18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
koniu 2011-01-30, 10:52 1
pisowcy i antypisowcy wypierdalać por favor

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
jaroo39 2011-01-30, 11:07
Piwo za fantazję
Zgłoś
tazmandu 2011-01-30, 11:11
Moim zdaniem to życie tego gościa musi być bardzo ubogie w każdej płaszczyźnie skoro musi dodawać tak intelektualnie denne komentarze i do tego na allegro. "Chcąc uzmysłowić wagę cnót tego sprzedawcy, najsłuszniej chyba będzie porównać ją z wagą opasłej małżonki "wielce" szanownego prezydenta RP. Polecam serdecznie!". W takim razie nie rozumiem skąd to oburzenie pisowskiej strony naszego społeczeństwa ( tak, tak - Polska B ) kiedy tematem stawał się wzrost obu bliźniaków czy ich porównanie do kartofli. Dla sprostowania od razu mówię, że PO nie lubię, jednak to co robią pis i jego zwolennicy to mnie po prostu wkurwia.
Zgłoś
Belussi 2011-01-30, 11:13 2
A jak PiS by rządził, to co by było? Raj na Ziemi? Bez przesady...Niestety ten rząd musi stawić czoła taki a nie innym problemom. Ciekawe jestem dlaczego PiS nie zrobił reformy systemu emerytalnego? Może nie jest to szczyt naszych marzeń, ale wole już PO niż PiS i wojnę z pedoTeletubisiami. Z resztą, głównym organizatorem zamieszania i wzajemnego opluwania się jest Sz. P. J. Kaczyński, a zaraz za nim chora z nienawiści Sz. P. B. Kempa. Całe PiSowskie towarzystwo opluwa prezydenta. W tym miejscu pragnę przypomnieć, że kiedy św. p. L. Kaczyński był prezydentem, krytyka prezydenta była zabroniona. I co w ogólne za wyśmiewanie się z pierwszej damy? Pani Kaczyńska to muzą też nie była i ciekaw jestem czy ten koleś za allegro ma ładniejszą żonę? Nie chcę tu nikomu narzucać swoich racji, bo każdy ma swoje. Jedno jest pewne, każda partia jest mądra jak jest w opozycji, kiedy przychodzi rządzić, jest już gorzej.
Zgłoś
AngryCow 2011-01-30, 11:39
Nie angażujcie się tak tutaj, bo i tak nikogo nie obchodzi wasze zdanie
Zgłoś
jedkerro 2011-01-30, 11:46 3
Kurwa zeby glosowac na po trzeba byc frajerem albo miec w tym jakis interes niestety 90% ludzi to debile i idioci dla przykladu w domach wariatow masowo glosowali na po a w wiezieniach po mialo 70%. A tak pozatym to nie jestem za pisem bo dla was pacholy jak ktos nie kocha wielce czcigodnego tuska to napewno jakis wyslannik kaczora no moze w wiekszosci przypadkow tak jest ale nie w tym. Pozdrawiam
Zgłoś
Deba 2011-01-30, 11:48 9
Belussi napisał/a:

A jak PiS by rządził, to co by było? Raj na Ziemi? Bez przesady...Niestety ten rząd musi stawić czoła taki a nie innym problemom. Ciekawe jestem dlaczego PiS nie zrobił reformy systemu emerytalnego? Może nie jest to szczyt naszych marzeń, ale wole już PO niż PiS i wojnę z pedoTeletubisiami. Z resztą, głównym organizatorem zamieszania i wzajemnego opluwania się jest Sz. P. J. Kaczyński, a zaraz za nim chora z nienawiści Sz. P. B. Kempa. Całe PiSowskie towarzystwo opluwa prezydenta. W tym miejscu pragnę przypomnieć, że kiedy św. p. L. Kaczyński był prezydentem, krytyka prezydenta była zabroniona. I co w ogólne za wyśmiewanie się z pierwszej damy? Pani Kaczyńska to muzą też nie była i ciekaw jestem czy ten koleś za allegro ma ładniejszą żonę? Nie chcę tu nikomu narzucać swoich racji, bo każdy ma swoje. Jedno jest pewne, każda partia jest mądra jak jest w opozycji, kiedy przychodzi rządzić, jest już gorzej.

Raju nie było, ale nic nie zepsuli, nic nie poprawili. Gdy prezydentem był L. Kaczyński wszyscy się z niego śmiali i go opluwali a media podgrzewały atmosferę, kto opluwa Bronka? Tylko Jarek ale on ma swój świat, media milczą. Reforma emerytalnego? Przecież ona jest zła! Ekonomiści nic dobrego nam nie wróża. Wydatki państwa za czasów PO wzrosły zamiast zmaleć, i zamiast je zmniejszyć to wolą podnieść VAT - A OBIECYWALI PRZED WYBORAMI CO INNEGO!!! Problemy to my dopiero będziemy mieli jak PO zakończy swoje fatalne rządy. Wojna z teletubisiami ? PO za to walczyło z dopalaczami i krzyżem... .
Zgłoś
p................x 2011-01-30, 12:01 2
bawią się w te jebane komentarzyki zamiast napisać krótko i na temat. jebał ich pies.
Zgłoś
Tyler. 2011-01-30, 12:13
Pewnie jakiś PiS'owiec,

Z pewnością autor tych komentarzy za trójce święta uważa: Rydzyka oraz Lecha i Jarka Kaczyńskich

Mam cytat odnośnie rządów w Polsce
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą"-Otto von Bismarck

Osobiście się z tym nie zgadzam

PS:Jak znajdę demotyka na głównej z tym cytatem to będę wiedzieć gdzie zacząć poszukiwania
Zgłoś
t................1 2011-01-30, 12:58 5
Ale się platfusy rzucają. Obrażanie Kaczyńskich było modne, lecz na Tuska i Komorowskiego nie można złego słowa powiedzieć, a jak ktoś tak zrobi, to zaraz pisowiec, katol, moher.
Wasza obłuda i dwulicowość mnie po prostu rozpierdala.
Rząd Kaczek był do dupy, ale to co Platforma pokazuje jest jeszcze gorsze.
Zgłoś
adrian1507 2011-01-30, 13:07 1
Jeszcze dzisiaj ktoś inteligent wdupi to na mistrzów i się będzie napinać,że ma screena na głównej

Zgłoś
joorass 2011-01-30, 13:08
nie jestem jakimś POjebem, ale wolę tuska od kurdupla, który chce wynieść swojego niedorozwiniętego brata na ołtarze, a gdy rządził z bratem to był większy burdel niż teraz w kraju ;P
Zgłoś
P................a 2011-01-30, 13:14 4
@up zwykłe kłamstwo, za rządów PiSu nic nie szło do przodu, ale i nie szło do tyłu. Teraz jest coraz gorzej, bez sensu wydaje się publiczne pieniądze, a w zamian wymyśla nowe podatki. Zaciąga się nowe kredyty w Banku Światowym.
Zgłoś
t................1 2011-01-30, 13:22 7
joorass napisał/a:

nie jestem jakimś POjebem, ale wolę tuska od kurdupla, który chce wynieść swojego niedorozwiniętego brata na ołtarze, a gdy rządził z bratem to był większy burdel niż teraz w kraju ;P

Niektórzy nawet jakby mieli żreć gówno i płacić VAT 50% to i tak będą mówić, że jest lepiej "bo przynajmniej kaczor nie rządzi".
Zgłoś
Tworas 2011-01-30, 13:43 3
Od 2007 r. deficyt budżetowy wzrósł z 1,9 % PKB do 7,2 % w 2009 r.

"Polska zasługuje na cud gospodarczy"

O ty ruda kurwo, naobiecuj jeszcze trochę i zamiast drugiej Irlandii będziesz miał dzisiejszy Egipt.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów