Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!A jak PiS by rządził, to co by było? Raj na Ziemi? Bez przesady...Niestety ten rząd musi stawić czoła taki a nie innym problemom. Ciekawe jestem dlaczego PiS nie zrobił reformy systemu emerytalnego? Może nie jest to szczyt naszych marzeń, ale wole już PO niż PiS i wojnę z pedoTeletubisiami. Z resztą, głównym organizatorem zamieszania i wzajemnego opluwania się jest Sz. P. J. Kaczyński, a zaraz za nim chora z nienawiści Sz. P. B. Kempa. Całe PiSowskie towarzystwo opluwa prezydenta. W tym miejscu pragnę przypomnieć, że kiedy św. p. L. Kaczyński był prezydentem, krytyka prezydenta była zabroniona. I co w ogólne za wyśmiewanie się z pierwszej damy? Pani Kaczyńska to muzą też nie była i ciekaw jestem czy ten koleś za allegro ma ładniejszą żonę? Nie chcę tu nikomu narzucać swoich racji, bo każdy ma swoje. Jedno jest pewne, każda partia jest mądra jak jest w opozycji, kiedy przychodzi rządzić, jest już gorzej.
Raju nie było, ale nic nie zepsuli, nic nie poprawili. Gdy prezydentem był L. Kaczyński wszyscy się z niego śmiali i go opluwali a media podgrzewały atmosferę, kto opluwa Bronka? Tylko Jarek ale on ma swój świat, media milczą. Reforma emerytalnego? Przecież ona jest zła! Ekonomiści nic dobrego nam nie wróża. Wydatki państwa za czasów PO wzrosły zamiast zmaleć, i zamiast je zmniejszyć to wolą podnieść VAT - A OBIECYWALI PRZED WYBORAMI CO INNEGO!!! Problemy to my dopiero będziemy mieli jak PO zakończy swoje fatalne rządy. Wojna z teletubisiami ? PO za to walczyło z dopalaczami i krzyżem... .
Z pewnością autor tych komentarzy za trójce święta uważa: Rydzyka oraz Lecha i Jarka Kaczyńskich
Mam cytat odnośnie rządów w Polsce
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą"-Otto von Bismarck
Osobiście się z tym nie zgadzam
PS:Jak znajdę demotyka na głównej z tym cytatem to będę wiedzieć gdzie zacząć poszukiwania
Wasza obłuda i dwulicowość mnie po prostu rozpierdala.
Rząd Kaczek był do dupy, ale to co Platforma pokazuje jest jeszcze gorsze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów