📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do zobaczenia na hardzie !
Chciałbym zobaczyć jak poluje na coś od początku do końca, potem zabija, patroszy i zjada
wiecznie mu wychodzic nie bedzie,kiedys przeczytamy nekrolog o nim.
ps. zajebisty gosciu chcialbym zobaczyc na zywo jakies jego polowanie.
ps. zajebisty gosciu chcialbym zobaczyc na zywo jakies jego polowanie.
jak zlapie tygrysa albo lwa to zaloze nowa religie i nazwe jego imieniem. kozak jakich malo
Co wy, dałna macie? Zauważcie, że koleś nie ma nawet minimalnego zadrapania, lis prawie w ogóle się nie rusza i cały czas ma otwarty pysk i wywala jęzor. Stawiam, że oswojony. Jakby to był dziki lis to gryzłby i wierzgał jak pojebany, a koleś miałby łapy jak emo po zabawie żyletką. A do tego te dziwne zabiegi kamerą.
Ech...
Ech...
@Bongman,
To weź kurwa kliknij w spojler albo zobacz resztę filmików na kanale. Takiego krokodyla czy węża to na pewno idzie oswoić...
To weź kurwa kliknij w spojler albo zobacz resztę filmików na kanale. Takiego krokodyla czy węża to na pewno idzie oswoić...
BongMan napisał/a:
Co wy, dałna macie? Zauważcie, że koleś nie ma nawet minimalnego zadrapania, lis prawie w ogóle się nie rusza i cały czas ma otwarty pysk i wywala jęzor. Stawiam, że oswojony. Jakby to był dziki lis to gryzłby i wierzgał jak pojebany, a koleś miałby łapy jak emo po zabawie żyletką. A do tego te dziwne zabiegi kamerą.
Ech...
Obrazek
Takie to prawdziwe to co napisales, jak twoje historyjki ktore piszesz na tym forum.
@2,3up: Wie, co mówi. Sam te lisy tresował.
DaNNiOoZ napisał/a:
Ma ktoś link do tegp klipu ale jakiejś lepszej jakości ? Jest zajebisty ale kręcony iphonem...
co do kolesia - po ugryzieniu dzikiego lisa... oczekuję filmiku na hardzie jak umiera na wściekliznę w szpitalu...
choć fakt. jest niezły koleś. Używa życia. Za nas...
nie każdy lis ma wściekliznę... ludzie. za dużo teorii spiskowych się nasłuchaliście...
@up
oczywiście że nie każdy. Ale nawet jak ledwie co setny by miał wąciejkliznę to życia na 1 procent bym nie postawił.
oczywiście że nie każdy. Ale nawet jak ledwie co setny by miał wąciejkliznę to życia na 1 procent bym nie postawił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów