📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
jbone napisał/a:
mnie dziwi że strzał w jaja a kozioł pada niemal natychmiast.może jakiegoś usypiacza mial???
moze dlatego ze strzala mu tylko przebila worek i wleciala do "srodka" robiac sieczke we flakach i koziolek dostal masywnego rozlewu krwi w ciele?
ps. u nas tak mozna strzelic sarne ( w lustro - czyli dupe) ale jest to nieetyczne
SirMajkel napisał/a:
kolejny szmaciarz, który poluju dla samego funu?
Piękny Rogacz chciałbym żeby wisiał na mojej ścianie
jbone napisał/a:
mnie dziwi że strzał w jaja a kozioł pada niemal natychmiast.może jakiegoś usypiacza mial???
O ile samo rozwalenie tętnic mosznowych nie spowodowałoby tak szybkiego zgonu, to widać tu jednak, że strzała "znika" calkowicie - mówiąc wprost - poza mosznowymi, rozwaliła też niejedno inne naczynie
DmNQ napisał/a:
Szkoda w sumie tego kozła. Wiekszy ubaw miałbym jakby tego cwaniaczka z łukiem przecwe*ił jakiś byk rogami
Idź płakać na kwejka. Tu sadistic jest i wszelkie picze żałujące biednego koziołka won stond.
Jak się kozioł zorientował, że jakiś chuj mu porwał jajca to zszedł na zawał..
Kiedyś jak złapałem pannę za tylek i w rewanżu dostałem kopa w jaja to też padłem. Od tej pory jak chce sobie pannę pomacać to wale ją najpierw młotkiem w tył głowy.
alucard321 napisał/a:
W zwolnionym tempie widać baranie jeden, że leci strzałka. Najprawdopodobniej ze środkiem usypiającym baranie. Strzelec ewidentnie mierzył w dupsko, a że wyszło jak wyszło to druga sprawa. Gdyby strzelał z ostrej amunicji to odgłos wystrzału byłby zupełnie inny, a kozioł zacząłby spierdalać pomimo kuli w jajach baranie.
Ta "strzałka" ma 75 cm długości, a środkiem usypiającym jest kurwa grot. Stary naprawdę brawa za interpretację filmiku, a najlepsze jest to że wyzywasz ludzi od baranów. Naprawdę brawa dla ciebie.
disturbed666 napisał/a:
No, niech wyskoczy z niedźwiedziem do klatki 1 na 1
Niedźwiedź to zbyt oczywiste. Na takiego kutasa wystarczy rosomak albo wkurwiony borsuk. Do klatki z nim, a jak by nie daj Bóg wygrał, to wtedy do misia polarnego na obiad.
Taka pizda z ryja ustrzeliła kozła który robi wrażenie , że w swoim stadzie miał jakiś status.
Gość zaś z ryja nie reprezentuje nic, ot taki szczyl z piaskownicy wiecznie usmarkany, połykający te swoje gile.
W dupie tam koziołek ale jakieś zasady powinny być,.
Taka pizda z ryja ustrzeliła kozła który robi wrażenie , że w swoim stadzie miał jakiś status.
Gość zaś z ryja nie reprezentuje nic, ot taki szczyl z piaskownicy wiecznie usmarkany, połykający te swoje gile.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów