📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oponka napisał/a:
@up swojego psa bym nie opierdoliła, ale "somsiad" ma kilka niepotrzebnych sztuk
Taka bida w chacie?
Kurwa miejskie safari! Kitajce pewnie polowania urządzają z braku ich narodowego przysmaku
Dzisiaj w TV był film John Wick i apropos tego tematu i tego filmu, taka mała ciekawostka: Zanim film powstał już była gównoburza, bo producentom przeszkadzał fakt, że w filmie zginie pies, trup się tam ścieli gęsto, zabicie psa jest motywem przewodnim tego filmu, ale jakimś idiotom to już na starcie przeszkadzało, no cóż takie czasy...
My jemy kurczaki oni psy. Nie przeszkadza mi to.Taka kultura. Ale gosciu jak przyczajony tyrgys go dorwal
W Polsce tez opierdalano psy i to nie tylko za okupacji, po wojnie tak do lat 50-tych malo wybiegany burek był normalna potrawą.
A niektórrzy starsi ludzie opierdalali psy i później.
Nie wspomne o wytapianiu psiego smalcu, pewnie jeszcze do tej pory gdzieś go wytapiaja, a jak w necie nastanie moda na psi smalczyk to pchlarze beda ginąć masowo.
A niektórrzy starsi ludzie opierdalali psy i później.
Nie wspomne o wytapianiu psiego smalcu, pewnie jeszcze do tej pory gdzieś go wytapiaja, a jak w necie nastanie moda na psi smalczyk to pchlarze beda ginąć masowo.
@poligon6 psi smalczyk to podstawa zdrowej i zbilansowanej diety! W weekend dostałem dobrą recepturę, na wolne wytapianie smalcu z psa, będę próbował na dniach. Palce lizać
Jakby psy i koty dało rade wpierdalać w Naziropie to też by się wpierdalało.
bleblebator1 napisał/a:
Człowiek też zwierze, i też jadalne
hahaha poczytaj co to Kuru, nim się ośmieszysz.
Loaloa napisał/a:
Już się obrońcy pchlarzy zlecieli. A to przecież tylko kolejne jadalne zwierzę. A długo gotowana potrawka z psa jest wyborna.
łoooo nawet ten wypłynął z sedesu.
ManBearPig napisał/a:
A Tobie jak pies biega po podwórku, to go wpierdalasz na obiad?
nie on go najpierw rucha i potem je
maly-boy napisał/a:
Jebana dzicz - do pieca z nimi !
Nie, NIe, NIE! Najpierw zdjąć skóre - palona sierść popsuje smak.
Można jakoś zablokować tego typu materiały? Ja tu ogólnie przyszedłem popatrzeć na cierpienie ludzi...
Głodny nie jesteś sobą!
Chuj_WIELKI napisał/a:
Kto nie jadł smalcu z psinki niech żałuje. Palce lizać.
Osz kurwa....
Chuj_WIELKI napisał/a:
Kto nie jadł smalcu z psinki niech żałuje. Palce lizać.
Osz kurwa .....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów