dałoby rade
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Gdyby nie była tak najebana to nawet fajna...
Sam jesteś upośledzony - troszkę luzu, świetnie się bawi (sama) uśmiechnięta, ambitna (stawia sobie wyzwania) dla mnie pozytywnie. a przez takich jak ty nie lubię zbyt masowych imprez - zawsze znajdzie się jakiś malkontent co gówno go dotyczy ale nie pasuje i wstyd.
@Jeżż Ja sam również jestem takim "malkontentem co gówno mnie dotyczy" i mnie wkurwia jak ktoś np przede mną idzie najebany i muszę go omijać szerokim łukiem ponieważ już kilka razy jak jakiś pijak się nie wpierdzielił na mnie to opluł przypadkiem albo prawie obrzygał. I dlatego wolałbym aby ludzie jeśli już muszą się schlać i doprowadzić do totalnie żałosnego stanu to niech przynajmniej tak robią u siebie albo niech ktoś ich zachowań pilnuje bo już parę razy mi nerwy puściły i gdy w pobliżu świadków nie było to przyjebałem w nachlany pysk
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
@Kuriki
Przeca widać, że tam lasek, piasek i domki kempingowe, wakacje ma baba, daj jej spokój.
Zaiste, ruchalna
Przeca widać, że tam lasek, piasek i domki kempingowe, wakacje ma baba, daj jej spokój.
Zaiste, ruchalna
Jeżż napisał/a:
Sam jesteś upośledzony - troszkę luzu, świetnie się bawi (sama) uśmiechnięta, ambitna (stawia sobie wyzwania) dla mnie pozytywnie. a przez takich jak ty nie lubię zbyt masowych imprez - zawsze znajdzie się jakiś malkontent co gówno go dotyczy ale nie pasuje i wstyd.
Nie, nie jestem upośledzony, bo się nie doprowadzam do takiego stanu. Stawia wyzwania, niby w czym? Chyba w tym że robi karierę w sieci z gołą dupą i ogląda go pół świata jak i użytkownicy sadola i pewnie w przyszłości jej dziecko , Wiesz, ja też nie lubię masowych imprez i w ogóle na nie nie chodzę... I uwierz mi, że jak się zdarzy, że na jakiejś jestem, to się nie czepiam ludzi na imprezach i mało mnie obchodzi co robią, pod warunkiem, że mi nie wchodzą w drogę i nie dotykają mnie, ani nie wpadają na mnie jakieś zapite osobniki płci męskiej czy żeńskiej. A to, że wygląda w tym stanie jakby była opóźniona, to zaprzeczyć się nie da.
Cytat:
Don_Tomasino napisał/a:
...nie czepiam ludzi na imprezach i mało mnie obchodzi co robią, pod warunkiem, że mi nie wchodzą w drogę i nie dotykają mnie, ani nie wpadają na mnie jakieś zapite osobniki płci żeńskiej.
GAY ALERT!
Manipulacja pełną klasą, w której telewizji robisz?
czy tylko ja zrobiłem pauzę kiedy próbowała zrobić gwiazdę? a tu takie rozczarowanie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów