📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
czegoś nie kumam, na hardzie jest przecież podobny filmik tyle że z małpą.
Aragon1988,
Tutaj jest pokazany atak likaonów i wyszarpywanie kilku kawałków mięsa, a pawian z harda męczy małą gazelę przez parę ładnych minut, mamy zoom całej sytuacji i ogólnie trochę więcej krwi.
Tutaj jest pokazany atak likaonów i wyszarpywanie kilku kawałków mięsa, a pawian z harda męczy małą gazelę przez parę ładnych minut, mamy zoom całej sytuacji i ogólnie trochę więcej krwi.
Kurwa tylko tak cykają te pierdolone zdjęcia.. Ruszyliby się i upierdolili te jebane HIENY.
@Up: Jakie upierdolili, dobór naturalny i łańcuch pokarmowy, tak działa natura!
kamilgtnt - to nie hieny..
To są hieny.
A co do zjadania żywcem, to bardziej to mnie poruszyło:
To są hieny.
A co do zjadania żywcem, to bardziej to mnie poruszyło:
0:33 - troche mi to przypomina tych 3 ruskich wyciagajacych tego losia z wody z poprzedniej strony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów