📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Nie rozróżniacie chuliganów od ultrasów ?
Niektórzy nie tyle co nie potrafią rozróżniać a nie chcą tego robić bo boli ich że ultrasi czasem zrobią patriotyczną oprawę a to jest przecież takie niepostępowe i faszystowskie, brrr
@soadfan Na chuj sie przypierdalasz? W razie czego to on wyjdzie na ulice, a ty będziesz wysyłał łańcuszki na fejsie albo pisał pojebane komenty na sadolu.
Węgrzy to najbardziej przychylny nam naród. Otumanieni szkiełkiem jak zwykle nie zrozumieją. SŁAWA.
sadistic.pl/piesni-wojskowe-vt130315,15.htm1477130
sadistic.pl/piesni-wojskowe-vt130315,15.htm1477130
Pierdolnięci jesteście.
A filmik robi robote, momentami dreszczyk przechodzi, a niektórzy zamiast ekscytować się pięknem montażu pierdolą farmazony i chuj takim w plecy!
A filmik robi robote, momentami dreszczyk przechodzi, a niektórzy zamiast ekscytować się pięknem montażu pierdolą farmazony i chuj takim w plecy!
Zakończcie tą bezsensowną dyskusję, każdy ma swoją pasje, nie popieram chuliganów. Ale do ultrasów mam szacunek za swoje poświęcenie. Wiadomo w każdej grupie znajdą się debile, ale to nie powinno mieć wpływu na opinie ogółu.
ogarniampalka napisał/a:
Zły tytuł! Ultrasi zajmują się oprawą meczów a nie bójkami...
widać, że gówno wiesz na ten temat
dodatkowo tytuł filmiku troche słaby bo Węgrów to tu za dużo nie ma o ile są w ogole, za to jest Grecja i Serbska Marakana podczas derbów Belgradu.
Wszystkim, którzy się tu udzielają a nie byli na żadnym meczu- choćby i najbardziej gównianej- naszej ligi serdeczny karny kutas z nieustanną ejakulacją na czoło!!!!
Jak ja lubię jak pokazuje się tych niewyżytych dzikusów w roli bohaterów i obrońców idei. Wzięli by się za jakąś porządną robotę, a nie wpierw narzekają jakie to państwo jest złe a potem idą na stadion poro*pierdalać trybuny i atakować fotoreporterów...
Po pierwsze to ultrasi i zrobili naprawde dobra oprawe meczu
Po drugie film jesk kozacko zmontowany za co idzie piwo
Po trzecie , duzo wstawek jest z teledysku Jay Z & Kanye West ''No Church In The Wild'' , warto obejzec bo krecone u naszych sasiadòw z poludnia
Po czwarte , kazdy ma swoja pasje , jeden maluje a drugi sie bije
Po piate NAJWAZNIEJSZE , ten portal sie nazywa SADISTIC a nie ''poczytaj mi mamo'' wiec bojki , zadymy i polamane kosci wskazane
Po drugie film jesk kozacko zmontowany za co idzie piwo
Po trzecie , duzo wstawek jest z teledysku Jay Z & Kanye West ''No Church In The Wild'' , warto obejzec bo krecone u naszych sasiadòw z poludnia
Po czwarte , kazdy ma swoja pasje , jeden maluje a drugi sie bije
Po piate NAJWAZNIEJSZE , ten portal sie nazywa SADISTIC a nie ''poczytaj mi mamo'' wiec bojki , zadymy i polamane kosci wskazane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów