykańskie wojsko zapierdoliło na bliskim wschodzie w imię "pomocy"... jeszcze co do tego pajaca przy grobie... on by dopiero zapłakał, jakby z jego majątku wzięli kasy na odbudowę tego, co ci skrajni popierdoleńcy tam poniszczyli. No ale zdjęcia poszły, kolejne wybory jego, bo czarni myślą, że mu jest na prawdę przykro. Ciekawe czy u nich w TV leci taka sama propaganda jak w Polsce.

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
darayavahus 2020-06-07, 17:51 1
HAHAHA. Biały płacze, bo murz yn skisł. To świt końca cywilizacji.
Zgłoś
killua 2020-06-07, 18:25 1
darayavahus napisał/a:

HAHAHA. Biały płacze, bo murz yn skisł. To świt końca cywilizacji.

Gdyby to był choć jakiś wartościowy człowiek, wynalazca, obrońca kogoś tam, może prowadziłby jakieś zrzeszenie czy pomagał biednym. I gdyby faktycznie odjebali go tak jak np jakiegos tam białasa w hotelu któremy kazali robić głupie rzeczy a potem zastrzelili. ale kurde zginął ćpun przestępca, który gdyby nie był chory na różne choroby to by spokojnie przeżył.

Ludzie mają najebane do głów, a ten burmistrz to jest żałosny idiota. mam nadzieję że mieszkańcy mineapolis pokażą mu czerwoną kartkę bo to jest lżenie ich godności.
Zgłoś
suchysongoful 2020-06-07, 18:58
Chyba zacznę rabować baby w ciąży
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów