Zanim sprzedał skórę, ubił dwa psy myśliwskie z których jednego sobie zjadł przed śmiercią.
Zanim sprzedał skórę, ubił dwa psy myśliwskie z których jednego sobie zjadł przed śmiercią.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jak mis napadnie to mozecie byc dumni ze was potraktowal jako zagrozenie a nie jak pizdusia z lgbt.
Miś, który wpierdala co się rusza w lesie, to spoko, ale wyszkolone już pieski be, bo myśliwych. Co za pokrętna logika i wybiórcza miłość do zwierząt
Jak na ironię, to piszesz o pokrętnej logice, a sam masz problem z logiką. Psy myśliwskie o których pisałem, służące do nagonki, to najczęściej kilka osobników męczących dzikie zwierze, które wycieńczone jest atakowane i gryzione. Miś kontra inne pojedyncze zwierze to natura.
Jak na ironię, to piszesz o pokrętnej logice, a sam masz problem z logiką. Psy myśliwskie o których pisałem, służące do nagonki, to najczęściej kilka osobników męczących dzikie zwierze, które wycieńczone jest atakowane i gryzione. Miś kontra inne pojedyncze zwierze to natura.
Tak właśnie polują choćby lwy w Afryce, gepardy i też wilki. Watahą atakują, gonią aż się zmęczy/wykrwawi i zagryzają, myślisz, że czemu mają to niektóre psy w genach? Z kim ja kurwa gadam, z botem? Pojedyncze zwierzę? Natura? Chyba te swoje wypociny z książeczki dla dzieci wziąłeś, pooglądaj sobie parę dni animal planet, dokształć się, ale najlepiej zamknij po prostu mordę.
Tak właśnie polują choćby lwy w Afryce, gepardy i też wilki. Watahą atakują, gonią aż się zmęczy/wykrwawi i zagryzają, myślisz, że czemu mają to niektóre psy w genach? Z kim ja kurwa gadam, z botem? Pojedyncze zwierzę? Natura? Chyba te swoje wypociny z książeczki dla dzieci wziąłeś, pooglądaj sobie parę dni animal planet, dokształć się, ale najlepiej zamknij po prostu mordę.
Cos slabo to animal planet ogladasz jezeli twierdzisz ze lwy a tym bardziej gepardy w watahach poluja i gonia do oporu az sie zwierze zmeczy Wszystkie koty poluja z zasadzki psowate tylko ganiaja az ofiara az sie zmeczy chodz i tak nie wszystkie.
Cos slabo to animal planet ogladasz jezeli twierdzisz ze lwy a tym bardziej gepardy w watahach poluja i gonia do oporu az sie zwierze zmeczy Wszystkie koty poluja z zasadzki psowate tylko ganiaja az ofiara az sie zmeczy chodz i tak nie wszystkie.
Wataha tyczy się wilków, ale lwy, a dokładniej lwicie, polują w grupach, zazwyczaj nocą, albo rankiem.
Gepardy były za to używane podczas polowań na antylopy, w ten sam sposób jak obecnie charty w Europie.
Samce gepardów mogą tworzyć małe grupy, jeśli pochodzą z tego samego miotu.
To tyle z twoich mądrości.
Masz na zachętę grupę polujących gepardów:
Człowiek to też zwierzę i ma swoje terytorium. A bronić się też mamy prawo, chyba, że wolisz być wpierdolony w środku miasta przez np dzika.
Geniuszu a widziałeś kiedyś dzika jedzącego psa lub człowieka? Usuń internet z telefonu i do szkoły tornister szykuj bo prawie wrzesień!
Geniuszu a widziałeś kiedyś dzika jedzącego psa lub człowieka? Usuń internet z telefonu i do szkoły tornister szykuj bo prawie wrzesień!
Dzik potrafi poważnie okaleczyć, albo nawet zabić człowieka "geniuszu". Jest to dzikie, niebezpieczne zwierzę, powinieneś wrócić do Akademii Pana Kleksa i posłuchać piosenki o dziku "człowieku" bez polotu intelektualnego i wyobraźni. Za to moje określenie "wpierdolony przez dzika" było tylko i wyłącznie hiperbolą, ale widocznie suszysz głowę napierdalając nią o wannę. A jak sobie ruszysz dupę i pogooglujesz, to jest sporo przypadków zjedzenia rolnika przez świnie. Zjedzenie przez dziki mogłoby się wydarzyć w gruncie rzeczy, ale żeby to stwierdzić, trzeba coś poczytać i mieć trochę wyobraźni.
Wataha tyczy się wilków, ale lwy, a dokładniej lwicie, polują w grupach, zazwyczaj nocą, albo rankiem.
Gepardy były za to używane podczas polowań na antylopy, w ten sam sposób jak obecnie charty w Europie.
Samce gepardów mogą tworzyć małe grupy, jeśli pochodzą z tego samego miotu.
To tyle z twoich mądrości.
Masz na zachętę grupę polujących gepardów:
Lwy poluja w stadach i z zasadzki. Mi chodzilo o to ze nie beda gonic zwierzecia przez kilka kilometrow aby sie zmeczylo bo kondycyjnie zaden kot nie wytrzyma .One sa szybkie ale na krotkie dystanse. Co do filmiku to podrostki geparda pokazales co sie ucza polowac pod okiem matki
Dzik potrafi poważnie okaleczyć, albo nawet zabić człowieka "geniuszu". Jest to dzikie, niebezpieczne zwierzę, powinieneś wrócić do Akademii Pana Kleksa i posłuchać piosenki o dziku "człowieku" bez polotu intelektualnego i wyobraźni. Za to moje określenie "wpierdolony przez dzika" było tylko i wyłącznie hiperbolą, ale widocznie suszysz głowę napierdalając nią o wannę. A jak sobie ruszysz dupę i pogooglujesz, to jest sporo przypadków zjedzenia rolnika przez świnie. Zjedzenie przez dziki mogłoby się wydarzyć w gruncie rzeczy, ale żeby to stwierdzić, trzeba coś poczytać i mieć trochę wyobraźni.
Hahah „ Zjedzenie przez dziki mogłoby się wydarzyć w gruncie rzeczy, ale żeby to stwierdzić, trzeba coś poczytać i mieć trochę wyobraźni.” Równie dobrze mogło by się wydarzyć ze listonosz jest twoim ojcem (hiperbola okłamywania cię i twojego ojca). Głupcze ustrzeliłem więcej dzików niż gości z osiedla twoja matkę tak ze szczym ryj. Dzik się takiego brudu jak ty nie ruszy i prędzej z głodu zdechnie. I Google mówią mniej więcej ze dzik wielki i zły boi się ludzi chyba ze locha z młodymi albo go wkurwisz swoim ryjem. Nie pozdrawiam zupełnie nic nie warty gimbusie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów