18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
🔥 Warszawskie skakanie - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bodzio667 2019-03-03, 21:52
Jest coś w tym pociągającego...
Zgłoś
shoe5maker 2019-03-03, 21:54
Oponka napisał/a:

@up swojego psa bym nie opierdoliła, ale "somsiad" ma kilka niepotrzebnych sztuk

Taka bida w chacie?
Zgłoś
cuurniprime 2019-03-03, 22:52
Kurwa miejskie safari! Kitajce pewnie polowania urządzają z braku ich narodowego przysmaku
Zgłoś
mygyry 2019-03-03, 22:55 2
Dzisiaj w TV był film John Wick i apropos tego tematu i tego filmu, taka mała ciekawostka: Zanim film powstał już była gównoburza, bo producentom przeszkadzał fakt, że w filmie zginie pies, trup się tam ścieli gęsto, zabicie psa jest motywem przewodnim tego filmu, ale jakimś idiotom to już na starcie przeszkadzało, no cóż takie czasy...
Zgłoś
Zcarg 2019-03-04, 6:02
W tam koty smakują lepiej szczególnie małe z cebulką i boczkiem
Zgłoś
Szangti 2019-03-04, 6:27 2
My jemy kurczaki oni psy. Nie przeszkadza mi to.Taka kultura. Ale gosciu jak przyczajony tyrgys go dorwal
Zgłoś
poligon6 2019-03-04, 8:42 2
W Polsce tez opierdalano psy i to nie tylko za okupacji, po wojnie tak do lat 50-tych malo wybiegany burek był normalna potrawą.

A niektórrzy starsi ludzie opierdalali psy i później.

Nie wspomne o wytapianiu psiego smalcu, pewnie jeszcze do tej pory gdzieś go wytapiaja, a jak w necie nastanie moda na psi smalczyk to pchlarze beda ginąć masowo.
Zgłoś
C................I 2019-03-04, 11:52 1
@poligon6 psi smalczyk to podstawa zdrowej i zbilansowanej diety! W weekend dostałem dobrą recepturę, na wolne wytapianie smalcu z psa, będę próbował na dniach. Palce lizać
Zgłoś
Wełzew 2019-03-04, 16:00
Jakby psy i koty dało rade wpierdalać w Naziropie to też by się wpierdalało.
Zgłoś
S................n 2019-03-04, 18:07
bleblebator1 napisał/a:

Człowiek też zwierze, i też jadalne

hahaha poczytaj co to Kuru, nim się ośmieszysz.

Loaloa napisał/a:

Już się obrońcy pchlarzy zlecieli. A to przecież tylko kolejne jadalne zwierzę. A długo gotowana potrawka z psa jest wyborna.

łoooo nawet ten wypłynął z sedesu.

ManBearPig napisał/a:

A Tobie jak pies biega po podwórku, to go wpierdalasz na obiad?

nie on go najpierw rucha i potem je
Zgłoś
alucard321 2019-03-04, 19:32 1
maly-boy napisał/a:

Jebana dzicz - do pieca z nimi !

Rozumiem, że mówisz o pieskach
Zgłoś
JanQ1 2019-03-04, 20:33 1
maly-boy napisał/a:

Jebana dzicz - do pieca z nimi !

Nie, NIe, NIE! Najpierw zdjąć skóre - palona sierść popsuje smak.
Zgłoś
Ivraas 2019-03-04, 20:46
Można jakoś zablokować tego typu materiały? Ja tu ogólnie przyszedłem popatrzeć na cierpienie ludzi...
Zgłoś
GumowyKurczak 2019-03-04, 21:22
Głodny nie jesteś sobą!
Zgłoś
vitanelcio 2019-03-04, 23:07
Chuj_WIELKI napisał/a:

Kto nie jadł smalcu z psinki niech żałuje. Palce lizać.

Osz kurwa....

Chuj_WIELKI napisał/a:

Kto nie jadł smalcu z psinki niech żałuje. Palce lizać.

Osz kurwa .....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem