zajebisty tuning
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
eeeeeee normalka, silnik na biomasę
Ojciec,matka,córka-interes rodzinny kręci się pełna parą.
włóż tam który rękę i dodaj na hard
kiedys ten geniusz zahaczy sie rekawem o krzak wciagany do tego wynalazku i bedziemy miec piekny material na harda, palce lizac
Jakby tylko mógł poszatkować moją teściową, to bym od nich wytargował to cudo
Jakbym widział moją sokowirówkę...
kusi mnie aby to napisać
om nom nom nom nom nom
om nom nom nom nom nom
Jeszcze jakby taki rębak był mobilny i wywalał zrębki na wysokość przyczepy to można dobry hajs ukręcić w lesie - większość elektrociepłowni jest teraz zasilana po części zrębkami i skupują całe TIRy. A taka gałęziówka jest w lesie za półdarmo jak się leśniczemu zrąb uprzątnie pod sadzonki.
Zaczynam się zastanawiać czy aby Ci goście przerobili poloneza na wpierdalacz gałęzi czy na odwrót.
ale nie przebili rolnika co zrobił sobie traktor z silnikiem od tygrysa, który mu na polu po wojnie został
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów