📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up jeśli mają prawo jak u nas, co jest prawdopodobne, to niezależnie ile upolowali - będą musieli oddać zwierzynę do punktu skupu, bo mięso należy do Skarbu Państwa.. zjedzą, ile kupią, a nie ile utłukli. A samo mięcho trafi do przemysłu spożywczego, żebyś mógł się kiedyś szarpnąć na dziczyznę w mięsnym.
0:23 Tede
@Smutas
Ty się ciesz, że męskiego nie przyniósł;p
Na chuj tyle naboi marnować, jak po pierwszych dwóch strzałach kaczka spadła?
Ty się ciesz, że męskiego nie przyniósł;p
Na chuj tyle naboi marnować, jak po pierwszych dwóch strzałach kaczka spadła?
@Kwadrans
Pewnie ty tylko korzonki i warzywka na sniadanie, obiad i kolacje wpierdalasz ???
Pewnie ty tylko korzonki i warzywka na sniadanie, obiad i kolacje wpierdalasz ???
Mój ojciec też polował swego czasu, miał do dyspozycji wyżła niemieckiego krótkowłosego, suka. Pies tak wierny i oddany pasji ojca,że na drugi dzień jak urodziła szczeniaki, wolała jechać na polowanie niż pilnować szczeniaków. Pamiętam też moja mama potrafiła postawić miskę z jedzeniem i w tym samym czasie ojciec pakował się na polowanie, to jedzenie na drugi plan. Polowanie dla psa, było wszystkim.
Zabijanie bylo wpisane w ludzka kulture i bedzie , przeciez cos trzeba jesc wiec o co ta spina
Postawiłem Ci 666 piwo moje.. niech szatan Ci błogosławi.
Qui Pro Quo napisał/a:
Postawiłem Ci 666 piwo moje.. niech szatan Ci błogosławi.
To dla mnie zaszczyt
No to ja sie wytłumaczę
Organizowałem tym czubom imprezy. Takich buców którzy tworzą słownik słów zamiennych dla zabijania wyńikających z własnych kompleksów nie spotkacie w żadnym innym zawodzie. Czym innym jest odstrzał a czym innym masowe imprezy i strzelanie dla sportu. O to mi chodzilo. Poza tym w życiu mialem nieszczęście spotkac trzech niezależnych od siebie mysliwych który każdy był krzykliwy, kazdy zachowywał się jak jakis pier...lony wojak a do łąk/nieużytków na których przebywali od dawna TAK bardzo się przyzwyczajali ze zaczynali je traktować jak swoje prywatne i np przeganiali ludzi z psami na spacerach.
Mysliwi w pewnie 60-70% to czuby. Nie mają nic wspolnego z wielkimi jajami. Przestancie wiec pierdolic tylko dlatego ze chcecie sie wylamac ze standardowego czasem rozumiem z banalnego pogladu. Czasem banalny ale prawdziwy. Nie musicie pokazywac że tacy oryginalni tradycjonaliści jesteście.
Koniec
Organizowałem tym czubom imprezy. Takich buców którzy tworzą słownik słów zamiennych dla zabijania wyńikających z własnych kompleksów nie spotkacie w żadnym innym zawodzie. Czym innym jest odstrzał a czym innym masowe imprezy i strzelanie dla sportu. O to mi chodzilo. Poza tym w życiu mialem nieszczęście spotkac trzech niezależnych od siebie mysliwych który każdy był krzykliwy, kazdy zachowywał się jak jakis pier...lony wojak a do łąk/nieużytków na których przebywali od dawna TAK bardzo się przyzwyczajali ze zaczynali je traktować jak swoje prywatne i np przeganiali ludzi z psami na spacerach.
Mysliwi w pewnie 60-70% to czuby. Nie mają nic wspolnego z wielkimi jajami. Przestancie wiec pierdolic tylko dlatego ze chcecie sie wylamac ze standardowego czasem rozumiem z banalnego pogladu. Czasem banalny ale prawdziwy. Nie musicie pokazywac że tacy oryginalni tradycjonaliści jesteście.
Koniec
do tego są te psy, a nie do mieszkania w bloku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów