18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Polka w Egipcie
KillerLaugh • 2017-05-02, 16:10
Cytat:

Zmarła 27-letnia Polka, która wyjechała na samotne wakacje do popularnego egipskiego kurortu Hurghada. Ministerstwo Spraw Zagranicznych nie chce udzielać szczegółowych informacji o sprawie, ale siostra Magdaleny twierdzi, że kobieta trafiła do szpitala z ranami głowy, klatki piersiowej, rąk i nóg. Prasa podaje jednak inną wersję zdarzeń.

– Jacyś ludzie chcieli ją porwać. Dosypali jej czegoś do drinka - powiedziała w rozmowie z fakt24.pl Anna, siostra 27-letniej Magdaleny. Według ustaleń portalu kobieta znalazła się w szpitalu po tym, jak w piątek obsługa hotelu znalazła ją nieprzytomną w pokoju. – Magda potrzebuje pomocy! Trafiła do szpitala z ranami głowy, klatki piersiowej, rąk i nóg - apelowała o pomoc w niedzielę Anna.

Inną wersję zdarzeń przedstawia rp.pl. Portal sugeruje, że kobieta trafiła do szpitala, ponieważ jej stan wskazywał na "głęboki uraz psychiczny, kontakt z nią był utrudniony. Wtedy dopiero, mimo że była pod opieką lekarską i przedstawicieli biura podróży, wyskoczyła z okna. Stąd jej obrażenia i bezpośrednia przyczyna śmierci".

A tu rozmowa Magdy z chłopakiem w Polsce, kilka godzin przed przyjęciem do szpitala.

Powszechnie wiadomo, że młode Europejki, w szczególności niebieskookie blondynki są chodliwym towarem na egipskim rynku, a podejmowane przez tamtejszych handlarzy próby ich wymiany na wielbłądy zwykle kończą się fiaskiem. Problem zaczyna się wtedy, gdy brak kontrahenta, a "towat leży na ziemi".

A dziewuchy szkoda, była naprawdę niczemu sobie.

ukryta treść

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2017-05-12, 15:56 ]
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MinisterR 2017-05-03, 18:34
strachu102 napisał/a:

ciekawe po co pojechała na samotne wakacje. zachciało sie egzotycznego bolca no i sie doigrała. a chłopak jakis pedał z głosu i jak mógł ją puścić samą... heh

Czy sadistic już naprawdę schodzi na psy? zajac190 jakim trzeba być tępym skurwysynem żeby się napierdaląć ze śmierci Polki w ciapatowie!!! Chuj mnie obchodzi czy ona się grzmociła czy nie założę się że walisz gruchę w kiblu z gazetą w ręce a będziesz ty zajcu się napierdalał z takiej tragedii???? Obyś zdechł skurwysynu a razem z tobą twoja matka i ten pierdolony pedał co uznał że twój wpis był najlepszym komentarzem pod tym filmem.

co za cuck
Zgłoś
lapps 2017-05-03, 19:29 3
Konikmamy napisał/a:

Rowniez, jakos w siodmej minucie wyraznie slysze jak kobita mowi "zdradziła..."

prawdopodobnie oprawcy kazali jej powiedziec swojemu chlopakowi, ze go zostawia i zostaje w egipcie, ale nie dala rady... a jak ciapaki sie zorientowaly, ze nie uda sie z niej zrobic poslusznej kurewki i chlopak bedzie jej szukal to ja odjebali zeby nie miec problemow i zwalili na samobojstwo i niepoczytalnosc

sytuacja przejrzysta jak szklanka gorskiej wody

ale sprawcy i tak pewnie nie poniosa odpowiedzialnosci chyba, ze sie nasze MSZ zainteresuje i rzeczywiscie wlozy bardzo duzo wysilku w znalezienie sprawcow

2:48 "oni tutaj maja rozne sztuczki, zabierz mnie stad, oni tutaj wszystko robia" "nie moge ci powiedziec"
Zgłoś
qwerq221 2017-05-03, 22:12
lapps napisał/a:

prawdopodobnie oprawcy kazali jej powiedziec swojemu chlopakowi, ze go zostawia i zostaje w egipcie, ale nie dala rady... a jak ciapaki sie zorientowaly, ze nie uda sie z niej zrobic poslusznej kurewki i chlopak bedzie jej szukal to ja odjebali zeby nie miec problemow i zwalili na samobojstwo i niepoczytalnosc

sytuacja przejrzysta jak szklanka gorskiej wody

ale sprawcy i tak pewnie nie poniosa odpowiedzialnosci chyba, ze sie nasze MSZ zainteresuje i rzeczywiscie wlozy bardzo duzo wysilku w znalezienie sprawcow

2:48 "oni tutaj maja rozne sztuczki, zabierz mnie stad, oni tutaj wszystko robia" "nie moge ci powiedziec"

Pierdolisz farmazony w takiej sytuacji człowiek za wszelką cenę dałby jakikolwiek znak, że coś mu grozi. Wystarczyłoby 1 słowo "ratuj" albo kurwa "chcą mnie zabić" nawet idąc twoim tokiem myślenia... nikt nie dałby jej w takiej sytuacji rozmawiać z kimś z rodziny, ona po prostu by zaginęła bez śladu ewentualnie potem dostaliby list pożegnalny ze zostawia gościa i żyje dalej w innym kraju z kimś innym. To co ty piszesz w ogóle się kupy nie trzyma. Ewidentnie na nagraniu widać, że ona się czegoś strasznie wstydzi coś nie może jej przejść przez usta. No nie trudno zgadnąć co to jest. Nie zrozum mnie źle mi bardzo żal tej osoby, że zginęła, bo tak naprawdę nawet jeżeli się skurwiła to to i tak nie jest żaden powód, by ginąć. Jest jedna bardzo stara i prawdziwa zadasa. "Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal"
Zgłoś
zonk 2017-05-03, 22:39
@lapps, ło żesz kurwa ale pierdolisz. Laski szkoda bo mogła opierdolić polskie pęto zamiast do ciapaków jechać na "wakacje".

Ten jej chłopak to wcześniej nie widział, że ma nieważny paszport ? Taka wycieczka nie jest z dnia na dzień więc spokojnie wyrobiłby nowy paszport.
Zgłoś
CFSD_89 2017-05-03, 23:00
lapps napisał/a:

ten ktory gada po Polsku na koniec(opiekun) mowi zeby nie informowac ambasady bo to i tak nic nie da...
czyli jest w to zamieszany

Puść to sobie jeszcze raz...

13:30 - obcokrajowiec mówi, że to nie ma sensu (to pierdolenie przez 13 minut - myszko myszko) i że on jeszcze raz zadzwoni do ambasady w Egipcie, na co mu polak przytakuje.

Jeśli był by w to zamieszany to nie prowadził by tej rozmowy ze swojego telefonu i jeszcze pokazywał swojej twarzy. Ona ma swój telefon wyłączony o czym również przy końcu można się dowiedzieć bo obcokrajowiec na prośbę polaka mówi do bohaterki aby włączyła telefon.

Dodatkowo ktoś tutaj pisał, że pokazał film koleżance znającej ichniejszy język i z dialogów w tle wynika iż starali się jej pomóc.

A ty na siłę im chcesz udowodnić winę.

Może faktycznie ktoś jej coś zrobił, ale niekoniecznie postacie z filmu.
Zgłoś
lapps 2017-05-03, 23:42 1
qwerq221 napisał/a:

Pierdolisz farmazony w takiej sytuacji człowiek za wszelką cenę dałby jakikolwiek znak, że coś mu grozi. Wystarczyłoby 1 słowo "ratuj" albo kurwa "chcą mnie zabić" nawet idąc twoim tokiem myślenia... nikt nie dałby jej w takiej sytuacji rozmawiać z kimś z rodziny, ona po prostu by zaginęła bez śladu ewentualnie potem dostaliby list pożegnalny ze zostawia gościa i żyje dalej w innym kraju z kimś innym. To co ty piszesz w ogóle się kupy nie trzyma. Ewidentnie na nagraniu widać, że ona się czegoś strasznie wstydzi coś nie może jej przejść przez usta. No nie trudno zgadnąć co to jest. Nie zrozum mnie źle mi bardzo żal tej osoby, że zginęła, bo tak naprawdę nawet jeżeli się skurwiła to to i tak nie jest żaden powód, by ginąć. Jest jedna bardzo stara i prawdziwa zadasa. "Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal"

tylko w momencie kiedy mowi "ratuj" albo "chca mnie zabic" to rozmowa sie konczy i po 2 minutach jest martwa i kto jej pomoze? zastraszona, sterroryzowana dziewczyna ma sie zachowywac logicznie?? jasli tak by bylo to sutenerstwo nie byloby tak rozwiniete... zreszta sama powiedziala, ze nie moze nic powiedziec tylko zeby ja zabral, nerwowo spogladajac na typa co mowi po Polsku.... i ze oni maja sztuczki... jakby zginela bez sladu to by bylo wiadomo, ze ja porwali, a takto popelnila samobojstwo. jakby jej chlopak sie nie martwil tak wczesnie to by ja tak sterroryzowali i wytresowali przez ten tydzien czy 2, ze by grzecznie do kamery powiedziala, ze zostaje tam i zeby sie nie martwic. chlopak zadzwonil za wczesnie, wiec wyszlo jak wyszlo... oni i tak nie beda mieli przejebane niewazne, czy pokazali swoje twarze, bo upozorowali to tak jakby nawiedzona dziewczyna popelnila samobojstwo, a ona juz nikomu nie powie co jej zrobili...

CFSD_89 napisał/a:

Puść to sobie jeszcze raz...

13:30 - obcokrajowiec mówi, że to nie ma sensu (to pierdolenie przez 13 minut - myszko myszko) i że on jeszcze raz zadzwoni do ambasady w Egipcie, na co mu polak przytakuje.

Jeśli był by w to zamieszany to nie prowadził by tej rozmowy ze swojego telefonu i jeszcze pokazywał swojej twarzy. Ona ma swój telefon wyłączony o czym również przy końcu można się dowiedzieć bo obcokrajowiec na prośbę polaka mówi do bohaterki aby włączyła telefon.

czemu nie?? on jej tylko pomaga przeciez widzisz... chuj, ze dziewczyna jest sterroryzowana. zreszta on i tak bylby zamieszany w sprawe bo byl rezydentem i mial sie nia opiekowac niby... o dziwo jest po szkole militarnej...

a i na fanpejdzu na fejsie bylo troche inne tlumaczenie tych gadek arabskich, ale nie moge teraz znalezc. z tamtego wynikalo ze rozmawiaja z szefem przez telefon i dziewczyna jest nerwowa i chyba bedzie gadac. ale nie wiem nie znam arabskiego..

SQT napisał/a:

@lapps, ło żesz kurwa ale pierdolisz. Laski szkoda bo mogła opierdolić polskie pęto zamiast do ciapaków jechać na "wakacje".

Ten jej chłopak to wcześniej nie widział, że ma nieważny paszport ? Taka wycieczka nie jest z dnia na dzień więc spokojnie wyrobiłby nowy paszport.

to miala byc niespodzianka niby i widocznie nie zdazyl... choc chuj wie ile w tym prawdy. niby wycieczka za 2000/os, wiec chujowo jak przepada taka kwota
ten jej chlopak tez moze byc zamieszany, ale to trzeba by wiedziec jak to bylo naprawde z tymi biletami

Zgłoś
Ndriu 2017-05-04, 1:54
@LazyManny tam faktycznie słychać jakiś dosyć przyciszony głos. To z telefonu czy ktoś mówi przy tym kolesiu? Nie jestem w stanie zrozumieć co tam jest mówione. :/
Zgłoś
shdx 2017-05-04, 10:36 2
Nie wiem czy ja mam coś nie tak z uszami czy nie, ale w 7:16 ona mówi 'PRZEPRASZAM', a nie 'ZDRADZIŁAM CIĘ'.
Zgłoś
RedIsGood 2017-05-04, 12:10
"Niedługo po tym, jak kobieta dotarła do Egiptu, kontakt z nią zaczął się urywać - twierdzą jej przyjaciele. Magda nie odpowiadała na wiadomości albo pisała dziwne rzeczy, np. pytała znajomych z Polski, kiedy przyjdą do jej pokoju. Ktoś wysłał z jej numeru zdjęcie, na którym leży nieprzytomna na łóżku. Gdy wreszcie zadzwoniła do przyjaciółki, sprawiała wrażenie otumanionej, mówiła, że ktoś dosypał jej czegoś do drinka.

Chłopak Magdy próbował wymusić na biurze podróży skrócenie jej pobytu. Gdy dziewczyna w końcu trafiła na lotnisko, nie wpuszczono jej na pokład samolotu. Dzwoniła stamtąd do Marcusa, sprawiała wrażenie przerażonej i oszołomionej. Trafiła do szpitala w Hurghadzie. Tam wydarzyła się tragedia - Magda wyskoczyła przez okno i zmarła wskutek obrażeń."
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,21762175,tajemnicza-smierc-27...

Jej przyjaciółka opowiada, że nie dało się dodzwonić do Magdy: - Nie wysłała żadnego zdjęcia. Czasem kontaktowała się tylko z telefonu egipskiego rezydenta, ale wiadomości, które od niej przychodziły były zagadkowe. Pisała na przykład, że czeka na nas w pokoju hotelowym.Potem dopytywała, gdzie jesteśmy i kiedy do niej przyjdziemy. Gdy w końcu zadzwoniła była jak otumaniona. Mówiła, że ktoś chyba dosypał jej czegoś do drinka - cytuje znajomą 27-latki wroclaw.wyborcza.pl. Do tego z telefonu rezydenta zaczęły, zdaniem znajomych, przychodzić zdjęcia, na których Magda leży nieprzytomna na hotelowym korytarzu. To wydało się znajomym bardzo podejrzane, bo Magda nie była typem imprezowiczki, która może przesadzić z alkoholem.

Z biurem podróży, z którym wyjechała Magda, skontaktował się jej chłopak. Poprosił o skrócenie pobytu dziewczyny. Magdę wymeldowano z pokoju w hotelu, a rezydent odwiózł ją na lotnisko, do samolotu jednak nie wsiadła, ze względu na stan zdrowia. To wtedy po raz ostatni zadzwoniła do chłopaka, płakała i nie potrafiła powiedzieć co się z nią dzieje. Wykrztusiła zaledwie kilka słów, w tym te " Robią ze mną jakieś sztuczki" i "Ja nie wrócę stąd".

W złym stanie Magda trafiła do szpitala, a tam przed próbą podania kroplówki miała wyskoczyć przez okno, zginęła. Anonimowy rozmówca z biura podróży powiedział dla wroclaw.wyborcza.pl na temat rezydenta firmy: - Natychmiast po tym, jak zauważył dziwne zachowanie pani Magdaleny, czyli w piątek, zawiózł ją do szpitala. Jej przyjęcie miało bardzo burzliwy przebieg. Nie zgodziła się na przeprowadzenie żadnych badań (...) . Kolega pani Magdaleny poleciał do Egiptu nie na prośbę jej narzeczonego, ale na nasz wniosek. Zrobiliśmy wszystko, by jej pomóc. Zaś siostra dziewczyny w rozmowie z Faktem powiedziała: - Jacyś ludzie chcieli ją porwać. Dosypali jej czegoś do drinka. A to sprawia, że historia śmierci 27-letniej Polki jest jeszcze bardziej zagadkowa.
se.pl/wiadomosci/polska/ktos-chcial-porwac-27-letnia-polke-z-egiptu-ta...

Wychodzi na to, że była pod wpływem jakiegoś narkotyku a do tego stres po prawdopodobnym gwałcie rozwalił jej doszczętnie psychikę. Na pokład samolotu nie została wpuszczona bo w takim histerycznym stanie nie wpuszczą cię do samolotu a ze szpitala chciała uciec oknem (lub popełnić samobójstwo).
Zgłoś
Mesjaszowaty 2017-05-04, 12:51
Oświadczenie rodziny w skrócie:
"Wykupila wycieczke jako prezent dla chlopaka,niestety zorientowala sie,ze on ma niewazny paszport.Wielkie rozczarowanie z powodu nieudanej niespodzianki oraz przemeczenie praca wplynely na decyzje o jej samodzielnym wylocie."
Oj tam oj tam taka przemeczona jakby mi tak moja wyjebala samotnie do egiptu to jedyne co by mi przyszlo na mysl to-niech ginie.Nie zal.
Zgłoś
zonk 2017-05-04, 15:33
Bla bla bla. Nagłośnili to bo młoda laska nie żyje.
Zgłoś
~Angel 2017-05-04, 15:40 4
fiattt napisał/a:

Ale to tylko w postępowej Europie. Na wakacjach w naszym kochanym zaścianku zginąć może tylko EWENTUALNIE portfel albo samochód. I za to kocham tą katolską Polskę. I nawet Januszy z Grażynami. I nawet ich parawany.

No tak, tak... w naszym zaścianku nie gwałcą, nie mordują, nie trafisz na cwaniaczków w grupie którzy skopią cie do nieprzytomności dla zabawy, nikt w klubach nie dosypuje niczego do drinków to tylko przecież w innych krajach

Zgłoś
KillerLaugh 2017-05-04, 15:46 1
Powiem Wam jak było na podstawie analizy nagrania i prywatnego śledztwa poszlakowego Nieskładna i bełkotliwa mowa połączona z wyraźnym lękiem sugeruje zatrucie. Prawdopodobnie nowi znajomi poczęstowali ją jakimś trefnym towarem, po którym miała nieprzyjemny zjazd i spanikowała. Rozmowa z chłopakiem nie przyniosła efektów, więc koledzy postanowili zawiadomić ambasadę i skierować ją do szpitala. A w związku z tym, że narkotyki w Egipcie są surowo zakazane uznali, żeby się nie ujawniać tym samym kierując na siebie podejrzenia o zabójstwo.
Zgłoś
Halibut 2017-05-04, 17:33 5
Dobra misie kolorowe. Jak zwykle każdy odleciał z teoriami. Poniżej jak było.

1. Dziewczyna przeżyła zaraz po wyjeździe mocny epizod psychotyczny. Prawdopodobnie uaktywniła się schizofrenia. Po najgorszym gównie epizod by nie trwał tyle dni jak w tym wypadku tak więc pozostaje tylko schizofrenia.
2. Była agresywna, miała omamy, nie można się było z nią dogadać. W szpitalu jej nie chcieli bo nie leczą chorób psychicznych. Do samolotu nie wpuścili w tym stanie.
3. Ciapusy chcieli pomóc ale sami nie wiedzieli co z nią jest. Nawet jeden przez 15 minut dzownił ze swojego telefonu do jej chłopaka by ten jakoś pomógł. Film widzimy wyżej. Widzimy tutaj wyraźny spadek inteligencji kobiety, omamy, jacyś oni, którzy znają jakieś sztuczki. Choroba psychiczna.
4. Dziewczyna wyskakuje z okna szpitala i ginie. Widocznie znów miała jakieś omamy.

Bardzo współczuje rodzinie i chłopakowi, który robił zajebista robotę uspokajając ją przez telefon. Niestety nie mógł zrobić nic więcej.
Zgłoś
zonk 2017-05-04, 19:11
@up, piwko. Jeden normalny w końcu wyjaśnił.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem