Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
.......w dość orginalny sposób
Jako wędkarz powinienem teraz sprać kolesia pałką teleskopową i powiedzieć "Mam ciekawy sposób na boks", ale jako sadol to mi się podoba ;D
Jebać ich.
Akurat w stanach karpiowate są jak chwasty, jest ich tam tyle że nawet bejsbolem można je łapać. Na discovery jakiś czas temu był cały dokument poświęcony temu jak karpiowate wyniszczają zbiorniki wodne w stanach. Sam lubiłem wędkować, i raczej chciałbym spróbować łowić z łuku/kuszy
A o to kilka filmików jak łowi się tołpygę w stanach:
A tutaj zmagania z około 20 kilogramową sztuką:
W stanach wody wyniszczają tołpygi a nie karpie... To jest zwykłe kłusownictwo... W Polsce takie karpie jak on łowi to są okazy i trzeba się nie złe namęczyć żeby złapać takiego ...
Jako wędkarz powinienem teraz sprać kolesia pałką teleskopową i powiedzieć "Mam ciekawy sposób na boks", ale jako sadol to mi się podoba ;D
Sam co roku wnoszę składki do PZW , ale jak już pisano powyżej w Hameryce karp to chwast rybny
a po drugie primo, te karpie są za duże, żeby były smaczne, a że gość jest frajerem to zabiłł 10, pewnie spróbował jednego i 9 wyjebal do kosza...
większe sztuki się waży i wypuszcza z powrotem...
W stanach wody wyniszczają tołpygi a nie karpie... To jest zwykłe kłusownictwo... W Polsce takie karpie jak on łowi to są okazy i trzeba się nie złe namęczyć żeby złapać takiego ...
Ty bucu jebany, wędkarzyno za pięć groszy. A tołpyga to niby kurwa czym jest? Łososiowatym czy karpiowatym? I jeszcze przez przypadek postawiłem ci piwo huju głupi..
Japierdole... Myślicie że jak karpia złowi się na haczyk który przebija mu buźkę a potem jest ciągnięty przez jakiś tam czas mniej boli od przebijającej strzały ??? Pierdoleni hipokryci płaczą za karpiem, ale kanapeczkę z szyneczką chętnie wpierdolą w szkole która mamusia zrobiła co ???
dokładnie tak, ale tym jebanym burakom tego nie wytłumaczysz. U nas okleja znowu jest chwastem można powiedzieć, o jazgarach czy sumikach karłowatych nie wspominając. I co się z nimi robi? Łapie się je i wypierdala gdzieś w krzaki żeby sobie powoli zdychały, co już niejednokrotnie zaobserwowałem.
to zaprzecza całej ideii wędkarstwa... ten wyżej ma racje... upierdolić ręce... jak chce łatwo i szybko to niech do supermarketu wypierdala...
a po drugie primo, te karpie są za duże, żeby były smaczne, a że gość jest frajerem to zabiłł 10, pewnie spróbował jednego i 9 wyjebal do kosza...
większe sztuki się waży i wypuszcza z powrotem...
Ale zrozumcie kretyni pierdoleni jeden z drugim, że w stanach nie było karpiowatych, zostały tam sprowadzone, nie mają tam naturalnych wrogów, w efekcie czego mnożą się na potęgę. Widzieliście w ogóle filmiki które wcześniej załączyłem? Ktoś z was widział żeby dziesiątki ryb w polsce wyskakiwało ponad poziom wody?
Ale takie to są efekty, kiedy się gówno wie a wpierdala się z swoim zdaniem jakby się wszystkie rozumy pozjadało..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów