📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
kurwa, zastanawiam się czy to nie są jakieś żarty? Ten kraj chce naprawdę wojny? To jakby Polska chciała lądować na słońcu mając rower i Wiesia w super stroju adasia. Cyrk.
Kurwa ich nawet na hełmy nie stać! hahahah
Nie wiem jak oni to robią, że praktycznie od początku istnienia Korei Północnej spora część PKB idzie na przemysł zbrojeniowy (nawet do 30%) i w swoich materiałach propagandowych odpierdalają taką manianę. No chyba, że to nie ich propaganda, bo w każdym materiale który teraz trafia do internetu są przedstawieni jako ułomna parodia państwa i wojska. Tak czy inaczej cały świat może się z nich śmiać, ale póki mają atom, są nieobliczalni i nie podejmą konkretnych działań, to chuja im mogą zrobić. Swoją drogą ciekawi mnie jak to się zakończy i co wysępią od amerykańców i za co, bo USA i tak jest spłukane i pewnie nieszczególnie im pasi dokarmianie żółtych komuchów czymkolwiek innym niż, ołowiem, jak dawniej.
lucamopulos napisał/a:
więcej głupich bajek, ten kraj to dno, nie mieliby na produkcję jetpacka dla iron men`aZdziwko by pizło jak koreańce iron man'ami zaopatrzeni by byli ;o
Właśnie zastanawia mnie to samo. Tyle kasy idzie na armie a tu widze rkm DP, rkm RP-46, rkm RPD. Na tym zdjęciu z komentarza jest RPG-2. Prawie wszystko to konstrukcje z przełomu lat 40/50 XX wieku (w najlepszym wypadku). Czy oni naprawde sądzą że Korea Płd też sie zatrzymała w 1953 roku i będzie bronić się czołgami Sherman, M24 Chaffee i w najlpeszym razie M48 Patton?
Wygląda jak sztuczna sałata na siatce maskującej
Z tym kamuflarzem są niewidzialni jak predator.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów