📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Brakowało krokodyla w wodzie.
Jakim cudem się to tutaj wdarło? Widziałem to w shotach na tik toku i powinno tam zostać....
Sram na LGBT, ale pragnę was drogie panie doinformować, że w świecie zwierząt też są homo i osobniki uwazające się za przeciwną płeć. Więc można powiedzieć, że jest to naturalne i nie tylko ludzie bywają pojebani.
Wśród ryp, płazów i gadów masz homo i nawet zmianę płci, co dotyczy głównie przetrwania gatunku, u ssaków homo stają się zazwyczaj wyrzutki ze stada. Natomiast ludzie sami się przerabiają operacyjnie zmieniając płeć, czego dotyczyła moja pierwsza wypowiedź mówiąca o "poprawianiu natury" jest to chore i wynaturzone.
piękne zwierzęta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów