Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Żaden serwis nie pisze, co jej się stało, w jakim stanie, czy przeżyła:
A może ja ślepy.
poruchałeś?
Efekt łatwy do przewidzenia.
Piesza niewinna była przywykła do takiego przechodzenia bez rozglądania się i patrzenia bo wszyscy kierowcy mają zastany obowiązek jaśniepanią przepuszczać. Ja się pytam czy te nowe przywileje dla pieszych nie wywołają czasem jeszcze większej bezmyślności u pieszych i rutyny przechodzenia bez patrzenia?
powodują,
to naprawdę widać gdy się jedzie autem,
nawet nie zatrzymują się przed ulicą, tylko patrzą na ciebie bezczelnie, az chce się wysiąść i dać po ryju,
a poważnie, rzadko który podziękuje, cho zatrzymal właśnie kilknaście aut,
gdzie kurwa ekolodzy
powodują,
nawet nie zatrzymują się przed ulicą, tylko patrzą na ciebie bezczelnie, az chce się wysiąść i dać po ryju,
gdzie kurwa ekolodzy
Chuj Ci w cyce. Ja zawsze kiwnę głową, jak ktoś się zatrzyma i mnie przepuści.
Chuj Ci w cyce. Ja zawsze kiwnę głową, jak ktoś się zatrzyma i mnie przepuści.
A co ty kurwa kiwaczek jesteś jak ten pies zabawka na tylnej półce w aucie
powodują,
gdzie kurwa ekolodzy
Może jeszcze oklaski, owacje i dyplom uznania?
Przepuszczanie pieszych na pasach to OBOWIĄZEK kierowcy, a nie łaska.
Przepuszczanie pieszych na pasach to OBOWIĄZEK kierowcy, a nie łaska.
Chyba nie zrozumiałeś o co chodzi...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów