.......w dość orginalny sposób
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ale czysta woda, do ans jakby przyjechał to by musiał na ślepo strzelać, bo miejsc z taką wodą za wiele nie mamy.
qucharz69 napisał/a:
.......w dość orginalny sposób
Jako wędkarz powinienem teraz sprać kolesia pałką teleskopową i powiedzieć "Mam ciekawy sposób na boks", ale jako sadol to mi się podoba ;D
skurwiele jebane .... Nie żebym był jakimś zielonym obrońcą zieleni czy innym niedorobem, ale ryby sam łowię i to co tu widzę to jest do opisania jednym słowem - "Hameryka". Dużo ludzi łowi dla sportu (przynajmniej w Polsce) ze względu na to, że ryb jest coraz mniej, a co za tym idzie - po udanym holowaniu i zrobieniu ewentualnie pamiątkowego zdjęcia taką rybę wypuszcza się z powrotem do wody. Jakiś czas temu była burza na hardzie w temacie, gdzie pracownicy McDonalda są bezduszni wobec kurczaków. Mnie kurwica bierze jak widzę pojeba z hamburgerem we łbie, który ma na celu zabicie takiej pięknej sztuki poprzez męczarnie ze strzałą w ciele...
Jebać ich.
Jebać ich.
Nabs napisał/a:
Akurat w stanach karpiowate są jak chwasty, jest ich tam tyle że nawet bejsbolem można je łapać. Na discovery jakiś czas temu był cały dokument poświęcony temu jak karpiowate wyniszczają zbiorniki wodne w stanach. Sam lubiłem wędkować, i raczej chciałbym spróbować łowić z łuku/kuszy
A o to kilka filmików jak łowi się tołpygę w stanach:
A tutaj zmagania z około 20 kilogramową sztuką:
W stanach wody wyniszczają tołpygi a nie karpie... To jest zwykłe kłusownictwo... W Polsce takie karpie jak on łowi to są okazy i trzeba się nie złe namęczyć żeby złapać takiego ...
elvin napisał/a:
Jako wędkarz powinienem teraz sprać kolesia pałką teleskopową i powiedzieć "Mam ciekawy sposób na boks", ale jako sadol to mi się podoba ;D
Sam co roku wnoszę składki do PZW , ale jak już pisano powyżej w Hameryce karp to chwast rybny
durne w chuj, jak i ta cala ameryka
Japierdole... Myślicie że jak karpia złowi się na haczyk który przebija mu buźkę a potem jest ciągnięty przez jakiś tam czas mniej boli od przebijającej strzały ??? Pierdoleni hipokryci płaczą za karpiem, ale kanapeczkę z szyneczką chętnie wpierdolą w szkole która mamusia zrobiła co ???
To jest kurwa chamstwo!
większe sztuki się waży i wypuszcza z powrotem...
a po drugie primo, te karpie są za duże, żeby były smaczne, a że gość jest frajerem to zabiłł 10, pewnie spróbował jednego i 9 wyjebal do kosza...
większe sztuki się waży i wypuszcza z powrotem...
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów