Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:38
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nano50 2017-03-07, 22:50
sezamkowyRozpierdol napisał/a:

@nano50

Może wyglądać jak modelka z okładek pudelka co nie zmienia faktu, że jest to dziecko nie w pełni rozwinięte biologiczne a co dopiero psychicznie.
Ja rozumiem, że mamy społeczną patologię i przyzwolenie gdzie 14 latki zamiast się uczyć, rozwijać już szukają bolcowania, ale nie przemawia do mnie argument, że "one też są winne bo wyzywająco wyglądają albo się ubierają" (no kurwa takie "argumenty" to padają w świecie islamskich pod-zwierząt w przypadku procesu o gwałt...) - one chuja jeszcze o świecie wiedzą i to jest właśnie wykorzystywane przez pod-zwierzęta, zwyrodnialców kwalifikujących się do spalenia żywcem, którzy dla zaspokojenia swoich zwierzęcych instynktów są w stanie zniszczyć życie 14 letniemu DZIECKU (bo to jest dziecko póki nie rozwinie się emocjonalnie, czasem nawet są osoby, które mają 18 lat a nadal są mentalnymi dziećmi) "bo im się chcę" - gówno mnie to interesuje czy im się chce, albo są ludźmi którzy potrafią kontrolować swoje zwierzęce instynkty albo są pod-zwierzętami, którzy nie kontrolują tego co robią (pod-zwierzętami żeby nie obrazić zwierząt).

Niech Ci będzie. Tylko zauważ, że nigdzie nie mówiłem, że też są winne, bo się ubierają, malują tylko że opierdalają kolegom na lewo i prawo lody, a jak napisze do niej ktoś starszy to 18+ to pedofilia mocno i niszczenie dziecku życia.

Prawda jest taka, że żadna dziewczyna czy 12 czy 14 lat nie pisze ze starymi dziadami, a tym bardziej nie o seksie. Jeżeli pisze to wierz mi, że taka 14. latka ma już za sobą z 5 kutasów.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-03-08, 21:58
@nano50

Patologiczne rodzinki z Warszawek, Katowic czy chuj wie skąd jeszcze, problem wychowania.
Zdemoralizowana 14latka jest wykorzystywana przez 18-20 letnich sebów do bolcowania bo chcą sobie dać upust swoim zwierzęcym instynktom - podzwierzęta to podzwierzęta i na chuj drążyć temat
Zawsze w takiej sytuacji są winni wszyscy ci dorośli co wybolcowali tą 14latkę, bo to oni kurwa są przynajmniej teoretycznie pełni świadom tego co odpierdalają, a nie taka zdemoralizowana 14latka z patologicznej rodziny, która jeszcze chuja wie o życiu i świecie.
To jest prawie jak wykorzystywanie naiwnych ameb umysłowych by wpłacali pieniądze na szopki typu np. KOD, z tą różnicą, że ci co wpłacają na tego typu szopy pieniądze są dorosłymi ludźmi i wpłacają swoje pieniądze.
Zgłoś
nano50 2017-03-09, 8:56
Ale żeby zamykać za bolcownie takiej pustej pizdy?

I podkreślam jeszcze raz, że nie dotknę takiej glupiej pizdy i nawet nie ze względu na wiek. Nie dotykam głupich pizd każdego wieku.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-03-09, 17:21
@nano50

14 latki są jeszcze puste, bo za krótko żyją by mieć jakieś pojęcie o życiu do tego dochodzi kwestia wychowania lub jego braku, pełnoprawnymi pustymi pizdami lub pustymi chujami (płeć męska nie jest wyjątkiem) można nazwać pełnoletnie kobiety, które skaczą z bolca na bolec lub seby, które bolcują co popadnie nieodpowiedzialnie płodząc pińcetplusy
Czy powinno się zamykać za bolcowanie takiej 14 latki? No jasne że tak bo jest to najzwyklejsze w świecie wykorzystywanie seksualne słabszej, nierozwiniętej, nieświadomej, naiwnej jednostki, która nie osiągnęła jeszcze do końca pełnego rozwoju biologicznego ani tym bardziej psychicznego i intelektualnego przez jednostkę w pełni dojrzałą BYĆ MOŻE zdającej sobie sprawę z tego co odpierdala
Zgłoś
nano50 2017-03-09, 21:10
Nie chcę tu pisać, że jestem jakiś wyjątkowy, ale może zapomniał wół jak cielęciem był?

Mam bratanka 11 lat i gość jest naprawdę ogarnięty, rozumie wiele rzeczy i można z nim ciekawie porozmawiać.
Pamiętam jak sam w wieku 12 lat siedziałem na różnych forach i pisałem porady dla jakichś głupich nastolatek co się cieły czy z domu uciekały. Pisałem prawie że długie na kilkadziesiąt linijek porady co powinny robić, bo czułem misję. Rzecz jasna z tego wyrosłem.

Tak samo mając 14 lat miałem bliską koleżankę 11 letnią, która mówiła mi, że zrobi mi loda za 200 zł. ...
A swoją drogą jak miałem 16 lat miałem pierwszą poważną dziewczynę, która miała jeszcze 14 na samym początku, a nie chciała go wyciągać z buzi.

Dlatego właśnie uważam, że 14. latka to dziewczyna 2 lata starsza niż ja wtedy i jeżeli sama tego chce to nikt nie powinien iść za to siedzieć. Może grzywna, kara paru tysięcy, ale na pewno nie więzienie i nazywanie człowieka pedofilem..

A tak na marginesie to nic więcej z tą młodą dziewczyną nie robiłem, generalnie przed zdaniem szkoły nie robiłem nic ryzykownego. Lepiej dmuchać na zimne
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem